Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

QUOTE(-_erinija_- @ 2013 11 18, 19:49)
Nu man tai super  drinks_cheers.gif  thumbup.gif Cia flaminginis? wub.gif

Aha, neon flamingo
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 18, 21:23)
Aha, neon flamingo

Gyte - GRAZU! wub.gif wub.gif wub.gif
Ir man si palaidinuke su dzinsiukais geriau ziurisi nei su sijonuku thumbup.gif
Fainas kaklo papuosalas mirksiukas.gif

Enura, Tu buvai idejusi baltinuku su karoliukais foto?! Tai irgi lb lb. wub.gif Du menesius kankinaus, laikiaus, bet damusei mano stiprybe... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 18 lapkričio 2013 - 20:56
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 18, 19:28)
Nebandėt swing'o su marškinukais nešiot? Gal visai nieko?  g.gif
user posted image
Po apačia Jcrew faded chambray popover, faini marškinukai, ploni, patiko man:
http://images107.fot...DSC01887-vi.jpg[/img]
Ir dar kart Factory bliuzelė  biggrin.gif
http://images116.fot...DSC01893-vi.jpg[/img]

Viskas labai dailu, ypač pirmasis derinukas žiauriai gerai žiūrisi bigsmile.gif
O paskutinė palaidinės koks dydis su kokiais matmenimis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 18 lapkričio 2013 - 21:40
QUOTE(Blond @ 2013 11 18, 14:52)
Laba smile.gif

Nupirko ir man tuos graziuosius dzinsinius marskinukus wub.gif Emiau 4 dydi, tikiuos labai neiskrist su 90 ax.gif

Man nebeliko,jei kuri apsigalvos,perimciau skaiciukus 4u.gif
Atsakyti
Gyte, koks swingo dydis pas jus? O derinukas tai lb gerai ziurisi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Iris**: 18 lapkričio 2013 - 21:34
Gyte,labai grazu 4u.gif man labai i akis krito laikrodukss. Koks cia?nuorodele gal galima?
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2013 11 18, 22:22)
Man nebeliko,jei kuri apsigalvos,perimciau skaiciukus  4u.gif

As tai galvoju, kad tarpininkiu darbas sunkus - ypac perkant is JCrew. Sestadieni uzsisakiau 6 dydzio tuos marskinukus, uzsakymas praejo, o vakare paskambino, kad nebeturi sandely. Bet pasiule dryt store search, tai vakar vakare gavau emaila, kad rado ir atsius. Siryt pasidariau uzsakyma 4 dydziui, tai neseniai skambino, kad irgi nebeturi ju (ir dar kito uzsakyto rubelio) ir irgi pasiule ta store search - tikiuosiu, kad ras. Bet bet kuriuo atveju man tik pora rubu, o tarpininkems itariu tas daznai pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 11 18, 20:54)

ačiū 4u.gif

Enuros marškinukai ir man patiko, bet jau nusipirkusi buvau šiuos tai susilaikiau g.gif Ir kažkaip nemačiau jų 0 ar 2 dydžio, gal būčiau neatsilaikius biggrin.gif
QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 11 18, 21:14)
Viskas labai dailu, ypač pirmasis derinukas žiauriai gerai žiūrisi  bigsmile.gif
O paskutinė palaidinės koks dydis su kokiais matmenimis?

xs su 88-64. Bet čia dar gal pečiai turi įtakos, mano nėra siauri
Papildyta:
QUOTE(**Iris** @ 2013 11 18, 21:33)
Gyte, koks swingo dydis pas jus? O derinukas tai lb gerai ziurisi  thumbup.gif  wub.gif

xs, viskas xs pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 18, 21:40)
xs su 88-64. Bet čia dar gal pečiai turi įtakos, mano nėra siauri
Papildyta:

xs, viskas xs pas mane  biggrin.gif

Uch tai ramu, nes as irgi xs laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2013 11 18, 21:35)
Gyte,labai grazu 4u.gif  man labai i akis krito laikrodukss. Koks cia?nuorodele gal galima?

Čia MK laikrodis, šis
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 18, 19:28)
Nebandėt swing'o su marškinukais nešiot? Gal visai nieko?  g.gif
Ir dar kart Factory bliuzelė  biggrin.gif

swingas su marskinukais thumbup.gif atrodo. labai grazus visas derinys wub.gif
O vat ta bliuzele...tai man tik medziagos rastas grazus blush2.gif nu vat kazkas man joje visai nepatinka unsure.gif gal kaip medziaga krenta blush2.gif 4u.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2013 11 18, 20:54)
Enura, Tu buvai idejusi baltinuku su karoliukais foto?! Tai irgi lb lb.  wub.gif  Du menesius kankinaus, laikiaus, bet damusei mano stiprybe...  blush2.gif  lotuliukas.gif

smile.gif as buvau tokia nelabai kokia foto idejus, tai isivaizduokit kaip jie realiai atrodo wub.gif manau nesigailesit tikrai mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 18, 22:35)
As tai galvoju, kad tarpininkiu darbas sunkus - ypac perkant is JCrew. Sestadieni uzsisakiau 6 dydzio tuos marskinukus, uzsakymas praejo, o vakare paskambino, kad nebeturi sandely. Bet pasiule dryt store search, tai vakar vakare gavau emaila, kad rado ir atsius. Siryt pasidariau uzsakyma 4 dydziui, tai neseniai skambino, kad irgi nebeturi ju (ir dar kito uzsakyto rubelio) ir irgi pasiule ta store search - tikiuosiu, kad ras. Bet bet kuriuo atveju man tik pora rubu, o tarpininkems itariu tas daznai pasitaiko.

Jo, rase mergaites, kad viena d skambinejo Crew ir atsiprasinejo del nebusianciu rubeliu... doh.gif
Bet ir Tau matyti, Crew medziokle ne is lengvuju... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti