Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

QUOTE(enura @ 2013 11 19, 11:46)
Va cia didziausias pliusas  thumbup.gif dengia pilnai , net su timpom galima eit  4u.gif

drinks_cheers.gif labai tikiuosi to ir is savo merino pocket tunikos, bet pagal realias internete foto, visiskai neaisku, ar lukesciai issipildys
Atsakyti
Enura, labai gražiai ta merino tunika atrodo thumbup.gif man šitas modelis žymiai dailesnis už tą kitą, kur dauguma pirko blush2.gif o gal galėtumėt pamatuot šio megztuko visą ilgį? 4u.gif
Gytės bandymas priderint swingą su marškinukais irgi labai geras thumbup.gif dailiai labai žiūrisi, ir ta factory palaidinė tokiam variante labai liux atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Enura,labai jaukus atrodo megztukas wub.gif
jauciu ir man reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 11 19, 10:48)
drinks_cheers.gif  labai  tikiuosi  to  ir  is  savo  merino  pocket  tunikos,  bet  pagal realias  internete  foto,  visiskai  neaisku,  ar  lukesciai  issipildys

Jus lyg ir aukstesne uz mane ar klystu ? g.gif

QUOTE(Girl. @ 2013 11 19, 11:38)
Enura, labai gražiai ta merino tunika atrodo thumbup.gif  man šitas modelis žymiai dailesnis už tą kitą, kur dauguma pirko blush2.gif o gal galėtumėt pamatuot šio megztuko visą ilgį? 4u.gif

Aciu 4u.gif pamatuosiu vakare 4u.gif

QUOTE(vilmabu @ 2013 11 19, 11:41)
Enura,labai jaukus atrodo megztukas wub.gif
jauciu ir man reikia doh.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 19, 12:50)
Jus lyg ir aukstesne uz mane ar klystu ?  g.gif

aha, aukstesne smile.gif 1 cm lotuliukas.gif
Atsakyti
Enura, jaukus megztukas mirksiukas.gif Nors vienas dengiantis uzpakali is jcrew doh.gif

Vakar vienoje Ozo parduotuviu maciau marskinius man nezinomo brand'o su tokiom pat kaip jcrew vistom - french hen. Galvojau, kad tos vistos isskirtinai jcrew dizainas ir kitiems nevalia ju kopijuoti g.gif
Bet kad galima rasti ir daugiau variaciju doh.gif biggrin.gif
french hen
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 19, 00:02)
Na va rodausi su OVERSIZE MERINO POCKET SWEATER  4u.gif

Mielas toks megztukas smile.gif ax.gif Na, bet man jis toks labiau po namus prie timpu nesioti, laisvas toks ir neipareigojantis ax.gif
Gausiu db pylos, turbut, kad nieko neismanau apie grozi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 11 19, 12:17)
Mielas toks megztukas smile.gif  ax.gif Na, bet man jis toks labiau po namus prie timpu nesioti, laisvas toks ir neipareigojantis ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 11 19, 13:17)
Mielas toks megztukas smile.gif  ax.gif Na, bet man jis toks labiau po namus prie timpu nesioti, laisvas toks ir neipareigojantis ax.gif

Oi, Dideja, gausi pylos biggrin.gif
Megztinis jaukus, bet ne butinai po namus. Aptempti dzinsai, ilgaauliai, snood'as ir gaunasi grazus laisvalaikio derinys. Asku, laisvalaikio, bet galima ir i zmones taip iseiti tongue.gif biggrin.gif

Man labai grazu sitame blog'e mergaite ji priderinusi, jai tinka ir su sijonu ax.gif
megztinis
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 11 19, 13:46)

Man labai grazu sitame blog'e mergaite ji priderinusi, jai tinka ir su sijonu ax.gif
megztinis

nu neeee ax.gif Man ji atrodo su sitais rubais kaip nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
UK kainu politika: http://www.dailymail...-come-cost.html
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 11 19, 13:46)
megztinis

As taip neiseiciau i zmones blush2.gif Bet cia jau turbut skonio reikalas ax.gif
Atsakyti