Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew - puošiamės, rodomės, dalinamės!

QUOTE(lauryna50 @ 2013 11 18, 23:21)
Jo, rase mergaites, kad viena d skambinejo Crew ir atsiprasinejo del nebusianciu rubeliu...  doh.gif
Bet ir Tau matyti, Crew medziokle ne is lengvuju...  doh.gif  biggrin.gif

Aha, kai su 40% pagaut, tai nelengva - nors svarbiausia uzsisakyt, o paskui yra/nera ne tiek svarbu, nes per visa JAV manau kazkurioj parduotuvej vistiek atsiranda reikiamas rubelis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 11 18, 22:25)

O ta search paslauga nemokama g.gif ir uz siuntima is skirtingu parduotuviu moketi papildomi nereikia? Ta prasme salygos nesikeicia jeigu pvz pries tai buvo uzsakyta su 40% off ir free shipingu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 18, 23:48)
O ta search paslauga nemokama  g.gif ir uz siuntima is skirtingu parduotuviu moketi papildomi nereikia? Ta prasme salygos nesikeicia jeigu pvz pries tai buvo uzsakyta su 40% off ir free shipingu?  ax.gif

Kadangi uzsakyt online leido, bet nebeturi jie sandely, tai per paieska rade siuncia ta pacia kaina, kuri moketa (t.y. su 40% ir tt) ir siuntimas nemokamas. Na o ka turi sandely, tai issiuncia velgi tom paciom salygom, kokiom ir pirkai - nesvarbu, kad nebesiekia nemokamo siuntimo suma.

O siaip jei pats skambini jiems del kazkokio rubu, kuriu nebera JCrew puslapy, tai jie gali daryt paieska, bet siuntimas mokamas - kiekvienam daiktui atskirai, kazkur apie $5 uz viena (nebent vienoj parduotuvej atrastu kelis, tai tada turbut kombinuotusi)... Aisku jei rubelio laabai reikia, tai nera baisu. ax.gif Bet cia tik JCrew galioja, Factory nedaro paieskos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 18 lapkričio 2013 - 22:58
Na va rodausi su OVERSIZE MERINO POCKET SWEATER 4u.gif

Dydis XS

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Enura, jums labai tinka. Toks mielas ir jaukus savaitgaliui uzsimesti.

Baigiat jau jus visos su savo graziom foto mane ikalbeti nusipirkti swinga ir dar koki oversize megztini, o galvojau nereikia man ju doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 19, 00:02)
Na va rodausi su OVERSIZE MERINO POCKET SWEATER  4u.gif

Dydis XS

Enura, gera spalva. As ji turiu smelini ir niekaip neapsisprendziu iki galo - noriu parduot ar nenoriu doh.gif
o kaip Tau jis?

Mrs.Blonde - Aciu uz papasakojimus apie shopigus ir ispudzius apie naujas kolekcijas! Idomu paskaityti.
Dbr, kai Londone yra Crew, atsirado dar daugiau priezasciu aplankyt si miesta blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif ... tik kazin ar ju kainu politika bus tokia patraukli kaip Crew psl g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 18 lapkričio 2013 - 23:31
QUOTE(enura @ 2013 11 18, 23:02)
Na va rodausi su OVERSIZE MERINO POCKET SWEATER  4u.gif

Fainas, jaukus toks atrodo, nors savęs su juo neįsivaizduoju.. nors ką gali žinot, gal prireiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 19, 00:43)
Fainas, jaukus toks atrodo, nors savęs su juo neįsivaizduoju.. nors ką gali žinot, gal prireiks  biggrin.gif

biggrin.gif zinai, jis tox storulis palyginus su boyfriend'u ar swing'u. Tai ziemuzei atejus, itariu, tikrai prisireiks ir tokiu... g.gif

sian Next kataloga gavau, maciau ne viena modeliuka megstuku, papuostu su akmenukais. Tendencija....
O oversized tipo megstulius jau pries metus italu firmos bais graziai papuosdavo apacias neriniais (siemet ta pati daro). Kadangi man patike buvo lb brangus ir ne tokios geros sudeties. Tai nusipirkau paprastesni ir pati prisisiuvau nerinuka. Man visai patiko. Vis "kitoks" rubas. Prie progos ikelsiu. Nes si ideja, manau, visai lengvai pritaikoma....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 18 lapkričio 2013 - 23:57
QUOTE(lauryna50 @ 2013 11 18, 23:29)
Dbr, kai Londone  yra Crew, atsirado dar daugiau priezasciu  aplankyt si miesta  blush2.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  ... tik kazin ar ju kainu politika bus tokia patraukli kaip Crew psl  g.gif

Nebus tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Parachutes @ 2013 11 18, 23:28)
Enura, jums labai tinka. Toks mielas ir jaukus savaitgaliui uzsimesti.

Aciu 4u.gif As tai ji ne tik savaitgali nesioju ax.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2013 11 18, 23:29)
Enura, gera spalva. As ji turiu smelini ir niekaip neapsisprendziu iki galo - noriu parduot ar nenoriu  doh.gif
o kaip Tau jis?

aciu 4u.gif man tai jis labai fainas, iskart prilipo. Ir jis tikrai storesnis uz kitus merinukus ir todel siltesnis drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 19, 09:09)

ir man patiko megztukas, paskutiniu metu visi tokio stiliaus biggrin.gif

p.s. pasigirsiu biggrin.gif , pagavo ryte dar su 40 off dzinsinius marskinius, kad tik atsiustu ax.gif
Atsakyti
Enura, man labai patinka vaizdas 4u.gif
Atsakyti