Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo tyrimai

tada neutrofilų turi būti daugiau nei limfocitų, pas Jus atvirkščiai... nežinau ar taip anksti gali persiversti formulė (paprastai verčiasi 6mėn)
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 02 09, 19:19)
tada neutrofilų turi būti daugiau nei limfocitų, pas Jus atvirkščiai... nežinau ar taip anksti gali persiversti formulė (paprastai verčiasi 6mėn)

O kurie cia neutrofilai ir limfocitai? Atsiprasau, bet as nieko apie tai nenutuokiu blush2.gif ir ka tada tai gali reiksti?
Atsakyti
neutrofilai - NEUT, limfocitai - LYMgali ir nieko nereikšti, o gali ir reikšti biggrin.gif reikia gal pakartot po kurio laiko tyrimą...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 02 09, 21:43)
neutrofilai - NEUT, limfocitai - LYMgali ir nieko nereikšti, o gali ir reikšti biggrin.gif reikia gal pakartot po kurio laiko tyrimą...

As neutrofilu isvis nerandu tam sarase.. Gal jis kitaip pazymetas? O limfocitu tai labai didelis padidejimas. verysad.gif Snekejau su viena mergina, ji truputi paaiskino kad limfocitai tai imunine sistema musu. Kovoja su svetimkuniu ar infekcija. Tai rodo padidejimas ju. Bet kadangi infekcijos kraujo tyrimas nerodo, vadinas yra kazkas kita g.gif baigiu prisigalvot visko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarlotė5: 09 vasario 2016 - 23:58
GRA pažymėti smile.gif kažkur kitur buvau pažiūrėjus smile.gif
Jūs mažiau klausykit ką kas šneka smile.gif vienas kraujo tyrimas nieko nerodo - reikia daugiau duomenų
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 02 10, 00:20)
GRA pažymėti smile.gif kažkur kitur buvau pažiūrėjus smile.gif
Jūs mažiau klausykit ką kas šneka smile.gif vienas kraujo tyrimas nieko nerodo - reikia daugiau duomenų

Kazin ar tai gali buti del to guziuko issokusio po antakiu. nezinau is kur jis atsirado, bet lyginant nuotraukose jis padidejo. Siaip nera didelis, kokiu 4-5 milimetru skersmens. Bet gydytoja vakar apziurejo ir sako negali buti kazkas rimto nes ji jauciasi gerai, reakcija gera, sypsosi ir pan. Bet padare kraujo tyrimus visvien, gaila tik kad nieko nepaaiskino. Taip ir paliko nezinioje :/
Papildyta:
QUOTE(Šarlotė5 @ 2016 02 10, 06:40)
Kazin ar tai gali buti del to guziuko issokusio po antakiu. nezinau is kur jis atsirado, bet lyginant nuotraukose jis padidejo. Siaip nera didelis, kokiu 4-5 milimetru skersmens. Bet gydytoja vakar apziurejo ir sako negali buti kazkas rimto nes ji jauciasi gerai, reakcija gera, sypsosi ir pan. Bet padare kraujo tyrimus visvien, gaila tik kad nieko nepaaiskino. Taip ir paliko nezinioje  :/

Dabar pagalvojau.. g.gif ar gali limfocitu kiekis but padidejes nuo tuberkuliozes skiepo? Mazoji ji gavo gan seniai, pries 1,5 men gal bet zinau, kad tas skiepas gal ilgai "vaikstosi". g.gif plius ji uzvakar gavo hepatito b skiepa. Ar tai galejo tureti itakos kraujo atsakymams? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarlotė5: 10 vasario 2016 - 06:51
nereikia čia nieko spėlioti smile.gif nematydama aš nieko negaliu patart; geriausias sprendimas šioj situacijoj pakartoti kraujo tyrimą po 2-4sav
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 02 10, 10:30)
nereikia čia nieko spėlioti smile.gif nematydama aš nieko negaliu patart; geriausias sprendimas šioj situacijoj pakartoti kraujo tyrimą po 2-4sav

Taip ir padarysiu. Aciu. smile.gif
Atsakyti
Sveiko merginos. Man reikia pagalbos del kraujo tyrimu 4u.gif pasidariau siandien bendra kraujo tyrima, dar kelis hormonu tyrimus, bet jie bus tik penktadieni. Bendra kraujo tyrima jau turiu rankose ir man siek tiek neramu, sakyciau visai NERAMU verysad.gif Gal kas galite pasakyti ar labai jau cia blogai pas mane:
NEUTR % (norma 40-70), o pas mane 39,9
LY % (Limf.%) (norma 20-45), o pas mane 48,8 (sitas pas mane jau senai didesnis, nezinau net kodel, bet sake neimti i galva tai ir neemiau iki siandien).
MCHC (norma 33-37), o pas mane 32,9
MPV (norma 7,8-11), o pas mane 11,2

Nu neramu man, nes pries tris menesius buvo tik tie LY padideje, o cia... verysad.gif
As aplamai nebesuprantu, kas su manim vyksta. Kairi sona skauda jau nuo geguzes, vaikstau vaikstau per kabinetus ir nieko neranda. Dar issiaiskinau, kad turiu autoimunini tiroidita. Kasdien kaip kokia pensininke jauciuosi, prie zemes traukia, akyse mirga nu zodziu sad.gif sad.gif O taip noriu pastoti, nu nebegaliu as jau nuo tu polikliniku tuoj bus blink.gif
Na ar galite kas padeti su tuo mano bendru kraujo tyrimu??? Pleaseeeee 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatelekal: 10 vasario 2016 - 16:07
As tai cia nieko blogo neizvelgiu, tokie menki pasvyravimai tikrai kazko baisaus nerodo. g.gif

jei limfocitu kiekis geras, tai ir procentine israiska nelabai tikslinga vertinant.

neutrofilu procentus savo gerai paraset? nes cia normoj jie.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2016 02 10, 17:08)
As tai cia nieko blogo neizvelgiu, tokie menki pasvyravimai tikrai kazko baisaus nerodo. g.gif

jei limfocitu kiekis geras, tai ir procentine israiska nelabai tikslinga vertinant.

neutrofilu procentus savo gerai paraset? nes cia normoj jie.

Neutrofilu (jeigu gerai supratau NEUT %) norma parasyta 40-70, o pas mane 39,9. Jeigu mes apie juos cia kalbam smile.gif nenutuokiu as ju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelekal @ 2016 02 10, 16:15)
Neutrofilu (jeigu gerai supratau NEUT %) norma parasyta 40-70, o pas mane 39,9. Jeigu mes apie juos cia kalbam smile.gif nenutuokiu as ju  blush2.gif

tai cia viskas ok, juk tai tik vienos dalelytes trukumas. 4u.gif
Atsakyti