Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 87 laida

QUOTE(Akmenskeltė @ 2013 12 15, 19:45)
Ką tik sulaukiau skambučio iš moters, siūlo penktadienį groti Duokim garo laidoj tiesioginiam eteryje bigsmile.gif  biggrin.gif Deja, būsim tik kaip duetas - šeima, nes solo gitaristas išvažiavo gyvent užsienin.

šį penktadienį? Reiks žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 12 15, 16:43)
Aš turbūt atsilikusi, bet man naujiena  smile.gif  Maloni  smile.gif
Ir man maloni. biggrin.gif

siūlo penktadienį groti Duokim garo laidoj tiesioginiam eteryje bigsmile.gif  biggrin.gif
Žiūrėsiu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 12 15, 21:13)
šį penktadienį? Reiks žiūrėt  smile.gif

QUOTE(klopedija @ 2013 12 15, 21:36)
Ir man maloni.  biggrin.gif

Žiūrėsiu.  bigsmile.gif

Baisu truputį, vis tik tiesioginis eteris, nenušvilpkit smile.gif Aha, 9 vakare šį penktadienį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenskeltė: 16 gruodžio 2013 - 07:47
Ką tik sulaukiau skambučio iš moters, siūlo penktadienį groti Duokim garo laidoj tiesioginiam eteryje bigsmile.gif  biggrin.gif Deja, būsim tik kaip duetas - šeima, nes solo gitaristas išvažiavo gyvent užsienin.

jei turėčiau namie veikiantį tv, pažiūrėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 12 16, 09:04)
jei turėčiau namie veikiantį tv, pažiūrėčiau  4u.gif

nebūtina, nedaug prarasi smile.gif
Atsakyti
MERGINOS, rytdienai rezervavau staliuką Gan bei City Skaitytojų klubo vardu 18 valandai 4u.gif
Bus smagu visas pamatyti biggrin.gif
Atsakyti
labos smile.gif
QUOTE(SOFIJA5 @ 2013 12 17, 18:58)
MERGINOS, rytdienai rezervavau staliuką Gan bei City Skaitytojų klubo vardu 18 valandai  4u.gif
Bus smagu visas pamatyti  biggrin.gif

Tikrai busiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Smagių įspūdžių Vilniaus knygėms. 4u.gif 000054.gif
Lauksim nuotraukų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos , help ax.gif Baisiai reikia knygos : aut. Vilius Kavaliauskas "Lietuvos garbė" apie apdovanojimus . Knyga buvo prie Lietuvos ryto prenumeratos ir pardavime jos nebuvo. Gal zinot kokia nuoroda , kur galiu ja nusipirkti , nes Google nieko nepadeda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2013 12 17, 19:29)
labos smile.gif

Tikrai busiu biggrin.gif  4u.gif

Nežinau, ar būsiu, žiauriai įtempta savaitė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2013 12 17, 18:29)
labos smile.gif

Tikrai busiu biggrin.gif  4u.gif

aš irgi smile.gif
Zis, kaip tau praėjo baisusis rimtasis gynimasis?
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2013 12 17, 18:33)
Smagių įspūdžių Vilniaus knygėms.  4u.gif 000054.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
Na ką - regis "užsiroviau" ant snobiškos knygos biggrin.gif Pašėlę detektyvai Bolano biggrin.gif

Ypač gerai ji vartojasi po plokštoko detektyvo "gali rytojui man užsakyti karstą" ir po sunkios S. Rubinovo "Miške ir scenoje".

Bolano dar tik 50 psl., ir vis dar nesuprantu kas prie ko - per daug sekso, alkoholo, ribotai poezijos. Tačiau jau nervuoja detalus autorių, knygų minėjimas, ypač su išnašomis - kas, ką padarė ir kaip gyveno doh.gif Tarsi, jeigu būtų knyga apie pašėlusius kompozitorius - muzikus, kiekviename puslapyje būtų nurodyta kas kokias gaidas nešėsi po pažastimi, o ką grojo, ir kieno redakcija doh.gif biggrin.gif

Šiaip ar taip, skaityti smagu biggrin.gif
Atsakyti