Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 87 laida

QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 12 19, 12:56)
Aš vis dar su Bolano bigsmile.gif

aš su Bolano buvau ilgaiiii.. biggrin.gif Betgi kai vis dėlto perskaičiau, po kurio laiko, nutariau, kad gera visgi knyga buvo smile.gif Nors man viskas ten labai svetima pasirodė.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2013 12 19, 09:51)
* O gal kur nors šventiškiau, ne taip kasdieniškai? Man tas "Drakonas" išvis pobaisė vieta  doh.gif . Gal bent kokiam "Miesto sode" susitinkam šventiniam susitikimui? Gal kitos turi kokių kitų pasiūlymų?
** Ar dažnai virkaujat skaitydamos? 

* man "drakonas" labai tinka ir patinka biggrin.gif
** aš žalioj jaunystėj labai virkaudavau. bandau atgaminti, kada verkiau pastaruoju metu , bet nesekas. gal nebe taip jautriai reaguoju, nebeįsileidžiu svetimų istorijų į save. visada jaučiu atstumą tarp savęs ir knygos veikėjų.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2013 12 19, 09:51)
O gal kur nors šventiškiau, ne taip kasdieniškai? (...) Gal kitos turi kokių kitų pasiūlymų?
Ar dažnai virkaujat skaitydamos? 
Prašom siūlyti, kur galėtume visos 10 užgriūti ir nebūtų problemų su staliukais. mirksiukas.gif
Ne. Nelabai net prisimenu, kada taip buvo atsitikę. g.gif Na, kai klausiau Šiškino "Laiškų knygą"... blush2.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Aciu uz sveikinimus ir uz vakaryksti pasisedejima, jau seniai taip smagu bebuvo thumbup.gif Daug nerasysiu, einu skaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2013 12 19, 00:17)
Ačiū!  4u.gif
Tikrai smagus susitikimas buvo. Tuo labiau, kad pažymėtas labai smagia naujiena- savo tarpe apturėjom naujai iškeptą mokslų daktarę- Zis   thumbup.gif

Labai smagu buvo 4u.gif
QUOTE(klopedija @ 2013 12 19, 00:38)

Nėra foto ax.gif Mums tavęs, klopedija, trūksta 4u.gif

QUOTE(Forget @ 2013 12 19, 01:31)
Jojo Moyes "Me before you" (Aš prieš tave).

Nepamenu, bet man rodos, kad tikrai rašiau atsiliepimą apie šią knygą, o gal tik norėjau rašyti ax.gif Man labai patiko.
QUOTE(Mamce @ 2013 12 19, 11:51)
O "Sodininką iš Prancūzijos" aš irgi netyčia perskaičiau.

O Sodininkas iš Prancūzijos man saldokas pasirodė, gal todėl, kad sodais taip nesižaviu g.gif O ir pabaigą aš protu suvokiu, o bet tačiau... kitokios norėčiau, nors ir suprantu, kad ta, kurios aš norėčiau jau super saldi ir neįtikinama būtų ax.gif
O dėl verkimo g.gif Kažkodėl man ašaras muzika greitai išspaudžia, o knygos nelabai. Tikrai graudžiai verkiau, skaitydama Etelės Lilijanos Voinič "Gylys" - seniai seniai, graudžiai raudojau. Būna, kad ašaraą nubraukiu, kaip per "Gėlės Aldžeronui", bet retokai.
QUOTE(zis @ 2013 12 19, 22:29)
Labos 4u.gif
Daug nerasysiu, einu skaityt biggrin.gif

Skaityk, skaityk, daug ir greitai biggrin.gif
O aš dabar su Stefanie Zweig "Kažkur Afrikoje" - bibliotekoje pasiūlė ir paėmiau. Kaip ir ne mano knyga, bet patinka, gerai skaitosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 19 gruodžio 2013 - 21:55
QUOTE(Forget @ 2013 12 19, 00:31)
Jojo Moyes "Me before you" (Aš prieš tave).
Pasirodo net ir dideiji cinikai gali skaityt meilės istorijas, jei jos laiku ir vietoje pasitaiko. Ir aišku, jei gerai parašytos.

QUOTE(Mamce @ 2013 12 19, 10:51)
Dar prisiminiau Forget ašaras  smile.gif  Ar dažnai virkaujat skaitydamos?  Aš tikrai nedažnai, retkarčiais.

Beveik visai nevirkauju blush2.gif O bet tačiau... Forget paminėta knyga buvo netoli to, kad išprovokuotų. Dar viena iš šiemet skaitytų, nesyk sukėlusi "kamuolį gerklėje", buvo L. Young" Brangioji, norėjau tau pasakyti". ŠIaip jau, vos užmetus akį knyga signalizuoja, kad gausi prastą meilės istoriją- viršelis, pavadinimas doh.gif. Ir pats siužetas leidžia to tikėtis: beužgimstanti jaunuolių, iš labai skirtingų socialinių sluoksnių, meilė( Anglijoje!), karas, fizinės ir dvasinės jo sukeltos žaizdos, primityvūs bandymai nuo mylimųjų slėpti savo skaudulius... Bet man patiko kaip autorė viską sudėliojo, dėl teisingų akcentų visai nebuvo banalu, o tik gyvenimiška ir labai nuoširdu. Beje, man visada knygos vertę smarkiai užkelia naujai sužinoti dalykai smile.gif. Šįsyk gerokai prasiplėtė mano menkas supratimas apie plastinės chirurgijos istoriją ir raidą.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 12 19, 19:32)
Prašom siūlyti, kur galėtume visos 10 užgriūti ir nebūtų problemų su staliukais.  mirksiukas.gif

Pvz.: "Piccola Italia" Maironio g. (pernai visas biuras Kaledas sventem), bet ten kainos gal kiek aukštesnės už vidutines ir rezervacija, turbut, mokama. Ten pica su anciuviais galeciau valgyti ir valgyti..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2013 12 20, 09:44)
Pvz.: "Piccola Italia" Maironio g. (pernai visas biuras Kaledas sventem), bet ten kainos gal kiek aukštesnės už vidutines ir rezervacija, turbut, mokama.  Ten pica su anciuviais galeciau valgyti ir valgyti.....  ax.gif

man rodos, esam ten darę meet'ą kartelį ar du (meniu labai matytas rolleyes.gif ), bet įspūdžiai nelabai kokie. ar kažką maišau? g.gif

mes su darbiniu kolektyvu esam buvę Le Rouge, labai smagiai pasisėdėjom, ten yra atskira salytė, kurią galima užsisakyti. bet kainos irgi gal kiek aukštokos. (nuorodoj galima pasinagrinėt meniu. tik reikia labai iš anksto užsisakyti, nes ten populiaru ir mes prieš dvi savaites jau negavom tos salytės, teko bendroj sėdėt

o jei į temą, skaitau fantasy ("Divergentė", prieš tai "Dvylika"), labai nerimtą, nes prieššventinis laikotarpis ir rūpesčių pilna... ir neskaitadieniai puola... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 20 gruodžio 2013 - 11:41
Mes pavasarį sėdėjom su Dolitle koldūninėj, tai sakėm, visai nebloga vieta būtų mūsų susitikimams. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 12 20, 11:39)
o jei į temą, skaitau fantasy ("Divergentė", prieš tai "Dvylika"), labai nerimtą, nes prieššventinis laikotarpis ir rūpesčių pilna... ir neskaitadieniai puola...  doh.gif

Man lyygiai tas pats - skaitau visokius vampyrus skirtus paaugliams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2013 12 20, 09:44)
Pvz.: "Piccola Italia" Maironio g. (pernai visas biuras Kaledas sventem), bet ten kainos gal kiek aukštesnės už vidutines ir rezervacija, turbut, mokama.  Ten pica su anciuviais galeciau valgyti ir valgyti.....  ax.gif

Kartą jau bandėm eiti ten su išankstine rezervacija. Paprašė kosmosą pingų verysad.gif Tada atšaukėm ir ėjom be jos. Šiuo laiku taip tikriausiai sunkiai pavyktų. g.gif

QUOTE(giluze @ 2013 12 20, 12:01)
Mes pavasarį sėdėjom su Dolitle koldūninėj, tai sakėm, visai nebloga vieta būtų mūsų susitikimams.  bigsmile.gif

Kas tai?

Į temą: skaitau "Persikai ponui klebonui" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2013 12 19, 11:51)
Ar dažnai virkaujat skaitydamos? 

Vienintelį kartą. Skaitant "Mažmožių dievą" suėmė toks liūdesys, kad nesusilaikiau. Dar M. Šiškino "Laiškų knyga" panašias emocijas sukėlė, bet tąkart ištvėriau, susilaikiau. smile.gif

Labai patiko jaunutės autorės Kristinos Tamulevičiūtės pirmoji knygelė "Pasakojimas apie vieną miestą". Trumputės galbūt esė, o galbūt ir novelės apie Sarajevą, šilti vaikystės prisiminimai, studentavimas Vilniuje, galiausiai dabartinis gyvenimas su vyru bosniu, sriubos virimas, darbas, visi šie tarytum buitiniai dalykėliai kažkokiu stebuklingu būdu virsta būtimi. Gyva knyga. smile.gif
http://www.bernardin...-knygoje/110890

Atsakyti