Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(svile @ 2013 11 17, 18:42)
va ko mums visoms reikia  doh.gif  doh.gif  thumbup.gif
Kad nei ligu, nei nervu nebeliktu  biggrin.gif

tikrai super drinks_cheers.gif thumbup.gif
dabar tėvai darėsi,tai ir man davė-kiaušiniai su visais lukštais (jie ištirpsta),brendis,citrinos,medus( lyg ir viskas g.gif ),bet aš negeriu-man šlykštu tie kiaušiniai ,o vyras geria,sako,kad nesijaučia tų kiaušinių unsure.gif čia tai ir kalcio daug tam marmale ax.gif

QUOTE(Jinafire @ 2013 11 17, 18:49)
Bet ar naudojamas daiktas? Man atrodo, jie ten medzioklese, zvejybose gerai ir is bonkos pasiurbia, cia talpa per maza gali but  lotuliukas.gif

maniškis naudoja,darbe į kavą ar šiaip po vieną stikliuką su kolegom išgeria ax.gif
Atsakyti
aš kai "nematoma" su savo ūgiu biggrin.gif tai man ir tie normalūs būna ilgi kartais laugh.gif Šiaip tai pečiai labai siauri... ir sunkiausia su marškinukais, ar megstukais su piešinuku, nes pečiai geri, o per () tempia doh.gif doh.gif
su pirma prieš gimdymą svėriau 75kg, o dabar dar tik 70kg biggrin.gif tai sakau gal bus stebuklas ir nebepriaugsiu daugiau, nes numesti visai nesugebu doh.gif Bet,kaip ir Troliukė rašė, visai apetito neturiu kažkaip... a
Atsakyti
Mergiukai oficialiai pranesu kad kelnytes pardaviau kitam mamukui ir konsultaciniai laiskai nebepriimami bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 17, 18:46)
Pirkau 2 laikrodzius. Abu ciki. Kas tiko? g.gif  blink.gif

Kalciau bokaliuka liuosiai jei kas ipiltu
Papildyta:

Kaip pirstu i aki  doh.gif  lotuliukas.gif

kol kas nieko biggrin.gif
ir as pirkau viena -viskas buvo ok 4u.gif siandien isgirdau, kad uz kokybe tos parduotuves laikrodzius niekas neatsako -tai taip nelabai supratau, kas ten su jais galetu buti...
Atsakyti
Lauretuk,o loft negavote,28 spalio nupirktas sijonukas,gal skaiciukai kur pasimete blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 17, 19:58)
Mergiukai oficialiai pranesu kad kelnytes pardaviau kitam mamukui ir konsultaciniai laiskai nebepriimami  bigsmile.gif  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2013 11 17, 20:01)
kol kas nieko  biggrin.gif
ir as pirkau viena -viskas buvo ok  4u.gif  siandien isgirdau, kad uz kokybe tos parduotuves laikrodzius niekas neatsako -tai taip nelabai supratau, kas ten su jais galetu buti...

Kur cia taip skambejo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 11 17, 19:56)
tikrai super  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
dabar tėvai darėsi,tai ir man davė-kiaušiniai su visais lukštais (jie ištirpsta),brendis,citrinos,medus( lyg ir viskas g.gif ),bet aš negeriu-man šlykštu tie kiaušiniai ,o vyras geria,sako,kad nesijaučia tų kiaušinių  unsure.gif čia tai ir kalcio daug tam marmale  ax.gif

Kaip keista, kad lukstai istirpsta...
Tiktu man siandien ir toks marmalas doh.gif Ir tie kiausiniai nebesvarbu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 17, 19:58)
Mergiukai oficialiai pranesu kad kelnytes pardaviau kitam mamukui ir konsultaciniai laiskai nebepriimami  bigsmile.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kada tu pas man to naktinio atvarysi?
Atsakyti
QUOTE(svile @ 2013 11 17, 19:08)
Kaip keista, kad lukstai istirpsta...
Tiktu man siandien ir toks marmalas  doh.gif Ir tie kiausiniai nebesvarbu biggrin.gif  biggrin.gif

hihihi.gif
ištirpsta nuo citrinų sulčių per kažkokį laiką drinks_cheers.gif ,reik išspaust tik citrinų sultis,nemažai ten jų reikia ir karts nuo karto pamakaluot tą visą masę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 17 lapkričio 2013 - 19:12
QUOTE(Rutule @ 2013 11 17, 20:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kada tu pas man to naktinio atvarysi?

Siand jei galima nevarysiu nebent ipiltum pedesiat biggrin.gif
as tau ryt pazvanysiu kai pasakysi kada galiu ir sutarsim.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2013 11 17, 19:01)
kol kas nieko  biggrin.gif
ir as pirkau viena -viskas buvo ok  4u.gif  siandien isgirdau, kad uz kokybe tos parduotuves laikrodzius niekas neatsako -tai taip nelabai supratau, kas ten su jais galetu buti...

as esu pirkus is sios, viskas ok buvo, keli vyrai laikroduoti ir patenkinti 4u.gif
Atsakyti