Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(loriuxas @ 2013 11 17, 20:51)
Man gaila, o ne juokinga verysad.gif fainos kelnytes smile.gif

As syryt gavau 23 laiskus del ju. Bet ne del pirkimo! o del patsrimu doh.gif. As jau naujas mamikei paemiau.

Aciu mergytei nupirkusiai. Tikrai puikios. Ner ka sakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 17, 19:54)
As syryt gavau 23 laiskus del ju. Bet ne del pirkimo! o del patsrimu  doh.gif. As jau naujas mamikei paemiau.

Aciu mergytei nupirkusiai. Tikrai puikios. Ner ka sakyt  4u.gif

bet panasu,kad jau keiksmazodziu-anekdotu patapo per tuos 23 laisku klausimus blush2.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 17, 20:54)
As syryt gavau 23 laiskus del ju. Bet ne del pirkimo! o del patsrimu  doh.gif. As jau naujas mamikei paemiau.

Aciu mergytei nupirkusiai. Tikrai puikios. Ner ka sakyt  4u.gif

O Dievuliau, tikiuosi manes neuspuls, einu ir as ismatavimus rasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 11 17, 20:57)
bet panasu,kad jau keiksmazodziu-anekdotu patapo per tuos 23 laisku klausimus blush2.gif  4u.gif  lotuliukas.gif

Pala. Tai cia ryte buvo doh.gif dar dienos begy kiek. Ai nu zodziu. Bet va vis linksmiau gyvent
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2013 11 17, 19:34)
Tas pats kodas, kaip ir Oldnavy , tik duoda 30% nuolaida  4u.gif

oooo,tai gal visai nieko jau ta kaina bigsmile.gif g.gif 4u.gif
QUOTE(JMD @ 2013 11 17, 19:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

reik parašyt,kad dėl išmatavimų kreiptis pas JMD bigsmile.gif lotuliukas.gif jau atkalus kaip matuot ir pan lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 17 lapkričio 2013 - 20:02
Rapoja- amazone su nuolaida Crocsiukai apie 27dol gavosi ax.gif tai čia tik kelių dol skirtumas wink.gif
Man dar dukrytei labai patiko abu juodi megstukai OldNavy. Tokie tvirtučiai smile.gif tik žiūriu su kaspinukų gerai prašluoti dydžiai..bet atrodo tikrai gražiai smile.gif net tris kart bėgo prie veodrodžio pasigrožėt biggrin.gif tik jų kaina su nuolaida buvo 9dol, o ne 25dol blink.gif
http://oldnavy.gap.c...p...0&cid=73810
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 17 lapkričio 2013 - 20:10
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 17, 20:08)
Rapoja- amazone su nuolaida Crocsiukai apie 27dol gavosi  ax.gif  tai čia tik kelių dol skirtumas wink.gif
Man dar dukrytei labai patiko abu juodi megstukai OldNavy. Tokie tvirtučiai smile.gif tik žiūriu su kaspinukų gerai prašluoti dydžiai..bet atrodo tikrai gražiai smile.gif net tris kart bėgo prie veodrodžio pasigrožėt  biggrin.gif   tik jų kaina su nuolaida buvo 9dol, o ne 24  blink.gif 
http://oldnavy.gap.c...p...0&cid=73810

o pirkai jau amazone gal?bet ten vis mažesni dydžiai buvo g.gif ,maniškei J1 reikia ,jeigu ne 2 g.gif Dabar 13 nešioja,tai jau tokie tik tik ax.gif o piperlime manai gera kaina +-28 dol ?
faini megztukai,bet maniškei irgi maži jau 5 smile.gif ax.gif
Kaip mūsų Ingiukui kažin sekasi su mažiuku ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 17 lapkričio 2013 - 20:16
rapoja - tai va,kad tik kelių usd skirtumas, tai lyg ir gera kaina smile.gif man 27dol atsiėjo apie 100lt 4u.gif o jei bus vėl kokių kainų amazone, neaišku ar dydžių bus ax.gif
aš amazone ėmiau 9 dydį smile.gif dar mažytė koja pas maniškę smile.gif 14cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 17 lapkričio 2013 - 20:25
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 17, 22:24)
rapoja - tai va,kad tik kelių usd skirtumas, tai lyg ir gera kaina smile.gif man 27dol atsiėjo apie 100lt  4u.gif  o jei bus vėl kokių kainų amazone, neaišku ar dydžių bus  ax.gif
aš amazone ėmiau 9 dydį smile.gif dar mažytė koja pas maniškę smile.gif 14cm smile.gif

As su 15 cm toki pati blink.gif doh.gif vel busiu numazinus jauciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 11 17, 21:28)
As su 15 cm toki pati  blink.gif  doh.gif vel busiu numazinus jauciu  unsure.gif

nebūtinai wink.gif palaukim,kol gausim wink.gif aš gi vis ale avansu bandau imt doh.gif juk mainškės nuo pernai koja nepaaugo,tai bijau to augimo šuolio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 11 17, 21:28)
As su 15 cm toki pati  blink.gif  doh.gif vel busiu numazinus jauciu  unsure.gif

tikrai nebus mazi mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kur užmatėt tokią vyrišką striukę http://www.sierratra...;colorFamily=12 Reikia M dydžio. Praeitais metais buvo, bet kol susiruošiau, neliko doh.gif O vyras jos nepamiršta niekaip doh.gif biggrin.gif
Atsakyti