Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Kripu @ 2013 11 17, 09:45)
Jmd,o kaip Jus nusprendėt tu dzinsu su uztrauktukais is ON 14 dydį imt?iprastai tokį nesiojat?as niekur nerandu dydžiu lenteles blush2.gif Kazį kokio reiktų su 100cm?
o situ JMD uzrodytu OldNavy dzinsu su uztrauktuku http://oldnavy.gap.c...647135002#close koki imti dydi su 100 cm klubais?

Jmd o jie kaip leginsai tik medzisga dzinsas? Gal kas turi panasu modeli On, irgi pakomentuokit
kaip tik reikia dzinsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 11 17, 12:19)
o situ JMD uzrodytu OldNavy dzinsu su uztrauktuku http://oldnavy.gap.c...647135002#close koki imti dydi su 100 cm klubais?

Jmd o jie kaip leginsai tik medzisga dzinsas? Gal kas turi panasu modeli On, irgi pakomentuokit
kaip tik reikia dzinsu smile.gif

aš šių užsisakius 10dydį gavau wink.gif galėsiu tuoj irgi pamatuoti,nes ant savęs net nebandau uždėt biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu situ ON dzinsiuku 4 dydzio su 96 cm per klubus. Dabar susimasciau ar tilpsiu as i ta 4 dydi? Gal kas galit pakomentuot ax.gif
Atsakyti
aciu blunte

jcrew imsiu su -40%
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 17, 10:32)
Pagirsiu ON džinsus vyram smile.gif nešioja 32/32 tai tokį ir ėmiau smile.gif atitiko dydis dydį idealiai,tik vyras svorio numetęs pasirodo  biggrin.gif  bet minimaliai, tai su diržu bus ok. super atrodo SLIM modeliukas smile.gif tikrai rekomenduoju wink.gif

http://oldnavy.gap.c...p...2&cid=55506

O jie tempiasi nors kiek g.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergytės 4u.gif

labai labai jus visas myliu ir gerbiu 4u.gif wub.gif Bet atsakyti į jūsų klausimus, nuo kurių užlūžo mano až aš negaliu. Supraskite, aš nematau jūsų o ir neteikiu konsultacijų biggrin.gif Negaliu atsakyti į klausimą kokio dydžio klenes jums pirkti su 93 ar 88 cm klubais, arba su 45 cm storio šlaunim doh.gif todėl išmatavau nuo iki kelnių kiekvieną kampą ir daugiau nieko neberašysiu biggrin.gif

taigis:

8 dydis

Liemuo 2 x 43 cm

Klubai ties plačiausia vieta 2 x 48 cm

Šlaunis ties plačiausia vieta 2 x 29 cm

Vidinis klešnės ilgis 75 cm

Nuo siūlių sankryžos klyne per pilvą iki juosmens viršaus 24 cm
Nuo siūlių sankryžos klyne per užpakalį iki juosmens viršaus 38 cm
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 11 17, 10:57)
Klaipėda gavo vėluojančią dėžutę  bigsmile.gif  thumbup.gif
Eisiu rašyti laiškelių - kai kam parašysiu tik vakare, nes yra neaiškumų, reiks suderinti su Laureta  4u.gif

O kazin dar bus dezuciu Klaipedai ar jau si savaitgali nebe? ax.gif
Atsakyti
JMD siuvykla gal atidaret?biggrin.gif Visos su savo ismatavimais ir temoj ir az supuole:D
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 17, 13:07)
aš kol kas vyro nematuosiu, o tiesiog džinsus wink.gif
tai iš nugaros pačiam viršuj liemuo 41cm, o klubai 55cm smile.gif jei leisis maniškis- pamatuosiu ir jį biggrin.gif

Aciu 4u.gif gal dar ilgi pamatuotumet kelniu ( vidine siule)? Kokia jusu spalvyte?
Atsakyti
JMD tikrai az pravalyk, neiseina mano laikas pas tave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 11 17, 12:36)
JMD siuvykla gal atidaret?biggrin.gif Visos su savo ismatavimais ir temoj ir az supuole:D

as suprantu, kad labai noris neprasaut, bet.... mano sikna 110 cm ir galiu patart tik del savo matmenu.
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2013 11 17, 12:39)
JMD tikrai az pravalyk, neiseina mano laikas pas tave biggrin.gif

nualpau radus 23 zinutes doh.gif
Atsakyti
nsugalvojau kur įkelti, įkėliau prie dovanojamų, parduodamų blush2.gif ir nemoku apsukti doh.gif na čia jei kam ekstra reik pažiūrėt smile.gif paskum galėsiu kur kitur įkelti 4u.gif gal reik albuumiuko GAP/Oldnavy? blush2.gif
Atsakyti