Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Labas dienas.

Oi, JMD, konsultacinė įstaigą atidarė lotuliukas.gif

Beja, dėkui tau, aš pasiėmiau 14 ON džinsų dydį, nes pirma ėmiau 12, tai tooookia sasyska buvau doh.gif Ingut, dėkui, jau koooookia gera kaina tu juos nupirkai, net nesitikėjau.

Kaip matau Ingiuko mažiukas jau atsigavo po truputį. Aš tai jį suprantu - man per nėštumą šalino vieną šaknį, tai oi oi, o čia trys.

Tai ką perkam?

ON dar galima siųst, jei noriu su -35?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 17 lapkričio 2013 - 11:52
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 11 17, 12:38)
Aciu 4u.gif  gal dar ilgi pamatuotumet kelniu ( vidine siule)? Kokia jusu spalvyte?

80cm vidinė siūlė smile.gif spalva Dark
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Matau Ingutės mažių operavo unsure.gif Ingut, o kas ten tokio nutiko, kad tokiam mažam reikėjo tuos dantukus lupti lauk?
Maniškės irgi dantys genda, turim du taisytus, kiti palikti savieigai. Bet rauti niekas nerekomenduoja g.gif Sveikatos Jums 4u.gif

Maniškė vėjaraupiais užsikrėte lėktuve biggrin.gif Prasirgo, pamiršom, būtu neišbėrę net nebuč pamačius, kad serga. Kadangi aš net vitaminų neduodu, tai nuo vėjaraupių jau tikrai neskiepyčiau cool.gif Ir šiaip LT privalomų skiepų nėra. Yra tik mokami ir nemokami.

Siuntinuko negavau verysad.gif

Tai ką šiandien perkam?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 11 17, 12:43)
Labas dienas.

Oi, JMD, konsultacinė įstaigą atidarė  lotuliukas.gif

Beja, dėkui tau, aš pasiėmiau 14 ON džinsų dydį, nes pirma ėmiau 12, tai tooookia sasyska buvau  doh.gif Ingut, dėkui, jau koooookia gera kaina tu juos nupirkai, net nesitikėjau.

Kaip matau Ingiuko mažiukas jau atsigavo po truputį. Aš tai jį suprantu - man per nėštumą šalino vieną šaknį, tai oi oi, o čia trys.

Tai ką perkam?

ON dar galima siųst, jei noriu su -35?

on galima

loxxy nzn net sugede buvo
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 17, 08:40)

nualpau radus 23 zinutes  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
a gaila tau atsakyti i tas 23 zinutes lotuliukas.gif lotuliukas.gif

senis saltis, dar ne tiek laisku atsako lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ot man pasiseke, mes su JMD kaip seses. ugis vienodas, batu dydis vienodas, papuku vienodas .. tik mano dabar gabaritais didesni. bet siaip galiu viska pirkti kaip JMD thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 11 17, 12:58)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
a gaila tau atsakyti i tas 23 zinutes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

senis saltis, dar ne tiek laisku atsako  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ot man pasiseke, mes su JMD kaip seses. ugis vienodas, batu dydis vienodas, papuku vienodas .. tik mano dabar gabaritais didesni. bet siaip galiu viska pirkti kaip JMD  thumbup.gif  thumbup.gif

nu man nejuokinga pasidare. pasiutau biggrin.gif as niekada nedristu rasineti tokiu dalyku doh.gif

neesme.

vistiek jus pacios fainiausios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 17, 13:59)
nu man nejuokinga pasidare. pasiutau  biggrin.gif as niekada nedristu rasineti tokiu dalyku  doh.gif

kokiu klausia ? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 17, 11:32)
Pagirsiu ON džinsus vyram smile.gif nešioja 32/32 tai tokį ir ėmiau smile.gif atitiko dydis dydį idealiai,tik vyras svorio numetęs pasirodo  biggrin.gif  bet minimaliai, tai su diržu bus ok. super atrodo SLIM modeliukas smile.gif tikrai rekomenduoju wink.gif

http://oldnavy.gap.c...p...2&cid=55506

Blunte, tikrai labai gerai dzinsiukai atrodo, ir nepasakyciau kad cia slim modelis, daugiau tokie tiesus thumbup.gif
o uz kiek pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2013 11 17, 13:05)
Blunte, tikrai labai gerai dzinsiukai atrodo, ir nepasakyciau kad cia slim modelis, daugiau tokie tiesus thumbup.gif
o uz kiek pirkot?

su nuolaida buvo 27dol smile.gif kiek litais nepasakysiu tiksliai, nes dar ir sau pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 11 17, 09:01)
kokiu klausia ?  g.gif  lotuliukas.gif

a nori ir tu gaut 23 zinutes? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Vakar mazoji su flamasteriu ant tapetu kambaryje pripriese doh.gif doh.gif

maniau aparpuoli gausiu ir maniskis mane suvalgys unsure.gif unsure.gif

Tai aciu D.. kad viskas nusiplove doh.gif
Papildyta:
Yra FACTORY koks kodukas? 4u.gif
Atsakyti
As jau gavau saskaitike kempem thumbup.gif vadinas yra vilciu kad iki kaledu kampai blizges thumbup.gif

joimajo, mazius eme koseti doh.gif ir kazkokia sloga lyg lenda. lauke su mociute gereb lapus ir parejo namo. sako pavargau blink.gif pypiec. jei susirgs bus amen doh.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri siuntetes tokia th striuke, arba tokia mk ?

Gal galit pakomentuot? Dydzius atitinka?

Dar tokias ziuriu Marmot ir Marker .

Cia kainos geros jau? Busiu dekinga visoms bent zodeli tarusioms 4u.gif

Inga, macys nuolaidele papildoma dar yra? Renkat?

Blunte, aciu 4u.gif
Atsakyti