Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(D'esire @ 2013 11 18, 21:49)
Mamytes, oatarkit, ar gera kaina ir ar verta ji pirkti kudikeliui g.gif

http://www.carters.c...ld-weather-shop

As turejau toki nexto. Balta prie balto vezimo bigsmile.gif biggrin.gif. Ir man jis super suejo. PavasRi ar prie juros net vesiais vasaros vakarais sodyboj. Ikisi ir zinai kad nenusispardys
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 11 18, 20:51)
O kada tavo lelius gims?  wub.gif  wub.gif

Mums data Kovo 1. bet as turiu nuo mazosios Gap firmos, kombi. tai ir neziuriu.

Ziurek koks laikas bus, gal jau nereikes Jums.  g.gif

Balandzio 1 biggrin.gif o jis storas g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 11 18, 21:23)
drinks_cheers.gif  o kaip ju dydziai g.gif  jei pvz 3 men, tai cia naujagimiams ir ar jie is viso yra didinti/mazinti g.gif  dar naujoke as tame blush2.gif

3mėn imčiau 3mėn smile.gif na Carters tikrai atitinka bodžiukai 4u.gif aišku vaikas vaikui nelygu... bet va NB esu paėmusi ir 3mėn, tikrai skiriasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 11 18, 21:49)
Ingute su tom kakavom tj graziai mane sugundet smile.gif

si vienitele man patiko tik sakau reik su vandeniu ir pienu ir ant 750ml nes jei maziau tada saldu neimanomai du pakiukus sugadinau kol nusitaikiau biggrin.gif
QUOTE(D'esire @ 2013 11 18, 21:49)
Mamytes, oatarkit, ar gera kaina ir ar verta ji pirkti kudikeliui g.gif

http://www.carters.c...ld-weather-shop

carterio sita turejau nepatiko labai pukai lindo i burna vaikui blush-anim-cl.gif

old navy smagesni flysiukai tokie
QUOTE(JMD @ 2013 11 18, 21:50)
Na pagaliau savo mažajam šikniui pavyko riūūžavus baltiniukus nupirkt. Ačiū Ingut! koks bus gražus  wub.gif  thumbup.gif

ech gerai čia su ta akcija  thumbup.gif dar galvoju kad gerai kad bičam nei suknių nei sejonų nereik bo su tėvu ant jų ir tedirbtumėm  biggrin.gif

nus fainai, riuzavas bus as saviem bernam neuzdeciau doh.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2013 11 18, 21:53)
Ingute o po kiek laiko mazdaug laukt saskaitos is drugstore? Galvoju spetu iki kaledu ateit uzsakius ar nelabai....

drug jau siryt iskeliavo pas laureta manau savaitagali bus

QUOTE(troliuke @ 2013 11 18, 21:53)
Ingut nebus 4T labai dideles?  g.gif  ax.gif

Su Blunte pasitariau, sako 3 T  g.gif

Tai ku dabar daryt?  biggrin.gif

troliuk as sprendziu is to kad tavo dama auksta ir nekudena o tokia normali mergaiciuke, bluntes tai smulkute labai..
as aisku nzn gal ir klaidinu jai juk tik 3metai bus.. o carterio man bent atitinka ir meskenui tada 3 T
nzn net blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 11 18, 20:53)
kiek pamenu, viena toki turet verta, tik dydi didesni imt reiktu, kad padevet spetumet, nes jie pirmus menesius per savaite po dydi isauga, bent jau mano drambliukai taip. Tai yra buve, kad taip ir nespeji aprengt. Ir isvis as tu newborn nepirkciau, nes lietuvaiciai ir taip didesni vaikai gimsta, o dar ir auga kaip ant mieliu. Esu gavusi kelis rubelius dovanu dar gimdymo namuose ir iskart mazi.

Tai vat as ir galvoju viska nuo 3 men imt g.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2013 11 18, 20:55)
As turejau toki nexto. Balta prie balto vezimo  bigsmile.gif  biggrin.gif. Ir man jis super suejo. PavasRi ar prie juros net vesiais vasaros vakarais sodyboj. Ikisi ir zinai kad nenusispardys

Tai man ir jie tokie faini atrodo, bet va Ingute sako, kad geriau kitos firmos butent siu zeti g.gif

QUOTE(Bluntė @ 2013 11 18, 20:57)
3mėn imčiau 3mėn smile.gif na Carters tikrai atitinka bodžiukai  4u.gif  aišku vaikas vaikui nelygu... bet va NB esu paėmusi ir 3mėn, tikrai skiriasi  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
troliuk- o koks dukriuko ūgis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 11 18, 20:53)
kiek pamenu, viena toki turet verta, tik dydi didesni imt reiktu, kad padevet spetumet, nes jie pirmus menesius per savaite po dydi isauga, bent jau mano drambliukai taip. Tai yra buve, kad taip ir nespeji aprengt. Ir isvis as tu newborn nepirkciau, nes lietuvaiciai ir taip didesni vaikai gimsta, o dar ir auga kaip ant mieliu. Esu gavusi kelis rubelius dovanu dar gimdymo namuose ir iskart mazi.

Čia kaip aš - prisipirkau Newborn rūbelių (3,2kg), prisirinkau visą tašę mažiukų rubelių, dar su mama konsultavausi dėl dydžių, nu niekaip neįsivaizdavom kokio dydžio tie vaikai gimsta doh.gif
O gimsta mano bernužėlis 4250gr bigsmile.gif Sesutė nori aprengti, o visi rūbeliai maži blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 11 18, 22:01)
Tai vat as ir galvoju viska nuo 3 men imt g.gif
Papildyta:

Tai man ir jie tokie faini atrodo, bet va Ingute sako, kad geriau kitos firmos butent siu zeti g.gif
drinks_cheers.gif

AaA man per tlefa to plaukuotumo nematyt. Gali but. Mano buvo aksominis.

Inga a mo tu riuzavu baidais? man ir vyram ir maziam grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 11 18, 22:04)
Čia kaip aš - prisipirkau Newborn rūbelių (3,2kg), prisirinkau visą tašę mažiukų rubelių, dar su mama konsultavausi dėl dydžių, nu niekaip neįsivaizdavom kokio dydžio tie vaikai gimsta  doh.gif
O gimsta mano bernužėlis 4250gr  bigsmile.gif Sesutė nori aprengti, o visi rūbeliai maži  blush2.gif  lotuliukas.gif

mano patirtis kita biggrin.gif nupirkau kelis 50cm berods rūbelius...visi juokėsi,sako lėles rengsi biggrin.gif na o kai gimė visiškas standartas,tai tie mažiausi bodžiukai tobulai atrodė ant vaikučio wub.gif o visi kiti kabėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 18, 18:02)
troliuk- o koks dukriuko ūgis? smile.gif

Einu pamatuoti biggrin.gif 4u.gif

Kazkur 91-92 biggrin.gif

ant greicio pamatavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 11 18, 22:04)
Čia kaip aš - prisipirkau Newborn rūbelių (3,2kg), prisirinkau visą tašę mažiukų rubelių, dar su mama konsultavausi dėl dydžių, nu niekaip neįsivaizdavom kokio dydžio tie vaikai gimsta  doh.gif
O gimsta mano bernužėlis 4250gr  bigsmile.gif Sesutė nori aprengti, o visi rūbeliai maži  blush2.gif  lotuliukas.gif

Aha. Mano panasi situacija. Lelis da didesnis buvo o rubai doh.gif. Po savaite pirkau 62 cm lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 18, 22:06)
AaA man per tlefa to plaukuotumo nematyt. Gali but. Mano buvo aksominis.

Inga a mo tu riuzavu baidais? man ir vyram ir maziam grazu  biggrin.gif

mano vyras pries neuzdeciau nei jam nei sunum doh.gif
Atsakyti