Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(wetriuke @ 2013 11 18, 20:52)
Na ka katik gavau daiktelius ir beveik viskas netiko... Tai siulau-
Aeropostale dzinsiukai 0r, geriausia 90-92cm klubams, mano dabar 89, man neaptempia kaip turetu. galiu keist I 00r. Po 55lt
http://www.aeroposta...mp;clickid=cart
http://www.findnsave...gging/32418177/
Bliuska Ralph laureno irgi didele ir gerokai,sakyciau s atitinka m-l...jei mamai netiks pasiulysiu gal kuri noresit.

Nu pypiec tada, pagal dydžių lentą turėjo būti max 88 cm, tada kai gausiu, galėsiu į juos bulves kraut doh.gif doh.gif doh.gif

Mergiukai paprotinkit mane, jei gaunu žinutę, kad priimta, tai dar nereiškia, kad nupirkta? Kai nuperka, atsiunčia patvirtinimą, ar nebūtinai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginiukas: 18 lapkričio 2013 - 21:19
Inga, nezinau ar gerai supratau ar blogai, bet recepta bananu duonos i AZ tau numeciau biggrin.gif
Atsakyti
troliuk- labai jau panos panašios biggrin.gif maniškės neįmanoma numatuoti, bet irgi apie 91cm wink.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 11 18, 22:10)
Einu pamatuoti  biggrin.gif  4u.gif

Kazkur 91-92  biggrin.gif

ant greicio pamatavau  ax.gif

o kiek tavo lelkai? kazkaip galvojau didesne g.gif , maniske 1,8 m ir 90 cm, neatrodo ji didele.
vasarai maikute emiau 3T
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 18, 22:20)
troliuk- labai jau panos panašios biggrin.gif maniškės neįmanoma numatuoti, bet irgi apie 91cm wink.gif

Gal maniske tik man maza atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 11 18, 22:14)
Nu pypiec tada, pagal dydžių lentą turėjo būti max 88 cm, tada kai gausiu, galėsiu į juos bulves kraut doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mergiukai paprotinkit mane, jei gaunu žinutę, kad priimta, tai dar nereiškia, kad nupirkta? Kai nuperka, atsiunčia patvirtinimą, ar nebūtinai? g.gif

deja ir as galvojau tiks,bet rauksles prieki,aiskiai matosi,kad slaunys perkudos,o per liemeni dirzo reik... Na kuku mergytes kur jus su 90-92cm klubukais:D? Dzinsiukai super,kaina juokinga isvis,kokybe irgi liux,mielai keisciausi I 00, jei tik kas pasiulys.
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 11 18, 22:20)
Inga, nezinau ar gerai supratau ar blogai, bet recepta bananu duonos i AZ tau numeciau  biggrin.gif

As ir noriu....
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 11 18, 22:14)
Nu pypiec tada, pagal dydžių lentą turėjo būti max 88 cm, tada kai gausiu, galėsiu į juos bulves kraut doh.gif  doh.gif  doh.gif

kai nuperkama parsau nupirkta jei neparasyta nupirkta vadians dar ne
QUOTE(Tantamm @ 2013 11 18, 22:20)
Inga, nezinau ar gerai supratau ar blogai, bet recepta bananu duonos i AZ tau numeciau  biggrin.gif

aciu

valyt oho kokia didele mergina mano bernas 84 tik unsure.gif
Atsakyti
Merginos ačiū už prekytes, o ypač BMW už padalinimą...
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 18, 18:20)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Tai tada neprasoviau su 3T

QUOTE(valyte_7 @ 2013 11 18, 18:23)
o kiek tavo lelkai? kazkaip galvojau didesne g.gif , maniske 1,8 m ir 90 cm, neatrodo ji didele.
vasarai maikute emiau 3T
Papildyta:
Gal maniske tik man maza atrodo biggrin.gif

Mano angelui 2metukai ir 25 dienos wub.gif
Atsakyti
vorai, dekui jum uz pirkinukus

mamukai Carters yra 100-30usd ne 30% ar 35% neturiu tokiu koduku

imu gaunas mazdaug +- -28%
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 18, 21:14)
mano vyras pries  neuzdeciau nei jam nei sunum  doh.gif

Man irgi labai rožiniai marškinėliai ar marškiniai vyrams wub.gif
Bet va MV pasukiotų man pirštą prie smilkinio blush2.gif
Nors mažiui galėčiau dar nupirkti, kol neaiškina, ką mausis, o ko ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 18, 22:25)

valyt    oho kokia didele mergina mano  bernas 84 tik  unsure.gif

Tikrai?
nu rugpjuti ji buvo 86-87, nu manau turejo paaugt biski, nors kai ji salia lakste, nepasakyciau, kad ugis labai skiriesi g.gif

Atsakyti