Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(agise @ 2013 11 19, 16:35)
O kuris cia tas "turtingas" tortas ax.gif  smile.gif? Man jau irgi laikas apie tortus galvoti  smile.gif

Pinigine nebloga su siokiu tokiu vardu paemiau "Yoox-e" blush2.gif buna ten kartais neblogu dalykiuku mirksiukas.gif

va cia rasite

http://www.supermama...;#entry41659079
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 19, 15:22)
as neiskenciau sms nupyskinau, kad cia mes stradalinam. tai mazulis stebimas. nebevemia. vakare dar syki darys tyrimus. fuuuuuuuuuu nu ir gerai kad tik tiek jezaumarija  doh.gif kazkaip kai negali niekuo padet tai baisiai sunku  unsure.gif

Klausyk, tai jie lygonineje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 19, 16:37)

O vaikyti doh.gif tikrai "turtingas" atrodo! Aciu 4u.gif Ar nera super riebus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2013 11 19, 16:44)
O vaikyti doh.gif  tikrai "turtingas" atrodo! Aciu 4u.gif Ar nera super riebus? smile.gif

ne, man jis ziauriai skanus buvo. as nemegstu riebybiu ir sviestu ir saldumu. bet kirto ir dvimetukas vaikas ir 70 mete bobute ir visiem buvo ziauriai ziauriai skanu! as dar is tos mases kur uzdengt prilipdziau seniu besmegeniu, tai buvo smagus labai tortas biggrin.gif
ir nera taip cia baisiai sudetinga. man dar tie blynai neiskilo kazkodel, maniau bus paravalas doh.gif bet kai isidejau burnon, viska pasaulyje pamirsau biggrin.gif

ta krema su rududu as vien tuos lakstus betepdama ciut ne puse suedziau. atrodo kur ten dar cukru det, nesamone doh.gif bet visai jo ten neperdaug. ziauriai.... ZIAURIAI SKANUUUUUU!!!! tortas - 10 balu!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 19 lapkričio 2013 - 15:51
QUOTE(JMD @ 2013 11 19, 15:47)
ne, man jis ziauriai skanus buvo. as nemegstu riebybiu ir sviestu ir saldumu. bet kirto ir dvimetukas vaikas ir 70 mete bobute ir visiem buvo ziauriai ziauriai skanu! as dar is tos mases kur uzdengt prilipdziau seniu besmegeniu, tai buvo smagus labai tortas  biggrin.gif
ir nera taip cia baisiai sudetinga. man dar tie blynai neiskilo kazkodel, maniau bus paravalas  doh.gif bet kai isidejau burnon, viska pasaulyje pamirsau  biggrin.gif

Nu va, nespejau nuo uogienes atsipeiket, torta pakisai doh.gif biggrin.gif
Uz uogiene baisiai dekavuoju, super thumbup.gif Mano skoniui tobula ! As ja galiu saukstais metyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 11 19, 16:51)
Nu va, nespejau nuo uogienes atsipeiket, torta pakisai  doh.gif  biggrin.gif
Uz uogiene baisiai dekavuoju, super  thumbup.gif  Mano skoniui tobula ! As ja galiu saukstais metyt  lotuliukas.gif

Nu va, as megeja visokiu perliuku mirksiukas.gif ir siaip, pagal gabaritus matosi, kad megstu prie vyrykles pasisukinet lotuliukas.gif

man su varske labai skanu, labai skanu pertept biskvita, i bandeliu vidu labai skanu idet. Man ta uogiene nesveiko gerio. Ir arbaton ciki. Ir mano pyplis net kabina ja saukstukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 19, 15:53)
Nu va, as megeja visokiu perliuku  mirksiukas.gif ir siaip, pagal gabaritus matosi, kad megstu prie vyrykles pasisukinet  lotuliukas.gif

man su varske labai skanu, labai skanu pertept biskvita, i bandeliu vidu labai skanu idet. Man ta uogiene nesveiko gerio. Ir arbaton ciki. Ir mano pyplis net kabina ja saukstukais  biggrin.gif

Bet jau liaukis su tais gabaritais .... Jau pries tave gyvai matant, issivaizdavau tokia boooobela blink.gif o kai pamaciau , tai dideli papai ir modelines kojos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 11 19, 16:56)
Bet jau liaukis su tais gabaritais .... Jau pries tave gyvai matant, issivaizdavau tokia boooobela  blink.gif o kai pamaciau , tai dideli papai ir modelines kojos  thumbup.gif

Bet nuduod ana, kad toks gigantc doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 11 19, 16:56)
Bet jau liaukis su tais gabaritais .... Jau pries tave gyvai matant, issivaizdavau tokia boooobela  blink.gif o kai pamaciau , tai dideli papai ir modelines kojos  thumbup.gif

oi, net nuraudau blush2.gif uz komplimentus as tau dar kokiu skanestu prirasysiu tongue.gif biggrin.gif mirksiukas.gif

dabar jau varau pas klecka. kazi kap jis ten g.gif toks pusiau nakti nemiegojes, pilnatis matyt, snekejosi su kazkuo protingu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2013 11 19, 15:33)
Neneša. Eina pats su dokumentu ir prašo atiduot.
Tai vis tik ligoninėj?
Linkėjimus siunčiam mes jiems  4u.gif

6PM koks kodas yr?

nu kad -10% visada Inga turejus,tikrai pamenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 19, 16:47)
ne, man jis ziauriai skanus buvo. as nemegstu riebybiu ir sviestu ir saldumu. bet kirto ir dvimetukas vaikas ir 70 mete bobute ir visiem buvo ziauriai ziauriai skanu! as dar is tos mases kur uzdengt prilipdziau seniu besmegeniu, tai buvo smagus labai tortas  biggrin.gif
ir nera taip cia baisiai sudetinga. man dar tie blynai neiskilo kazkodel, maniau bus paravalas  doh.gif bet kai isidejau burnon, viska pasaulyje pamirsau  biggrin.gif

ta krema su rududu as vien tuos lakstus betepdama ciut ne puse suedziau. atrodo kur ten dar cukru det, nesamone  doh.gif  bet visai jo ten neperdaug. ziauriai.... ZIAURIAI SKANUUUUUU!!!! tortas - 10 balu!!!!

Aiskuma thumbup.gif tada ir as bandysiu smile.gif O su tais blynais man kartais irgi pravalas buna, labai jau atsargiai miltus reikia imaisyti i tesla doh.gif
O man dar skanus Plikytu sausainiu tortukas toks nepanasus i kitus tortus ir nera labai saldus ar riebus. Gaunasi didesnis ir grazesnis nei nuorodoje blush2.gif

Atsakyti