Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Tantamm @ 2013 11 19, 18:21)
Prigaudot grozybiu, poto nerimaujat kad tik neatsauktu  biggrin.gif  tongue.gif

Retai del ko nerimauju, bet del vienos grozybes labai blush2.gif be to bandau pasiskaiciuot finansus, kiek cia liko ant BF biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 19, 16:23)
yra kodukas bet kad su juo imti reiktu daugiau kompanijos.

mes dar santaruos, bet smectos daugiau neduosiu, sako  cia greiciausia nuo jos naktiniai fontanai buvo,kol kas nesake kas per virusas

jcrew apie 7-10 d atrodo

O kaip mazylis?
Atsakyti
na bet jus jau geriau jauciates?smecta yra neblogai tik ne tokioj situacijoj kaip jusu,ar dave kokius skysciu stacionare,laseline ar kazka,ar nenusilpes vaikutis,man idomu g.gif gal kazka prakonsultuosiu bet velaiu ,dbr lekiu darzan i susirinkima 4u.gif
sveikatytes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 19, 18:23)
yra kodukas bet kad su juo imti reiktu daugiau kompanijos.

mes dar santaruos, bet smectos daugiau neduosiu, sako  cia greiciausia nuo jos naktiniai fontanai buvo,kol kas nesake kas per virusas

jcrew apie 7-10 d atrodo

Dekui uz ats Ingut 4u.gif
Smagu, kad po truputi viskas jums geryn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 19, 15:29)
ma neregistruoto nei vieno neatnešė į namus  ax.gif  registruotų sunkesnių irgi neneša...nes matau tą paštininkę smile.gif jei ji savo tašiuke man dar viską nešiotų, tai sunkiai paeitų  ax.gif  o per šventinį laikotarpį iš vis niekas nieko nenešiojo biggrin.gif
o šiaip jei yra tracking numberis, tai www.post.lt  galima pasitikrinti ar gautas pašte siuntinys smile.gif

man tikrai atneša lengvus registruotus ir neregistruotus 4u.gif
Atsakyti
Labas Laureta 4u.gif Jei turėsit laiko brūkštelkit ar vakar The Children's Place nupirkot?
Tokių gražių maikyčių mažei prisikrovus buvau wub.gif

Mergiukai, kad po namus kojytės nesušaltų patarkit ką aunat trimetinukams savo g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Labai dekoju uz nemaza siuntinuka 4u.gif viskas tiko ir labai patiko thumbup.gif visa diena su mazaja valgom riesutuni sviesta su klevu sirupu, nu ir skanumelis smile.gif

Ingute, sveikatos balionelius siunciam tavo berniukui 4u.gif

Noriu pasiulyti nauja White Tea&Shea veido kremuka. Kadangi turiu problemeliu su veiduku, tai sio naudoti negaliu verysad.gif
user posted image
Atsakyti
aisku mergaites aciu pasakysiu bernui savo kad ieskotu savo siuntos per post lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 11 19, 17:01)
...visa diena su mazaja valgom riesutuni sviesta su klevu sirupu, nu ir skanumelis smile.gif

kokis sviestas ir aš noriu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 11 19, 17:01)
Noriu pasiulyti nauja White Tea&Shea veido kremuka. Kadangi turiu problemeliu su veiduku, tai sio naudoti negaliu verysad.gif

labai geras kremukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 11 19, 17:17)
O kiek jai?

Dabar jai jau 2 m. Siautėja naktim nuo 4 mėn. Vis galvojom, kad užaugs, bet teko muštro imtis ties 1,5 m, nes užkniso.
Atsakyti
gal kas turi tokią ar panašią? domina dydžiai ir kokybė 4u.gif kaina visai nebloga šiandien smile.gif

http://www1.macys.co...e=PDPZ1#pdpTabs
Atsakyti