Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2013 11 20, 09:54)
nu merginos kokius telefonus turit  doh.gif  nu pareklamuokit -neisirenku-man tik svarbu batarke gera, internetas, kad paste-copy galima butu lengvai i emeila, ir  kamera gera  g.gif

koki turim? turiu nokia kalade kur 2 kortos, bet skolintas, nes mano vaikas patvarke ir turiu darbini samsunga IT500 ar koks jis ten net nezinau lotuliukas.gif . kazkas zadejo gimtadieniui obuoliuka padovanot. bet tai cia zada kasmet ir nedovanoja NIEKO absoliuciai lotuliukas.gif tai va, baisiai esu su prabangiais telefonais biggrin.gif ale uztat niekam ner pagundos juos nei vogt nei imt nei apskritai i juos kaip nors labiau kesintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 11 20, 09:00)

taip laikytu nors tris dienas galaxy...

Mano vyrui Galaxy II nuo pat pradžių daugiau 2 dienų nelaikė. Bet jis naršo, kažką daro non stop. Daba sakė, pagal duomenis Galaxy note 3 norėtų 4u.gif Bet aš sakyčiau, man tie išmanūs su dideliais ekranais tai turbūt visi artimesni vieliniams (t.y. reik nuolat kraupti) nei mobiliems telefonams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 11 20, 10:12)
Zeneta mes pasibaigus sutarciai paemem nauja LG G2. Superinis smile.gif lengvai valdosi,labai spartus. Pasiskaityk ir jo fukcijas 4u.gif

Ingut smagu skaityt,kad namie ir kad geeriau maziukui  4u.gif

paziurejau bet nera dvigubos sim korteles labai gerai kai isvarai kur nors g.gif nors siaip tai yra viskas ko man reik biggrin.gif
Atsakyti
MYSTERYBALBQVYMQ http://www.shoes.com...ty/Landing.aspx
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 20, 08:48)

Nu va ingut butum paklausius cioces jmd. .. biggrin.gif. Svarbu kad geryn viskas!

as irgi ka sakiau ta ir gyd.patare .... .. tongue.gif
svarbiausia pasveiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O jūs AEROPOSTALE vaikams perkate?dabar - 40 clearance smile.gif
Atsakyti
Siandien uzsisegiau sejona, aukstakulnius, plonyti golfuka ir Th striuke. Maniau sustirsiu ragan. Gi plona, plika uodega. Nifiga! Kokia silta jinai lotuliukas.gif pirkau tipo pavasariui, plonyte biggrin.gif reiks dar vienos dar plonesnes biggrin.gif TH dabar vaiksciot kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 20, 09:15)
koki turim? turiu nokia kalade kur 2 kortos, bet skolintas, nes mano vaikas patvarke ir turiu darbini samsunga IT500 ar koks jis ten net nezinau  lotuliukas.gif . kazkas zadejo gimtadieniui obuoliuka padovanot. bet tai cia zada kasmet ir nedovanoja NIEKO absoliuciai  lotuliukas.gif tai va, baisiai esu su prabangiais telefonais  biggrin.gif ale uztat niekam ner pagundos juos nei vogt nei imt nei apskritai i juos kaip nors labiau kesintis  lotuliukas.gif

hihihi.gif Pas mane irgi Nokia E52, jo jau seniausiai ir prekyboje nėra. Užtat laiko (po 3 metų naudojimo) vis dar 10 parų tongue.gif Savaitei į komandiruotes pakrovėjo net neimu. Alia vat nei kompo, nei fotiko jis neatstos. Tik telefoną verysad.gif Gal todėl jis ir vadinas - telefonu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 11 20, 10:20)
hihihi.gif Pas mane irgi Nokia E52, jo jau seniausiai ir prekyboje nėra. Užtat laiko (po 3 metų naudojimo) vis dar 10 parų  tongue.gif Savaitei į komandiruotes pakrovėjo net neimu. Alia vat nei kompo, nei fotiko jis neatstos. Tik telefoną  verysad.gif Gal todėl jis ir vadinas - telefonu  g.gif  biggrin.gif

jooooo, as noreciau kazkokio biskiuka biskiuka prabangesnio tik del fotiko, nes kartais jo pypiec kaip prisreikia. Ypac kai kokiam kieme koks ****** atsiprasant istumia savo prieki i tavo sikna doh.gif bet tai bajeris buvo kai ateinu is namu, o man aiskina, kad as ivaziavau atbula lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gerai kaimynai normalus. nu zodziu... neuzsivedu rolleyes.gif

beje man vaikis pries tai suede E82, tai as biskiuka biskiuka labiau pazengus buvau lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet laike jis man nuo 2008 metu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 20 lapkričio 2013 - 09:25
del telefonu, tai pagal specifikacijas ir pan labai geras Googlo telefonas LG Nexus 4. Dabar jis dar papiges..
pati turiu, man buvo svarbu kad greit veiktu, nebutu iskart prirasyta gamykliniu programu, negalvotu ko cia nori paspaudus.. tai toks jis ir yra. pasiziurekit youtube, visi atsiliepimai super. tik jis nuiotraukose atrodo tiesa sakant toks neisskirtinis, bet realybej jis puikiai atrodo!
va, prireklamavau gera daikta
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2013 11 20, 09:16)
Mano vyrui Galaxy II nuo pat pradžių daugiau 2 dienų nelaikė. Bet jis naršo, kažką daro non stop. Daba sakė, pagal duomenis Galaxy note 3 norėtų  4u.gif Bet aš sakyčiau, man tie išmanūs su dideliais ekranais tai turbūt visi artimesni vieliniams (t.y. reik nuolat kraupti) nei mobiliems telefonams  biggrin.gif

teko patureti note3, tai man jis jau per didelis pasirode, bet cia skonio reikalas ir kam ko reikia mirksiukas.gif
QUOTE(Loxxy @ 2013 11 20, 09:20)
hihihi.gif Pas mane irgi Nokia E52, jo jau seniausiai ir prekyboje nėra. Užtat laiko (po 3 metų naudojimo) vis dar 10 parų  tongue.gif Savaitei į komandiruotes pakrovėjo net neimu. Alia vat nei kompo, nei fotiko jis neatstos. Tik telefoną  verysad.gif Gal todėl jis ir vadinas - telefonu  g.gif  biggrin.gif

Tai vat tame ir esme, jei naudojiesi tik kaip telefonu, tai manau daugelis gerai laiko dabartiniu, bet jei prieini prie visokiu internetu ir GPsu, tai jau visai kitas laikymas, nes tai telefona iskrauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 20, 10:15)
koki turim? turiu nokia kalade kur 2 kortos, bet skolintas, nes mano vaikas patvarke ir turiu darbini samsunga IT500 ar koks jis ten net nezinau  lotuliukas.gif . kazkas zadejo gimtadieniui obuoliuka padovanot. bet tai cia zada kasmet ir nedovanoja NIEKO absoliuciai  lotuliukas.gif tai va, baisiai esu su prabangiais telefonais  biggrin.gif ale uztat niekam ner pagundos juos nei vogt nei imt nei apskritai i juos kaip nors labiau kesintis  lotuliukas.gif

su mano nesusilyginsi mano nokia 10 metu interneto praktiskai nepasijungsi , nebent kaip modema ja naudoji doh.gif jau reik mest -ale gaila gyvate laiko visa savaite pliurpiant doh.gif buvau nusipirkus lg kazkoki parejo staigiai po 3 mem..ismanusis doh.gif doh.gif neatlaike batarke ir ekranas doh.gif nu vienu zodziu nepataisomai taiir likau prie senutes nokios lotuliukas.gif bet jau nusprendziau basta reik naujo -isitraukt sarmata lotuliukas.gif
Atsakyti