Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(evvva @ 2013 11 20, 10:38)
na kad neuzsala ,turejau LG toki paprasta tai ten gryba rimtai pjaudavo, uzsales skambint pradedavo pats kam nors  lotuliukas.gif
o del pakrovimo ,tai visus ismanuosius dazniau pakraunam ..bet daugiausia itakoja kiek jus laikot programu ijungu ,intikas,skypas,gprs, wife ir kiti besai jei ijungti na tai ko noret kad greiciau seda .... mirksiukas.gif  as tai puse programu isjungtu laikau ,pasijungiu kai reik ir man ilgiau laiko batarke  biggrin.gif

o kam gprs nuolat? g.gif kelio namo nerandat? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 20, 09:29)
as nieko neismanau. man tik sake kad tie visi ismanieji ziema lauke uzsala. A cia teisybe????? ta prasme stabdi ijungia ir plaukioja. jei saltom rankom spaudi nesispaudzia. bet cia turbut blefas  g.gif

Turiu virs metu laiko bet su tokia problema dar neteko susidurti g.gif
Atsakyti
TOMMY HILFIGER
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 11 20, 10:37)
O bus jau ir 5 bigsmile.gif  niu reiks pasidometi thumbup.gif  jo obuoliukas ir man fainai atrodo, bet visa kita, tai kazkaip nelabai tongue.gif

na tai konecno bus biggrin.gif
pamenu pas vyra Galaxy 3 uzsakiau pavasari jau ,o pasirode LT vasara ir papirkom mes ji uz labai daug .... kiekvienais metais prabanaga telefa keist ...del 5 susigundysiu bet pirksiu neiskart palauksiu puse metu po isleidimo ...kad kaina daug maz logiska butu .
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2013 11 20, 09:55)
http://www1.macys.co...p;RVI=Browse_10

Kazin tiketis geresnes TH striukes kainos per Black Friday? g.gif

manau galima luktelti tokias su koduku +-55usd pirkom per bf

QUOTE(rapoja @ 2013 11 20, 10:02)
batai neblogom kainom

drinks_cheers.gif ir kodukas nuo 100-35usd
QUOTE(rapoja @ 2013 11 20, 10:19)
O jūs AEROPOSTALE vaikams perkate?dabar - 40 clearance  smile.gif

neteko pirkti blush2.gif
QUOTE(JMD @ 2013 11 20, 10:19)
Siandien uzsisegiau sejona, aukstakulnius, plonyti golfuka ir Th striuke. Maniau sustirsiu ragan. Gi plona, plika uodega. Nifiga! Kokia silta jinai  lotuliukas.gif pirkau tipo pavasariui, plonyte  biggrin.gif reiks dar vienos dar plonesnes  biggrin.gif TH dabar vaiksciot kaip tik  thumbup.gif

th gavai? fainai,dydis tiko kiek supratau wub.gif

QUOTE(rapoja @ 2013 11 20, 10:28)

tase uz 55 man daili laabai
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
gera girdeti geras zinias del vaikiuko smile.gif tikrai mineralinis super dalykas gydant tokius sutrikimus,,o dziuvesiukus pakramsnoti tikrai visi mazyliai megsta,as daznai ir taip paperku ,asiku pamirkyti visai neblogai i naturalu namuose gaminta sultinuka(tik ne vistienos)ir be makaraskiu visokiu,ustektu bulvyte ir morkute,as dar ir tirsta darydvus,viska kas isverda su blenderiu skystyje tame sublenderiuoju,atitinkamai padalinusi santyki skyscio ir virtu darzovyciu,na zaisti reikia bet i nauda didele 4u.gif

Bukit sveiki smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 20, 09:42)
tase uz 55 man daili laabai

man irgi drinks_cheers.gif wub.gif tik aišku reik rūbus paderint-neit visai mirgu/margu;ai ką ta JMD supranta irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveiki, gal pirksite gymbo su koduku?
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 11 20, 09:42)
na tai konecno bus  biggrin.gif
pamenu pas vyra Galaxy 3 uzsakiau pavasari jau ,o pasirode LT vasara ir papirkom mes ji uz labai daug .... kiekvienais metais prabanaga telefa keist ...del 5 susigundysiu bet pirksiu neiskart palauksiu puse metu po isleidimo ...kad kaina daug maz logiska butu .

Jo jo, iskart tai pirkti tikrai prabanga ir neverta, dar zinant kaz jie greitai nuverteja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2013 11 20, 10:44)
Sveiki, gal pirksite gymbo su koduku?

neturiu kodo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 11 20, 10:44)
man irgi  drinks_cheers.gif  wub.gif tik aišku reik rūbus paderint-neit visai mirgu/margu;ai ką ta JMD supranta  irnesakyk.gif

o man labai daili už 122, kažin kaip jų kokybė? Odinė, ane?
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2013 11 20, 09:51)
o man labai daili už 122, kažin kaip jų kokybė? Odinė, ane?

daili,prabangi tokia wub.gif odinė drinks_cheers.gif tik kažin kokio dydžio reiktų pasiskaičiuot ar foto pasieškot g.gif Juicy gera kokybė.

14.4" L x 8.3" W x 8.1" H
Imported
Leather
Atsakyti