QUOTE(zeneta @ 2013 11 20, 09:54)
nu merginos kokius telefonus turit

nu pareklamuokit -neisirenku-man tik svarbu batarke gera, internetas, kad paste-copy galima butu lengvai i emeila, ir kamera gera

aš daba šviežiai pirkau telefą, o mano kolega ir draugiuks fanatai, tai info turiu biški įkištos į galvą, liekanų minčių galiu pažert:

jei reik geeero įvaizdžio, bet mažiau funkcijų 'dykai', (antraip jų nenaudosi, o jei norėsi naudot - apple norės doleriukų, kai tuo tarpu tarkim Samsunge tos funkcijos yr free)- jami obuoliuką 4 - 5. Jei namie daugiau nieko ner aaple - geriau vengt, bo suderinimas kartais kelia problemų. Žodžiu įvaizžio reikalas, bet tuo pačiu ir geras, bo gi visam pasaulyje pripažintas. Tik tiek kad pasaulis turbūt namie ne tik apple telefą turi..
jei norisi krūto, visko prikišto, tai tipo dabar, šią akimirką ant rinkos pats krūčiausias yra Samsung note III (atrodo trys, ne 4. Ma tokia prabanga ir reikalingumas atpuolinėjo, tai bijau sumaišyt ar III ar IV, išbluko info iš galvos)
Ir likau prie Samsung S4 active - kolkas laaabai džiaugiuos žaisliuku - superinis
Ale visi išmanūs, dideliais ekranais siurbia batarkes, neišvengiama. Tipo skaičiau, kad paskutinių samsungų batarkės - nu tipo kažką ten tokio turi, kad patvarios. Ot boba, paaiškint nemoku ka skaičiau pažodžiui

bet tipo jos kažkuo ten paturbintos. Bet žiūrint statistiką savo telefe - ~20% batarkės suėda butent ekranas. Nu jei šneki tai ans nedega - sutaupysi ir laikys ilgiau, bet va naršyt nete - tai ėda konkrečiai, nes ištisai dega.
apie kitus nzn nieko, tai nei kritikuot nei girt negaluu