Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Dziugu kad Ingute jau namuose 4u.gif

o as dabar ir ne i tema... kas cia kepe ta bananu duona... imanoma kuo nors pakeisti kefyra/jogurta?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 20, 10:42)
th  gavai? fainai,dydis tiko kiek supratau  wub.gif
tase uz 55 man daili laabai

gavau.didoka, ant tokio golfo kaip siandien gerokai, bet kai laisva atrodo liekniau, nei kai ikalta ir sagos skeciasi. Grazi ji kokybiska. Bet tikrai 300 lt nevertai kaip cia kainekurios pardavineja.

QUOTE(rapoja @ 2013 11 20, 10:44)
man irgi  drinks_cheers.gif  wub.gif tik aišku reik rūbus paderint-neit visai mirgu/margu;ai ką ta JMD supranta  irnesakyk.gif

ne, as tokiose tasese tikrai nieko neraukiu doh.gif jau diskutavom apie tai, kad skonis draugu neturi biggrin.gif pas mane tokiu detaliu rubuose mazai, o cia viskas vienoje taseje doh.gif lotuliukas.gif ladno, esu kolxozas ir ciaupiu glotke, bo tuoj gausiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 11 20, 09:54)
nu merginos kokius telefonus turit  doh.gif  nu pareklamuokit -neisirenku-man tik svarbu batarke gera, internetas, kad paste-copy galima butu lengvai i emeila, ir  kamera gera  g.gif

aš daba šviežiai pirkau telefą, o mano kolega ir draugiuks fanatai, tai info turiu biški įkištos į galvą, liekanų minčių galiu pažert: biggrin.gif

jei reik geeero įvaizdžio, bet mažiau funkcijų 'dykai', (antraip jų nenaudosi, o jei norėsi naudot - apple norės doleriukų, kai tuo tarpu tarkim Samsunge tos funkcijos yr free)- jami obuoliuką 4 - 5. Jei namie daugiau nieko ner aaple - geriau vengt, bo suderinimas kartais kelia problemų. Žodžiu įvaizžio reikalas, bet tuo pačiu ir geras, bo gi visam pasaulyje pripažintas. Tik tiek kad pasaulis turbūt namie ne tik apple telefą turi..

jei norisi krūto, visko prikišto, tai tipo dabar, šią akimirką ant rinkos pats krūčiausias yra Samsung note III (atrodo trys, ne 4. Ma tokia prabanga ir reikalingumas atpuolinėjo, tai bijau sumaišyt ar III ar IV, išbluko info iš galvos)

Ir likau prie Samsung S4 active - kolkas laaabai džiaugiuos žaisliuku - superinis wub.gif

Ale visi išmanūs, dideliais ekranais siurbia batarkes, neišvengiama. Tipo skaičiau, kad paskutinių samsungų batarkės - nu tipo kažką ten tokio turi, kad patvarios. Ot boba, paaiškint nemoku ka skaičiau pažodžiui biggrin.gif bet tipo jos kažkuo ten paturbintos. Bet žiūrint statistiką savo telefe - ~20% batarkės suėda butent ekranas. Nu jei šneki tai ans nedega - sutaupysi ir laikys ilgiau, bet va naršyt nete - tai ėda konkrečiai, nes ištisai dega.

apie kitus nzn nieko, tai nei kritikuot nei girt negaluu biggrin.gif

Atsakyti
Mergaites,jus taip greit temas prisnekat nebespeju sekt doh.gif noreciau paklaust koki ten vaikiska kompa buvote I tema kazkada ideje.. ka jis daro ir kur ta nuoroda rast doh.gif mano dukrytei 5 metai,ji jau nori plancetinio,bet gal sakau koks pakaitalas yra neblogas ax.gif
Atsakyti
Labukas, kada imsit jcrew factory????????? Kaip ten tas nuolaidas žiūrėt??? ten 40 viskam ir dar jei daugiau perki dar plius 10 arba 20 proc... ????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astute mamute @ 2013 11 20, 11:07)
Mergaites,jus taip greit temas prisnekat nebespeju sekt doh.gif noreciau paklaust koki ten vaikiska kompa buvote I tema kazkada ideje.. ka jis daro ir kur ta nuoroda rast doh.gif mano dukrytei 5 metai,ji jau nori plancetinio,bet gal sakau koks pakaitalas yra neblogas  ax.gif

gal kazkas is siu?
http://www.amazon.co.....:vtech laptop

nes nepamenu pati blush-anim-cl.gif

QUOTE(Lėja_ @ 2013 11 20, 11:09)
Labukas, kada imsit jcrew factory????????? Kaip ten tas nuolaidas žiūrėt??? ten 40 viskam ir dar jei daugiau perki dar plius 10 arba 20 proc... ????? g.gif

factory imsiu ne uz ilgo ten nukainuota 40% ir nuo ksikelio kainu dar -20% kodukas
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 11 20, 09:26)
as irgi Galaxy 3 labai patenkinta , 4 nepirksiu nes mazai kuom skyrias, ir kam kai vasara bus 5 vat ji jamsiu...tas tai skirsis gerokai

Obuoliuka neturejus  ,bet turejo kelios drauges ,turejo ir samsunga si...sake labiau samsungo patinka naudojimas , o obuoliukas solidziau atrodo  lotuliukas.gif

QUOTE(JMD @ 2013 11 20, 09:29)
as nieko neismanau. man tik sake kad tie visi ismanieji ziema lauke uzsala. A cia teisybe????? ta prasme stabdi ijungia ir plaukioja. jei saltom rankom spaudi nesispaudzia. bet cia turbut blefas  g.gif

QUOTE(D'esire @ 2013 11 20, 09:37)
O bus jau ir 5 bigsmile.gif  niu reiks pasidometi thumbup.gif  jo obuoliukas ir man fainai atrodo, bet visa kita, tai kazkaip nelabai tongue.gif

Na uzstosiu as ta obuoliuka biggrin.gif Jau nepirma turiu ir jokio kito tel nenoreciau ! Kad tik pinigyne leistu biggrin.gif Ziema nesala, atrodo thumbup.gif , grafica - estetinis malonumas smile.gif O jau internetas ir pastas thumbup.gif Jis kaip Majordome, bet tas anglu, kuris lyg ir tarnauja bet su didziule savygarba ir klase biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta, merginos kaip gydet nugaros skausmus nuo vaiko nesiojimo? Masazai,tepalai,pleistrai,vaistai??? Nes ziuriu kuo toliau tuo labiau nugara ir rankas skauda...
Atsakyti
Dukra tris dienas paverkė dėl obuoliuko 5,kad be ryšio,o dabar atsidžiaugt negali biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Musiuk man ne krutas svarbu, man praktiskas ir uz normalia kaina blush2.gif svarbu butu 2 in 1 telefonas ir kompas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 11 20, 11:15)
Na uzstosiu as ta obuoliuka  biggrin.gif Jau nepirma turiu ir jokio kito tel nenoreciau ! Kad tik pinigyne leistu  biggrin.gif Ziema nesala, atrodo  thumbup.gif , grafica - estetinis malonumas  smile.gif O jau internetas ir pastas  thumbup.gif  Jis kaip Majordome, bet tas anglu, kuris lyg ir tarnauja bet su didziule savygarba ir klase  biggrin.gif

vat todel as tuo obuolio galbut labiausiai ir noriu. O svarbiausia dar telpa i kisene salia nosiniu, raktu, vaiko pirstiniu ir kito turto lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes kiti kai issitraukia tokia plyta, nezinai katruo galu prie tos ausies det lotuliukas.gif

ai, vasar buvom druskienyku tam gruto parke, tai atvare japonai issitrauke kazkokius navarotus, maciau SONY parasyta, A4 formato, fotkino su jais. galvoju nu nu, kompai. Bet kai jie pradejo ir skambeti, o jie jais kalbeti, as ejau pasislepiau po lapais blink.gif blink.gif
Atsakyti
as turiu paprasta nokia lumia nzn man net i sm uzeiti nepatogu su juo geriau jau laptopas stebiuosi kaip kitos siuncia uzsakymukus na telefona klaip kompa naudoja, as matyt dar atsilieku nuo tehnologiju blush-anim-cl.gif
Atsakyti