Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Agnė Meškaitė

QUOTE(Duti @ 2010 04 18, 18:33)
Gimdyt negimdžiau dar smile.gif, lankausi nėštumo metu priežiūroj pas ją, kiek suprantu ji tebedirba ir gimdymus priiminėja Trakuose.

O kodel tik nestumo pradzioj lankeisi pas ja? pakeitei gydytoja ?
aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklelis @ 2010 04 19, 15:53)
O kodel tik nestumo pradzioj lankeisi pas ja?  pakeitei gydytoja ?
aciu uz atsakyma smile.gif

nea, ne tik pradzioj, ir dabar tebesilankau. Man ji kaip gydytoja atrodo profesionali, bendrauja tiek kiek reikia, tai lankysiuosi pas ją iki nėštumo galo.
Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2010 04 19, 17:11)
nea, ne tik pradzioj, ir dabar tebesilankau. Man ji kaip gydytoja atrodo profesionali, bendrauja tiek kiek reikia, tai lankysiuosi pas ją iki nėštumo galo.

Aiskumelis, jos profesionalumu neabejoju thumbup.gif su pirmu leliuku lankiausiu visa nes tuma ir paskui vaziavom gimdyti i trakus pas ja. Su antru nusprendziau krizes metu lankytis poliklinikoj,bet noreciau gimdyti pas ja blush2.gif Tad buvo idomu smile.gif aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Ar yra besilankančių pas šią ginekologę?
Atsakyti
QUOTE(Ežytė @ 2013 01 21, 18:29)
Ar yra besilankančių pas šią ginekologę?

Lankiausi pas ją, kai laukiausi pirmo vaiko ax.gif Kas domina?
Atsakyti
Ši ginekologė dirba ir Karoliniškių poliklinikoj. Kartą jau teko apsilankyti, kolkas tvirtos nuomonės susidariusi neturiu:)
Atsakyti
Gimdžiau 2013 rugsėjo 27d. pas šią nuostabią akušerę Trakuose. 10 balų jai. Tai puiki ir profesionali gydytoja,išmananti savo darbą,o svarbiausia yra rūpestinga,švelni, labai viską išaiškina,pataria. Žodžiu bendraujanti ir supratinga,ko labai reikia gimdymo metu ir po jo.:)Ji dar gimdysiu,tai norėčiau vėl pas ją. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2009 02 11, 17:13)
Na, pvz. kad ir tepinelis. As jokiu nusiskundimu neturejau, tad nebuvo priezasties ji daryt. O tyrimo rezultatuose dar buvo ryskiai pabraukta "grybai" ir as jau issigandau, kad kazkas negerai. Bet naujasis nestuma priziurintis gydytojas man paaiskino, kad grybu buvimas yra normalus dalykas ir kad viskas cia o.k. Sake, kad anksciau jie buvo gydomi, bet tas gydymas budavo bevaisis, t. y. gydomos moterys ju vis tiek turedavo, todel jie jau senokai nebegydomi. Dar mane del kazkokio viruso tyre (nebepamenu medicininio termino), ko irgi nereikejo daryti. Na, mazdaug taip.

nu jau nu jau, man tepineli poliklinikoj irgi eme, daktare sake: nieko blogo nematau, bet nepakenks. Tiesa man tai nieko nekainavo.
O del grybu tai tikrai klystat, jos gydo, pati ilgai ir nuobodziai kankinausi su jais, kol nepapuoliau pas savo dabartine daktare smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
O Meškaitė gimdymus priiminėja tik Trakuose?
Aš pas šią gydytoją kokius 4 kartus lankiausi iki nėštumo privačiai, kaip gydytoja ji man tiko ir patiko. Dabar galvoju, pas ką lankytis nėštumo metu, ir Meškaitė vienas iš variantų.
Dabar sužinojau, kad ji ir Karoliniškėse dirba, tai įmanoma su siuntimu pas ją ten užsirašyti ir vaikščioti nemokamai priežiūrai? Ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Manau reiktu but prisiregistravus Karoliniskiu poliklinikoj pas seimos gyd.

quote=Ivy*,2014 01 11, 10:58]
Labas rytas,
Aš pas šią gydytoją kokius 4 kartus lankiausi iki nėštumo privačiai, kaip gydytoja ji man tiko ir patiko. Dabar galvoju, pas ką lankytis nėštumo metu, ir Meškaitė vienas iš variantų.
Dabar sužinojau, kad ji ir Karoliniškėse dirba, tai įmanoma su siuntimu pas ją ten užsirašyti ir vaikščioti nemokamai priežiūrai? Ačiū atsakiusioms 4u.gif
[/quote]
Atsakyti
[quote=missg,2014 01 11, 12:24]
Manau reiktu but prisiregistravus Karoliniskiu poliklinikoj pas seimos gyd.

quote=Ivy*,2014 01 11, 10:58]
Labas rytas,
[/quote]
[/quote]
Aš esu prisiregistravusi pusiau privačioje klinikoje, dėl šeimos gydytojos (pas ją lankosi visa mūsų šeima, nuo vaikystės). Bet negi visoms nepriklauso nemokama nėštumo priežiūra?
Aš norėčiau lankytis ir savo klinikoje, bet tos ginekologės gimdymus priiminėja tik Kaune. ax.gif
Atsakyti
O gal kuri žinote ar ši gydytoja dar vis dirba Trakuose?
Atsakyti