Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Agnė Meškaitė

as gimdziau pas meskaite, ji dabar nebedirba VGN, o dirba traku GN,
buvau susitarusi is anksto ir turejo buti planinis cezaris, nes buvau su sulauzyta koja ir traumatologai neleido gimdyti paciai,
cezario data paskyre 12.21, taciau maziukas pats nusprende kada jam laikas ir pradejo belstis 12.15, as jai paskambinau, ji liepe vaziuoti i trakus, nuvaziavau, mane pagulde, ji atvaziavo po valandos, pradejo ruosti mane operacijai, kadangi operacija buvo komplikuota (stipriai kraujavo gimda ir ji su manimi vargo apie 2,5 val.), taciau esu ja labai patenkinta: maloni, profesionali, puikiai atliko cezari (sprendziu is randelio...is kazko kito negaliu spresti),
esu jai labai dekinga uz musu domuka:)
antra leliuka tikrai gimdysiu pas ja...
Atsakyti
o man ji niekuom nesiskiria nuo kitu,,,tokia pati, irig pritariu siai nuomonei kad ir poliklinikoje prieziura yra grea,,ir as dabar vaikstau i ja ir esu LBAI PATENKINTA
Atsakyti
Sveikos,

Klausimelis smile.gif tai Meskaite jau nebedirba VGN, o tik Trakuose?
Atsakyti
QUOTE(SNija @ 2008 04 09, 12:41)
Sveikos,

Klausimelis smile.gif tai Meskaite jau nebedirba VGN, o tik Trakuose?

Taip tik Trakuose ax.gif
Atsakyti
Perskaičiau atsiliepimus ir manau, kad jums patinka gyd. A.Meškaitė tik todėl, kad jus mokejote už gimdymą.
Beveik prieš 6 metus aš gimdžiau VGN. Iš anksto nesitariau ir nemokėjau už gimdyma, kadangi manau kad tai ju darbas.
23,00 val. man suleido vaistus nes nubėgo vandenys o saremiu nebuvo. paskutini karta gyd. A.M. i gimdykla atejo apie 24,00 val. Apžiurėjusi pasake: ,,Mano pamainoi nepagimdysi"- ir išejo miegoti. nuo 24,00 iki 3,00 val viena karta užejo tik akušere. Kai apie 3,00 val skausmas jau buvo nepakeliamas, vyras išejo jieškoti gyditijos, po ilgu pajesku parsirado Meskaite ir akusere. 03,25 as pagimdžau sunu. Iš gydytojos girdejau tik šiurkščius žodžius ir rekima. schmoll.gif
Atsakyti
As gimdziau pas Meskaite Trakuose. Lankiausi pas ja nestumo metu, del gimdymo buvom sutare. Manau kad geresnes gydytojos nebuciau suradusi. Sunku patiketi kad ji galetu butu nemaloni. Gydytojai esu labai dekinga, jauciausi ramiai ir patikimose rankose.
Atsakyti
QUOTE(Liucijamm @ 2008 04 13, 19:35)
Perskaičiau atsiliepimus ir manau,  kad jums patinka gyd. A.Meškaitė tik todėl, kad jus mokejote už gimdymą.
Beveik prieš 6 metus aš gimdžiau VGN. Iš anksto nesitariau ir nemokėjau už gimdyma, kadangi manau kad tai ju darbas.
23,00 val. man suleido vaistus nes nubėgo vandenys o saremiu nebuvo. paskutini karta gyd. A.M. i gimdykla atejo apie 24,00 val. Apžiurėjusi pasake: ,,Mano pamainoi nepagimdysi"- ir išejo miegoti. nuo 24,00 iki 3,00 val viena karta užejo tik akušere. Kai apie 3,00 val skausmas jau buvo nepakeliamas, vyras išejo jieškoti gyditijos, po ilgu pajesku parsirado Meskaite ir akusere. 03,25 as pagimdžau sunu. Iš gydytojos girdejau tik šiurkščius žodžius ir rekima.  schmoll.gif

Gal Jus kazka maisote? Gal ten ne Meskaite buvo??? As atsiprasau, bet man tiesiog galvoje netelpa, kad ji gali rekti ir buti siurksti...Vien jos charakteris to neleistu. Ji yra be galo rami ir islaikyta moteris, labai diplomatiska ir temperamentas jos ne toks, kad rektu...tiesiog neisivaizduoju...pas ja lankiausi visa nestuma ir nei karto net nemaciau jos su bloga nuotaika, jau nekalbu apie piktuma, siurkstuma ar rekima...
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2008 07 23, 16:12)
Vien jos charakteris to neleistu. Ji yra be galo rami ir islaikyta moteris, labai diplomatiska ir temperamentas jos ne toks, kad rektu...tiesiog neisivaizduoju...pas ja lankiausi visa nestuma ir nei karto net nemaciau jos su bloga nuotaika, jau nekalbu apie piktuma, siurkstuma ar rekima...

Su tavim 100 proc. sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as ketinu gimdyti pas gyd. Meskaite Trakuose.
Gal zinote kokios dabar pas ja kainos?
Atsakyti
Musu Mingutis gime pas ja.Rinkaus ilgai ir dvejodama,bet nesigailiu.Profesionali, atsakinga,griezta,maloni ir islaikyta.Jei dar bus koks vienas tikrai gimdysim trakuose pas ja. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Super gydytoja thumbup.gif . Gimdžiau pas ją susitarus prieš tris mėn. Gimdymas buvo sunkus ir komplikuotas verysad.gif ,tačiau jos profesionalumo dėka viskas baigėsi sėkmingai 4u.gif . Labai rami, išlaikyta, supratinga, neleidžianti supanikuoti gydytoja. Jei gimdyčiau antrą kartą rinkčiau tiktai ją. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mo&Ma @ 2008 09 06, 18:16)
Ir as ketinu gimdyti pas gyd. Meskaite Trakuose.
Gal zinote kokios dabar pas ja kainos?

Tarkis iš anksto su ja dėl kainos. Pasakys pati smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra555: 12 rugsėjo 2008 - 21:48
Apie sia gydytoja geriausi atsiliepimai thumbup.gif gimdziau pas ja pirmaji, o dabar antro laukiuosi ir taip pat zadu pas ja gimdyt smile.gif
Atsakyti