Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų plaukų nuotraukos

Taip, tai tikrai genai paveldėti iš tėvo pusės 4u.gif

Nieko plaukams nedarau, ir vitaminų nenaudoju, tik vienintelis dalykas, niekada nedžiovinu su fenu plaukų, leidžiu jiems patiems išdžiūti, naudoju dabar va tokį šampūna
http://www.ocado.com...21595_SHELFVIEW

O šiaip koks papuola po ranka tą ir perku.
Plaukai nuo gimimo dėl dregmės namuose, arba jei lyja lauke pradeda patys garbanotis. O šiaip pakankamai tiesūs būna.

Rokita, o kodėl jūs taip stebites tuom? g.gif
Atsakyti
stebisi nes plaukai maximum per menesi gali paaugti 1.5cm. smile.gif
Atsakyti
Na tada sorry nežinojau šito 4u.gif reiškias mano plaukai auga daug greičiau.
Atsakyti
sunkiai tikisi, kad per menesi jie gali paaugt 5 cm blink.gif o as jau galvojau mano greit auga (uzauga apie 2 cm per menesi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 29 gruodžio 2013 - 18:27
Pirmoje foto jie nėra nukirpti lygiai lygiai ties pečiais, iškarpyti, tai vienur ilgesni kitur trumpesni,ilgiausias plaukas nuo pečių buvo ~2cm kažkur, dabar plaukai ilgi, bet taip pat iškarpyti, tai ir auga vienur ilgesni kitur trumpesni. Tačiau, kad jie auga labai greit, ir jų labai daug tai tikra tiesa. Bet tokius plaukus turi visos mano tėčio pusėje esančios moteris, taip pat ir mano sesuo. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuke2013: 29 gruodžio 2013 - 23:10
QUOTE(Burbuliuke2013 @ 2013 12 29, 21:08)
Pirmoje foto jie nėra nukirpti lygiai lygiai ties pečiais, iškarpyti, tai vienur ilgesni kitur trumpesni,ilgiausias plaukas nuo pečių buvo ~2cm kažkur, dabar plaukai ilgi, bet taip pat iškarpyti, tai ir auga vienur ilgesni kitur trumpesni.  Tačiau, kad jie auga labai greit, ir jų labai daug tai tikra tiesa. Bet tokius plaukus turi visos mano tėčio pusėje esančios moteris, taip pat ir mano sesuo. 4u.gif

Jei snekant apie plauku augimo greiti, tai tokie parasymai kaip 20-30 cm per 4 men.( 10 cm paklaida?!), apie 2 cm zemiau peciu( pirmoj nuotraukoj ryskiai ilgesni) yra visiskai netikslus ir tik klaidina visas . Tikiu, kad plaukai pas jus gali augti greitai, bet jei nezinot tiksliu skaiciu, tai ir nerasykit, nes viskas atrodo nerealiai. Kas tiksliai domisisi savo plauku augimo greiciu(pati esu dalyvavus ir skaiciavus viename UK forume), zino, kad svarbus kiekvienas mm ir cm;).
Atsakyti
Tai, kad ne aš rašiau,k ad 20-30cm, o mergina kažkuri iš akies taip nusprendė 4u.gif o ten buvo tikrai 2-3cm, nes matavo kirpykloje, tiesiog nuotraukoje galva palenkta į šoną, va tau ir atrodo ilgesni 4u.gif
Atsakyti
Nenukrypkime merginos, keliame plaukų nuotraukas ir toliau 4u.gif
Kairėje pusėje ikeliau nuotrauka tik todel kad ji vienintele kuria turiu kaip atrode plaukuciai kai buvo trumpesni. Iir pazymejau raudonais rutuliukais savo kirpciukus, jie ataugo per tris metus tiek, tai net nezinau kiek cia gali buti tu cm g.gif o pati plauku ilgi vis trumpinau, bet buvo toks laikas kai sieke uzpakaliuka, bet dabar stengiuosi sulyginti plaukuciu ilgi. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke2013 @ 2013 12 30, 09:58)
Tai, kad ne aš rašiau,k ad 20-30cm, o mergina kažkuri iš akies taip nusprendė 4u.gif  o ten buvo tikrai 2-3cm, nes matavo kirpykloje, tiesiog nuotraukoje galva palenkta į šoną, va tau ir atrodo ilgesni 4u.gif

Palikim tuos skaiciukus ramybej:), o plaukai jusu tikrai grazus, gerai, kad naturaliai dziovinat ir nesvaistot pinigu brangiom priemonem. Jei plaukai nepazeisti, tai uztenka minimalios prieziuros.
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 12 30, 11:02)

wub.gif wub.gif wub.gif labai grazus! super, kad pavyko atsiauginti kirpcius, pas mane su jais didziausia beda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2013 12 31, 13:24)
wub.gif  wub.gif  wub.gif labai grazus! super, kad pavyko atsiauginti kirpcius, pas mane su jais didziausia beda doh.gif

Aciu aciu 4u.gif as tai naudojau vitaminus ir ricinos alieju tepiau 3-4 kartus per savaite ir taip gal puse metu, tada menesio pertrauka ir vel taip tepliojau plaukucius su ricina 4u.gif siaip daug naminiu kaukiu darydavausi gan daznokai kai nustojau daryti su ricinos aliejumi. Visus tuos metelius plauku nei tiesinau, nei garbanojau, nei kazkaip kitaip 'deginau' . Labiausiai manau man padejo Original silicea , du menesius geriau kapsules, trecia menesi geriau ta balzama ir kartu kapsules. Isviso triju menesiu kursas. Tada biotina geriau bet silpna 1000mcg. Dar alaus mieles, zuvu taukus, bamboo, ir tokius svediskus hårkontroll ( sie ipac paspartino plauku augima ) .
O pati esu girdejus gerus atsiliepimus apie viviscal ir priorin vitaminus. Tik cia kaina ju neikandama. Ir is sampunu visokiu tai taip pat girdejau kad Mane 'n tail (man labai patiko!) , Rene Furterer (maciau daug youtubej apie ji, sako kad veiksmingas) viviscal sampunas (irgi geri kaip ir vitaminai) ir not you mother's way to grow (apie juos tai pat maciau youtubej) . Tai manau atsirinktos tinkampos plauku prieziuros priemones, vitaminai, sveika mityba ir daaaug vandens gali paspartinti plauku augima, ir zinoma daaug kantrybes! Nes Roma per viena diena nepasistate irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke2013 @ 2013 12 25, 23:55)
Dėkui merginos, plaukai nedažyti, ir labai stori ir jų labai daug, pirma foto po gimdymo kai nusikirpau plaukus, prieš gimdymą buvo žemiau užpakalio, po gimdymo 2 mėnesiai kai praėjo nusikirpau plaukus iki pečių, dabar praėjo 4 mėnesiai po kirpimo ,va kaip atrodo.
Tik, kad pirmoj foto po kirpyklos, o čia tiesiog po vaiko rankų  lotuliukas.gif

Plaukai tai super bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kavannha @ 2013 12 31, 14:51)

Ir is sampunu visokiu tai taip pat girdejau kad Mane 'n tail (man labai patiko!)

Kad sudėtis šio šampūno gan prasta g.gif Tai kažkaip nesitiki, kad gali kažkuo padėti g.gif
Atsakyti