QUOTE(Rokita @ 2013 12 31, 13:24)
Aciu aciu

as tai naudojau vitaminus ir ricinos alieju tepiau 3-4 kartus per savaite ir taip gal puse metu, tada menesio pertrauka ir vel taip tepliojau plaukucius su ricina

siaip daug naminiu kaukiu darydavausi gan daznokai kai nustojau daryti su ricinos aliejumi. Visus tuos metelius plauku nei tiesinau, nei garbanojau, nei kazkaip kitaip 'deginau' . Labiausiai manau man padejo Original silicea , du menesius geriau kapsules, trecia menesi geriau ta balzama ir kartu kapsules. Isviso triju menesiu kursas. Tada biotina geriau bet silpna 1000mcg. Dar alaus mieles, zuvu taukus, bamboo, ir tokius svediskus hårkontroll ( sie ipac paspartino plauku augima ) .
O pati esu girdejus gerus atsiliepimus apie viviscal ir priorin vitaminus. Tik cia kaina ju neikandama. Ir is sampunu visokiu tai taip pat girdejau kad Mane 'n tail (man labai patiko!) , Rene Furterer (maciau daug youtubej apie ji, sako kad veiksmingas) viviscal sampunas (irgi geri kaip ir vitaminai) ir not you mother's way to grow (apie juos tai pat maciau youtubej) . Tai manau atsirinktos tinkampos plauku prieziuros priemones, vitaminai, sveika mityba ir daaaug vandens gali paspartinti plauku augima, ir zinoma daaug kantrybes! Nes Roma per viena diena nepasistate irgi