Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų plaukų nuotraukos

QUOTE(Kisulita @ 2013 12 31, 16:18)
Plaukai tai super  bigsmile.gif
Papildyta:
Kad sudėtis šio šampūno gan prasta g.gif Tai kažkaip nesitiki, kad gali kažkuo padėti g.gif

Sudetis labai prasta 4u.gif sita zinau, bet ji naudoju del to jog uztenka vieno plovimo po aliejiniu kaukiu, labai gerai isplauna ir plaukams mano tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 12 31, 17:33)
Sudetis labai prasta 4u.gif sita zinau, bet ji naudoju del to jog uztenka vieno plovimo po aliejiniu kaukiu, labai gerai isplauna ir plaukams mano tinka thumbup.gif

Svarbiausia, kad tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke2013 @ 2013 12 28, 23:53)
Taip, tai tikrai genai paveldėti iš tėvo pusės 4u.gif

Nieko plaukams nedarau, ir vitaminų nenaudoju, tik vienintelis dalykas, niekada nedžiovinu su fenu plaukų, leidžiu jiems patiems išdžiūti, naudoju dabar va tokį šampūna
http://www.ocado.com...21595_SHELFVIEW

O šiaip koks papuola po ranka tą ir perku.
Plaukai nuo gimimo dėl dregmės namuose, arba jei lyja lauke pradeda patys garbanotis. O šiaip pakankamai tiesūs būna.

Rokita, o kodėl jūs taip stebites tuom? g.gif

blogiausias sampunas ever doh.gif suku i plaukus neikisdavau.
Atsakyti
O man kaip tik visi šampūnai šios serijos labai tinka. Matyt nuo plaukų priklauso. Vieniem head&shoulders geras ir wash&go o man jie blogiausi kuriuos tik kada naudojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 12 31, 14:51)
O pati esu girdejus gerus atsiliepimus apie viviscal ir priorin vitaminus. Tik cia kaina ju neikandama. ]

Kaina tikrai nemaza, bet as absoliuciai jokio poveikio nepastebejau. Tiesa, geriau tris men, reikia pusmeti. Bet drauge gere ta pusmeti, jai irgi jokio poveikio. Uz ta kaina tikru juros gerybiu galima nemazai suvalgyti, vietoj ekstrakto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 04 sausio 2014 - 17:02
QUOTE(guodzik @ 2014 01 02, 21:11)
blogiausias sampunas ever doh.gif suku i plaukus neikisdavau.

Pritariu, šampūnas prastas smile.gif
Atsakyti
Laba,

įdedu ir aš savo plaukuosena, nepykit, kad per nuorodą, o ne iškart nuotrauką, tiesiog kai perrašė windowsus neberandu tolko g.gif

Plaukai!
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2014 01 06, 19:55)
Laba,

įdedu ir aš savo plaukuosena, nepykit, kad per nuorodą, o ne iškart nuotrauką, tiesiog kai perrašė windowsus neberandu tolko g.gif

Plaukai!

atrodo sveiki plaukai 4u.gif bet man pati spalva nelabai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 01 06, 21:45)
atrodo sveiki plaukai  4u.gif  bet man pati spalva nelabai patinka  smile.gif

Ačiū smile.gif stengiuos aš dėl jų, tik vistiek nepasiekiu norimo rezultato smile.gif o spalva skonio reikalas:) buvau kažkada labai šviesi, paskui labai tamsi, o galu gale sruogeliu pagalba nusišviesint pabandžiau biggrin.gif tai ta tamsesnė spalva natūrali mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2014 01 06, 19:55)
Laba,

Plaukai!

Labai gražūs plaukučiai, slidūs, sveiki, o ir spalva tamsi blond man labai patinka smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2014 01 06, 18:55)
Laba,

Plaukai!

Kaip sviesintiems plaukams, labai graziai atrodo. Be to, sruogos visada zaismingumo priduoda.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2014 01 07, 09:34)
Labai gražūs plaukučiai, slidūs, sveiki, o ir spalva tamsi blond man labai patinka  smile.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(Masiania* @ 2014 01 07, 18:51)
Kaip sviesintiems plaukams, labai graziai atrodo. Be to, sruogos visada zaismingumo priduoda.

Ačiū smile.gif
Atsakyti