Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų plaukų nuotraukos

Buvo beveik juodi... smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 02 06, 16:42)

labai labai grazi spalva ir blizgumas. Kokiais dazais dazyti ir kaip nueme juoda spalva? O galus pakirpt tai verkiant reiketu, tas isplonejimas i apacia prastina vaizda. Tada butu tobulai!
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 02 06, 17:42)

Spalva tokia gan blanki ruda atrodo, bet čia turbūt dėl nuotraukų kokybės g.gif

Plaukai gražūs, bet pritariu Atari., kad jau reikėtų galus patrumpinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 06 vasario 2014 - 18:13
Gisana, puikus sprendimas dėl spalvos smile.gif Pritariu aukščiau pasisakiusioms dėl galiukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 02 06, 19:23)
Gisana, puikus sprendimas dėl spalvos smile.gif Pritariu aukščiau pasisakiusioms dėl galiukų  smile.gif

Visiškai pritariu (ir dėl galiukų), o dabartinė spalva daug "gyvesnė" wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 07 vasario 2014 - 08:46
Galus prabraukus su znyplem atrodytu super, jei norint ilgi islaikyt mirksiukas.gif
Atsakyti
galus būtiniausiai kirpt. Aš pati praitą sav gabalą nusirėžiau, tai visai kitas vaizdas ir jausmas. smile.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus 4u.gif dažyti man atrodo Keune dažais, sruogelėm balinti, po to rudai dažyta ant viršaus.. Dėl galiukų pati irgi pritariu. Eisiu kirpt jau negailėdama (nors ir auginu..) smile.gif
Atsakyti
Gisana, nuostabūs plaukai. Aš noriu paklausti, ar jie natūraliai tokie tiesūs, ar tiesinat? O kaip apimtis? Iš nuotraukos atrodo, kad turėtų jų būti daug smile.gif
Atsakyti
Gisana, super pasikeitimai thumbup.gif
Atsakyti
Gisana puikus pasikeitimas, si spalva tikrai daug graziau tinka wub.gif
Atsakyti
Gisana, graži plaukų spalva smile.gif Įdomu kaip dienos šviesoje tos rudos sruogos atrodo
Atsakyti