Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų plaukų nuotraukos

Sveikos va mano naturalus plaukuciai, bet siandien eisiu dazyti nes visi peikia mano spalva, bet ji man atrodo normali g.gif kaip jus manot?
http://www.part.lt/p...b5ee7bdd211.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dad: 13 vasario 2014 - 08:41
dad, jusu plauku spalva NUOSTABI wub.gif Kiek jums metu ir kas drista ja peikti? blink.gif Ir eisit dazyti tik del aplinkiniu nuomones??? Nekvailiokit, turit labai grazius plaukus, o spalva pasakiska.
Atsakyti
QUOTE(dad @ 2014 02 13, 09:40)
Sveikos va mano naturalus plaukuciai, bet siandien eisiu dazyti nes visi peikia mano spalva, bet ji man atrodo normali g.gif  kaip jus manot?
http://www.part.lt/p...b5ee7bdd211.jpg

Pasakiški plaukai, dad, tikrai sakau - nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif O spalva tai super, tikrai nedažyk, daug kas stengiasi panašią išgauti, o nepavyksta. Jei nėra būtinybės (t. y. nėra žilų) patarčiau daugumai merginų nedažyti, nes dažniausiai, nesakau, kad visada, bet Dievo duota spalva labiausiai ir tinka.
Dad, kartojuosi, bet plaukai pasakiški wub.gif
P. S. Kartais taip sakantys, tiesiog pavydi, klausyti tokių žmonių nuomonės būtų didelė klaida.
Čia turėtum (-ėte) sulaukti daug komplimentų mirksiukas.gif aš prisidedu prie jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 13 vasario 2014 - 08:52
as buvau anksciau sviesi, bet jie man pasiuro nuo sviesinimo, tad nusprendziau atsiauginti, atsiauginau, bet artimieji sako kad labai blankiai atrodau su jais,ir pastovei vis ta kartoja:) nes buvo prie sviesiu priprate, man 28 4u.gif man irgi gaila, poto jau manau turesiu dazyt ir dazyt.. aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
Dad, puikus plaukai, net nesugalvokit dazyti. Tas peroksidinimas taip banalu, o jusu spalva labai grazi.
Atsakyti
Aciu 4u.gif , manau kad reikes skambinti kirpejui ir sakyt kad dar pagalvosiu smile.gif
Atsakyti
dad, sioj nuotraukoj jusu spalva grazi, bet is to sunku sprest, ar ji jums tinka prie veido ir akiu spalvos- mes nematom jusu veido.Ir plaukai apsviesti blico ar siaip sviesos, todel tikrovej atspalvis gali but siek tiek kitoks.As siulyciau atsizvelgt ir i artimuju nuomone, nes jie mato jus geriau realybej, ar pasitart su kirpeja. Jei artimieji sako, kad blankiai atrodot, gal taip ir yra.Neskubekit atsaukt vizito, pasitarkit su kirpeja.
Atsakyti
Dad gražūs plaukai, o ir spalva atrodo tokia neutrali, nerekomenduočiau stipriai šviesinti, nebent galėsit į juos daug pinigų investuoti po šviesinimo unsure.gif Nesu dar gyvenime girdėjusi, kad kasnors peiktų natūralią žmogaus plaukų spalvą biggrin.gif
Atsakyti
dad jusu plaukuciai tikrai labai grazus, ir sveiki atrodo, gaila butu tokius uzdazyti, o atsiauginti naturalius uztrunka laiko. Na nebent jei labai norisi but truputi ryskiasniai galima koki sodresni atspalvi uzdet, ar pasviesint vienu tonu, kad atrodyu tarsi nuo saules nusvieseje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaycee: 13 vasario 2014 - 12:31
aciu panos uz pagirimus 4u.gif as sviesinti noreciau, bet va kaip minejo, negaliu sau tiek daug lt leisti norint tureti grazius sviesius plaukus, nes visvien jie reikalauja daug islaidu, ta zinau, nes kai buvau sviesi, daug i juos idedavau:)man kirpejas sake kad nudazysim tokia lyg naturalia su kazkokiu atspalviu aceit graziai labai atrodys,tai galvoju jei pabandysiu nepatiks tai gal ir liksiu prie savu, na nezinau visa diena mastau,na jei nusidazysiu ikelsiu foto plaukuciu, ivertinsit 4u.gif
Atsakyti
dad, labai grazus plaukai wub.gif as tai nebent kokiu sruogu ideciau, tikrai nedazyciau visu..
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 02 13, 10:18)
Nesu dar gyvenime girdėjusi, kad kasnors peiktų natūralią žmogaus plaukų spalvą  biggrin.gif

Buna, bet dazniausiai tai daro pacios tu plauku turetojos smile.gif Man, pvz, nepatinka mano naturali plauku spalva.
Atsakyti