Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų plaukų nuotraukos

QUOTE(Kisulita @ 2014 05 31, 19:06)
Gražūs plaukai wub.gif

Oo, kaip aš tokios spalvos norėčiau bigsmile.gif

Gal netyčia dažote, ar čia natūrali spalva? 4u.gif

Sveiki ax.gif ačiū už komplimentus blush2.gif dažau kas kelis mėnesius pati L'Oreal Casting Creme Gloss dažais nr 600, mano natūrali tamsesnė smile.gif
Atsakyti
user posted image
Manieji smile.gif
Kirpykloje buvau prieš 1.5 ar 2 mėn ir pagaliau išsikarpiau priekyje plaukus smile.gif
Atsakyti
Grozis paskutiniu 3 merginu plaukai wub.gif

Mitsouko, naturalia spalva atsiaugini? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Gal čia šviesa taip krito,plaukai vienodo atspalvio, bent jau man taip atrodo biggrin.gif natūralūs, nedažyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 01 birželio 2014 - 11:42
QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 01, 12:41)
Ačiū 4u.gif
Gal čia šviesa taip krito,plaukai vienodo atspalvio, bent jau man taip atrodo biggrin.gif natūralūs, nedažyti smile.gif

man labai grazus iskarpymas, as ir apie kazka panasaus svajoju, kaip kirpejai isaiskinai ko nori, kad taip gerai nukirpo, nes as nesumastau kaip apibudinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 06 01, 21:55)
man labai grazus iskarpymas, as ir apie kazka panasaus svajoju, kaip kirpejai isaiskinai ko nori, kad taip gerai nukirpo, nes as nesumastau kaip apibudinti ax.gif

Aš pati visada labai taip norėjau, bet nežinojau, kaip paaiškinti biggrin.gif
buvo labai paprasta, nes kirpėja pati buvo būtent taip apsikirpusi, tai paprašiau, kad tiesiog mane taip pat apkirptų biggrin.gif
Bet šiaip tai reikėtų tada prašyti gale iškarpyti, o priekyje trumpiau nukirpti ir palaipsniui ilgėjančius palikti smile.gif

Atsakyti
Sveikos merginos rolleyes.gif

kadangi tema yra apie plaukų nuotraukas, tai noriu pasiūlyti Jums linksmą pramogą! Atėjus naujam sezonui, kartu su besikeičiančia aplinka, norime pasikeisti ir mes. Kadangi išvaizda yra svarbi visais laikais, jai skiriame daug laiko, pinigų bei pastangų. Netinkantį rūbą, mes galime pakeisti kitu, netinkantį makiažą, galime nuvalyti ir bandyti kitą. Ir visa tai kainuos mums tik laiko. Tačiau kaip gi su mūsų plaukais? Jeigu nuėjusios į kirpyklą nusikirpsime trumpai plaukus ir jie mums netiks? Jeigu pakeisime plaukų spalvą ir paaiškės, kad to daryti nereikėjo? Taip, viską galime ištaisyti, bet prie mūsų sugaišto laiko prisidės nervų, pinigų bei pastangų, jog taptumėme kokiomis buvome. Taigi, kad visa to išvengti, galime bent jau pasižiūrėti į nuotraukas ar mums viena ar kita šukuosena tinka, ir ar tikrai su šviesiais/tamsiais plaukais atrodysime pritrenkenčiai! Atsiųskite man savo veido nuotraukas, bei trumpai aprašykite kokios šukuosenos, spalvos norite, o aš bandysiu Jus pakeisti bent jau nuotraukose! Keletą šukuosenų foto galite rasti čia: https://www.facebook...ashionhighshine

O jeigu norite kokios konkrečios šukuosenos, plaukų spalvos, kirpimo ir pan. atsiųskite ne tik savo veido foto, tačiau ir šukuosenos apie kurią svajojate. Bandysime tapti bent jau akimirkai kitokiomis! bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti ir aš ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lambrusco @ 2014 09 28, 11:41)
Noriu pasirodyti ir aš ax.gif

bigsmile.gif Atrodo labai gražūs ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
Pildau vaizdine medziaga smile.gif
user posted image
Gal nuobodoka, bet daug visko isbandyta, spalva kitokia man netinka, trumpi netinka nes tada garbanojasi, tai ir vaikstau vis tokia pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 11 18, 23:05)
Pildau vaizdine medziaga  smile.gif

atimčiau jūsų plaukus bigsmile.gif 4u.gif iš to kiek matosi, ir plaukai gražūs, ir spalva graži ax.gif
Atsakyti
ah.. kaip gražu tie ilgi plaukai smile.gif
Atsakyti