Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų plaukų nuotraukos

QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2014 11 19, 02:05)
Pildau vaizdine medziaga  smile.gif

Gal nuobodoka, bet daug visko isbandyta, spalva kitokia man netinka, trumpi netinka nes tada garbanojasi, tai ir vaikstau vis tokia pat  biggrin.gif

Ilgi plaukai smile.gif
Bet galiukuose atrodo suplonėję g.gif Gal dėl to, kad dalis plaukų susegta smile.gif

Plaukai nesausėja nuo tokių šviesių dažų? smile.gif Kokia natūrali salva? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lambrusco @ 2014 09 28, 09:41)
Noriu pasirodyti ir aš ax.gif
user posted image

o jau plaukų žvilgesys wub.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as ax.gif
http://www.part.lt/i...665538cd279.JPG
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2014 12 29, 15:14)

Labai gražūs plaukai thumbup.gif natūralūs ar dažyti? Nes spalva tai dieviška blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2014 12 29, 21:00)
Labai gražūs plaukai  thumbup.gif  natūralūs ar dažyti? Nes spalva tai dieviška blush2.gif

aciu mirksiukas.gif dazyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2014 12 29, 22:54)
aciu  mirksiukas.gif  dazyti 4u.gif

Tikrai labai graži spalva thumbup.gif kokie dažai, koks numeriukas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2014 12 29, 18:00)
Labai gražūs plaukai  thumbup.gif  natūralūs ar dažyti? Nes spalva tai dieviška blush2.gif

pritariu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna♥ @ 2015 01 03, 23:32)
Tikrai labai graži spalva  thumbup.gif  kokie dažai, koks numeriukas?  blush2.gif

Dekui merginos smile.gif Daziau kirpykloje, sake sokoladine smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Klausimas ilgaplaukems, mirksiukas.gif koks graziausias jums, modelinis kirpimas ilgiems plaukuciams ax.gif
Pas mane ilgi, bet kazkaip pabodo, noriu kazka pakeist, tik nezinau dar ko noriu doh.gif
Gal pasidalintumete info, kaip jus pakeiciate isvaizda, kad neatrodyti vienodai...as pati tik galiukus pasitrumpinu, gal sakau kazkoks idomesnis yra variantas ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2015 01 26, 12:37)
Sveikos mirksiukas.gif
Klausimas ilgaplaukems, mirksiukas.gif  koks graziausias jums, modelinis kirpimas ilgiems plaukuciams ax.gif
Pas mane ilgi, bet kazkaip pabodo, noriu kazka pakeist, tik nezinau dar ko noriu doh.gif
Gal pasidalintumete info, kaip jus pakeiciate isvaizda, kad neatrodyti vienodai...as pati tik galiukus pasitrumpinu, gal sakau kazkoks idomesnis yra variantas ax.gif  4u.gif

Na labai sunku kažką patarti, kai tiek mažai informacijos pateikta smile.gif
Svarbu atsižvelgti ir į tai, ar plaukai stori ir sveiki, ar ploni ir silpni. Taip pat svarbi ir veido forma smile.gif
Man labai graži šukuosena storiems plaukams yra ši smile.gif

Galite idėju paieškoti google įvedusi haircuts for long hair ir per images pasižiūrėti idėjų 4u.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Atsakyti
lambrusco,grazus plaukai, zvilga wub.gif spalvyte specialiai cia taip pereinanti is vienos sp.i kita ax.gif grazu mirksiukas.gif cool.gif thumbup.gif
Atsakyti