QUOTE(GammaOrionis @ 2015 02 24, 08:44)
Man ahsfreak Jusu plaukai labai grazus, tik nukirpciau galiukus, net biski daugiau.Tikrai ataus grazesni.
As ju negarbanoju tiesiog plaukams sveika kai jie nesiojami nestipriai surista kasa o seip mano plaukai is esmes yra banguoti,zinokite as ne per seniausiai kirpau gal cia del efekto taip atrodo as atsiusiu nuotrauka kai mano plaukai tiesus tada vaizdas kitoks nes man jie per si menesi labai paaugo
Bet jie gal atrodo stori,nors suemus tai tokie nera
QUOTE(ahsfreak @ 2015 02 24, 15:50)
As ju negarbanoju tiesiog plaukams sveika kai jie nesiojami nestipriai surista kasa o seip mano plaukai is esmes yra banguoti,zinokite as ne per seniausiai kirpau gal cia del efekto taip atrodo as atsiusiu nuotrauka kai mano plaukai tiesus tada vaizdas kitoks nes man jie per si menesi labai paaugo
Bet jie gal atrodo stori,nors suemus tai tokie nera 
Jusus plaukai labai grazus, ikelkite daugiau foto.
QUOTE(JUM @ 2015 02 21, 20:00)
Dėl genų-pritariu... gali permirkus aliejuose gulėt, iš kaukių neišlipt, glostyt, šukuot, mediduot, bet vargu ar tik to pakanka
čia jau turi būt padovanota iš Gamtos 
Galiu paraminti tuo, kad dažniausiai visoms norisi kitokių plaukų, nei jos turi
Papildyta:
QUOTE(ahsfreak @ 2015 02 23, 20:29)
prisijungiu ir as cia mano plaukai dabar buvau su kasa tai susigarbanojo,o virsugalvis nera toks tamsus kaip nuotraukoje cia del efekto (niekada nedaziau) Taip noreciau tokiu plauku kaip pas sita ruse
Juokus mėgstate? Arba labai nekokybišką foto savo įdėjote arba nežinau. Iš jūsų foto tai jūsų atrodo storesni tokie, per mažai pamaitinti, nepaslankūs, o pas rusę plonyčii, šilkiniai, bet jų daug, bet jokie jie ne stori
Nu manau,gal mano del efekto atrodo ,kai turesiu laiko ir nufotografuosiu namuose lygius (bent pasistengsiu)
QUOTE(zomša @ 2015 02 21, 15:15)
Ar tikrai? 
Aš, aišku, neturiu ką veikti ir pavydžiu gražių plaukų, tai įtarimų sukėlė teiginys apie dažymą natūraliais dažais.
Aš, aišku, neturiu ką veikti ir pavydžiu gražių plaukų, tai įtarimų sukėlė teiginys apie dažymą natūraliais dažais.
Nu geras
siandien ikelsiu ir savo plaukucius. Tik is pradziu suzinosiu kaip tai padaryti
QUOTE(laumessluota88 @ 2015 03 23, 12:43)
Įkelti reikia į kokį tinklalapį, kuriame galima nuotraukas taplinti, nukopijuoti nuorodą ir įkelti per "IMG" (yra virš žinutės lauko po "šriftas")
Lauksime foto
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 24, 11:32)
Įkelti reikia į kokį tinklalapį, kuriame galima nuotraukas taplinti, nukopijuoti nuorodą ir įkelti per "IMG" (yra virš žinutės lauko po "šriftas")
Galite mėginti per public.fotki.com
Lauksime foto
Lauksime foto
Aciu labai uz pagalba! Nes dvi dienas sedziu ir galvoju kaip tai padaryti
QUOTE(Princesė. @ 2015 02 24, 12:58)
Pritariu merginoms. Kažkaip prieš talpinant nuotraukas rektų pažiūrėti - galbūt kiekvieną dieną jūs su labai gražia kasa vaikštte, o mums parodote ne patį gražiausią vaizdą
Manau svarbiausias ne ūgis, o smūgis, nelabai suprantu ilgų plaukų kulto, kai šie akivaizdžiai prašosi žirklių
Ka pasiulytumet pakeist tokio tipo plaukam? Ilgi lietuviski rudi plaukai.