tos realios merginos plaukai tai tikrai superiniai.
va, naujesnės, 2014 lapkričio foto:

iš čia
čia dar šių metų
ir formavimo priemones, kaip supratau, naudoja:
stylizacja: żel lniany, nivea curl balm
čia
va, naujesnės, 2014 lapkričio foto:

iš čia
čia dar šių metų
ir formavimo priemones, kaip supratau, naudoja:
stylizacja: żel lniany, nivea curl balm
čia
QUOTE(ERIKUTE K @ 2015 02 20, 15:33)

mane nuo plauku slenkimo isgelbejo sie maisto papildai, ricinu aliejus ir kallos botox ampules.
Jeigu zinote kur galima siuos vitaminus isigyti Lt praneskite
pirkau Lenkijoje, bet atsargos jau baigesi. Reikes siustis.
Erikutė irgi Lenkijoj buvo
QUOTE(ERIKUTE K @ 2015 02 20, 15:21)
Nedziovinu plauku fenu, jokio tiesintuvo. Miegu tik su suristais. Ne naudoju jokiu plauku formavimo priemoniu, jos turi labai kenksminga sudeti.
Moje grzechy: częste używanie suszarki do włosów, kręcenie loczków - niszczenie końcówek, za rzadkie wizyty u fryzjera, problemy z regularnością
googlinis vertimas:
My sins frequent usage of dryer for hair, reeling of (turning of) curl - destroy (become spoiled) end, for rare visits at hairdresser, problems with regularity
nuuuu............ juokinga....jeigu nebūtų graudu...
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 21, 19:19)
na, ne visi žmonės savo gyvenimą turi 
pavarčiau dar tos mergaitės blogą, *****, puikūs plaukai. bet čia didžioji dalis, manau, genų nuopelnas. tept tu ten ką nori ant jų, nepastorinsi ir nepagausinsi iki tiek, jei gamta nedavė. ech...
pavarčiau dar tos mergaitės blogą, *****, puikūs plaukai. bet čia didžioji dalis, manau, genų nuopelnas. tept tu ten ką nori ant jų, nepastorinsi ir nepagausinsi iki tiek, jei gamta nedavė. ech...
Dėl genų-pritariu... gali permirkus aliejuose gulėt, iš kaukių neišlipt, glostyt, šukuot, mediduot, bet vargu ar tik to pakanka
nu išdūrė gerai
Plaukai tai pasakiski, kaip tokiu noreciau
prisijungiu ir as cia mano plaukai dabar buvau su kasa tai susigarbanojo,o virsugalvis nera toks tamsus kaip nuotraukoje cia del efekto (niekada nedaziau)
. Taip noreciau tokiu plauku kaip pas sita ruse
Labai grazus tokie stori
. Taip noreciau tokiu plauku kaip pas sita ruse
Labai grazus tokie stori
QUOTE(Siriii @ 2015 02 24, 09:01)
tai,kad ir jusu neatrodo labai jau ploni plaukai. tik nepagailekite tu galu kokiu bent 7 cm pakirpt, nes va jie atrodo isploneje. ir siaip ,manau, patrumpinus galus, butu ilgis puikus. dabar mano subjektyvia nuomone plaukai per ilgi