Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų plaukų nuotraukos

QUOTE(Bitch_Intriguer @ 2013 12 01, 10:43)

Labai jums tinka si spalva, akis kaip graziai isryskina wub.gif
Su kokiais dazais dazete - is nuotraukos atrodo,kad spalva lygiai "paeme".

QUOTE(Pr1ncess @ 2013 12 01, 15:26)
natūralioms šukoms  4u.gif

Kas per naturalio sukos?

Super jusu plaukai wub.gif Plauku turbut nedazote, spalva naturaliai tokia grazi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darmin @ 2013 12 01, 18:55)
Labai jums tinka si spalva, akis kaip graziai isryskina  wub.gif
Su kokiais dazais dazete - is nuotraukos atrodo,kad spalva lygiai "paeme".
Kas per naturalio sukos?

Super jusu plaukai  wub.gif  Plauku turbut nedazote, spalva naturaliai tokia grazi?  bigsmile.gif

Ačiū smile.gif 4u.gif Tai lygiai ir paėmė iš tikro smile.gif Spalva vienoda visur. O dažiau su Syoss Oil Intense, be amoniako. Spalva Bright Red, numeriukas 5-92.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 11 30, 20:38)
mano kasos. tik nuotrauka kazkokia matine gavos, realiai zvilgesio yra smile.gif

Gražios kasos bigsmile.gif Nuotrauka turbūt tokia gavosi, nes vakare fotografavotės prie lempų ašvietimo g.gif Ir dar turbūt be blykštės g.gif Bet matyti, kad plaukas blizgus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitch_Intriguer @ 2013 12 01, 11:43)
Pasirodysiu, kaip iš juodaplaukės tapau ryškia raudonplauke per vieną dieną namų sąlygom. Plaukus juodai dažiau keletą metų, užkniso.

Ooo, labai graži spalva bigsmile.gif Panašios ir aš norėjau, bet nesigavo, tai tamsiai ruda nusprendžiau tapti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 12 01, 20:09)
Gražios kasos bigsmile.gif Nuotrauka turbūt tokia gavosi, nes vakare fotografavotės prie lempų ašvietimo g.gif Ir dar turbūt be blykštės g.gif Bet matyti, kad plaukas blizgus 4u.gif
Papildyta:
Ooo, labai graži spalva bigsmile.gif Panašios ir aš norėjau, bet nesigavo, tai tamsiai ruda nusprendžiau tapti biggrin.gif

Ruda irgi gerai smile.gif O kodėl nesigavo? Nenuėmė lygiai ar ant tamsesnių plaukų dažėt?
Atsakyti
Pasiimu stiklinę, įmušu du kiaušinius (nes mano plaukų daug) tada pusė stiklinės šilto vandens ir išmaišau su šaukštu iki putų. Tada trinu į galvos odą, plaukų šaknis ir išplaunu su šalto vandens srove. 

Sausus plaukus istepat kiausiniu ar dregnus? Ne tik su tryniu, bet visa kiausini?
Papildyta:
Marc anthony be silikono, jie kaip 'vaistai' plaukučiams, po jų galvos plauti nereikia.  smile.gif

Sudetis CIA

Iki naturalumo tai tolokai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caridian: 01 gruodžio 2013 - 20:36
O jum neatrodo, kad čia paimta įkelta Militos foto ir prirašyta bet ko?arba mergaitė tikrai nerealiai į ją panaši 000189.gif
http://lookbook.nu/l...-Wanna-Have-Fun
Atsakyti

Man asmenisklai mane n take sampunas ir konsiciorierius isvis nepatiko, ismeciau naujas nepradetas pakuotes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rokita: 01 gruodžio 2013 - 21:00
nu princess tai tikrai nerealus ir plaukai ir pati panele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitch_Intriguer @ 2013 12 01, 21:21)
Ruda irgi gerai smile.gif O kodėl nesigavo? Nenuėmė lygiai ar ant tamsesnių plaukų dažėt?

Na aš su natūraliais dažausi, tai jie man į raudonumą nenorėjo dažyti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cocosinė @ 2013 12 01, 21:48)
O jum neatrodo, kad čia paimta  įkelta Militos foto ir prirašyta bet ko?arba mergaitė tikrai nerealiai į ją panaši 000189.gif

Hmm, tikrai panaši g.gif Kai kur net ir rūbai panašūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 12 01, 21:48)
O jum neatrodo, kad čia paimta  įkelta Militos foto ir prirašyta bet ko?arba mergaitė tikrai nerealiai į ją panaši 000189.gif

https://www.facebook...7...e=3
g.gif
Papildyta:
Man tai neitikinamai skamba, kad tokiems plaukams priziureti uztenka poros kiausiniu, aguurko ir aliejuko g.gif doh.gif
Atsakyti
doh.gif tipiški lietuviai, norėk gero, bet kas iš to smile.gif ir kaip kažkas sakė, 'kaip gali padėti paprasti kiaušiniai ir agurkai' žinoma, nepadės toki 'paprasti' dalykėliai tokiems žmonėms lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet smagu tam kam padėjo mano atsakymai drinks_cheers.gif o man kitų nuomonė nerūpi, nes neturiu laiko kreipti dėmesį lotuliukas.gif lotuliukas.gif ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2013 12 01, 23:49)

Vidurinėj foto viskas taip pat, net fonas už nugaros smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pr1ncess @ 2013 12 02, 00:47)
doh.gif  tipiški lietuviai, norėk gero, bet kas iš to smile.gif ir kaip kažkas sakė, 'kaip gali padėti paprasti kiaušiniai ir agurkai' žinoma, nepadės toki 'paprasti' dalykėliai tokiems žmonėms lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet smagu tam kam padėjo mano atsakymai drinks_cheers.gif  o man kitų nuomonė  nerūpi, nes neturiu laiko kreipti dėmesį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ... wub.gif

Vietoj to, ką čia prirašėt, geriau reikėjo parašyti - ne aš nesu Milita Daiketrytė, apranga ir fotografavimosi vieta tik sutapimas. mirksiukas.gif
Atsakyti