Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų plaukų nuotraukos

O gal čia Milita ir buvo įlindusi į supermamų forumą g.gif
Kaip bebūtų, plaukai vis tiek nuostabūs wub.gif
Pikų damos fainuoliai plaukai, o Bitch_Intriguer spalvytė iš ties, labai pabrėžia gražias akis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2013 12 02, 09:15)
Kaip bebūtų, plaukai vis tiek nuostabūs  wub.gif

drinks_cheers.gif Plaukai tai tikrai nerealūs, tik va pikta jei čia šiaip kažkokia mergaitė kuria pasakas, kad norit turėti tokius plaukus reikia plauti plaukus kiaušiniais ir pan. Nors realiai galbūt šių plaukų priežiūra visiškai kitokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 12 02, 08:38)
Vidurinėj foto viskas taip pat, net fonas už nugaros  smile.gif

Cia tikrai arba ta Milita arba SM nare ir yra Milita. O kad piktinasi, tai nieko naujo, apskritai, pilna apsimeteliu, ir rubu temoj budavo, kad kelia pirkinius, plepa, o is tikro nieko nenusiperka arba svetiimus derinius publikuoja, visokiu nenormaliu yra.

Keista, kad turedama stebuklingaji aliejuka net nepaziurejo jo sudeties, jei jau, neva, skiria eko nuo ne eko, tai turetu zinot, kad silikonas negydo plauku ir jo apstu toj priemonej.
Atsakyti
Kazkur teko girdeti interviu, tai Milita pasakojo, kad jos mama, salone rupinasi jos plaukais, matyt kirpeja yra, tikriausiai kiausiniais nesiterlioja ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 12 02, 10:48)
Kazkur teko girdeti interviu, tai Milita pasakojo, kad jos mama, salone rupinasi jos plaukais, matyt kirpeja yra, tikriausiai kiausiniais nesiterlioja ten 4u.gif

Taip, as irgi kazkur maciau interviu, kad rase, jog plaukams daug laiko neskiria, bet turi mama kirpeja, tai kartkartem padaro proceduru ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2013 12 02, 10:33)
drinks_cheers.gif Plaukai tai tikrai nerealūs, tik va pikta jei čia šiaip kažkokia mergaitė kuria pasakas, kad norit turėti tokius plaukus reikia plauti plaukus kiaušiniais ir pan. Nors realiai galbūt šių plaukų priežiūra visiškai kitokia  ax.gif

Visiškai sutinku su šia nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas ta Milita pasakykit man kasnors? blink.gif Tie ilgi plaukai nu ilgi ir tiesūs, kažkaip nuotraukoj matosi tik tai, jei jau žmogus pasistengė nuotrauką įmesti svetimo žmogaus, galėjo ir tinkamesnės paieškoti biggrin.gif

Patiko labai tie ryškūs raudoni plaukai merginos, spalva ir Jums labai tinka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pr1ncess @ 2013 12 02, 01:47)
doh.gif  tipiški lietuviai, norėk gero, bet kas iš to smile.gif ir kaip kažkas sakė, 'kaip gali padėti paprasti kiaušiniai ir agurkai' žinoma, nepadės toki 'paprasti' dalykėliai tokiems žmonėms lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet smagu tam kam padėjo mano atsakymai drinks_cheers.gif  o man kitų nuomonė  nerūpi, nes neturiu laiko kreipti dėmesį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ... wub.gif

nei pavydžiu nei ką, džiaugiuos, kad tokie gražūs plaukai pas Jus bigsmile.gif
Aš tik nemanau, kad su dviem kiaušiniais ir agurku su tokiais plaukais susitvarkysi g.gif
Tad arba Jūs esate Milita ir meluojate apie plaukučių priežiūrą, arba Jūs taip ir prižiūrit plaukus, bet foto su plaukučiais ne Jūsų g.gif Sorry už nuomonę, neįsižeiskit 4u.gif
Atsakyti
Maniskiai vienu juodziausiu savo laikotarpiu, iki siol neatsigave doh.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu ir man Pr1ncess foto mergaitė labai į Militą panaši.

Ačiū mergaitės už komplimentus 4u.gif , buvau dabar kątik kirpykloj, tai irgi spalvą išgyrė, nukirpo pašiurusius galiukus, išvis gerai dabar atrodo. Dar davė patarimų kirpėja kaip prižiūrėt plaukus, kad nenusausėtų labiau, tai auginsiu toliau, noriu ilgo karė šiaip, tai dar sprindį reikia užaugint smile.gif ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Bio, gerai viskas su tavo plaukučiais, nuo vėjo pasišiaušę ir tiek. Spalva graži smile.gif
Atsakyti
Man tai iškart pasirodė keista, kad ką tik prisiregistravęs žmogus iš kart kelia savo nuotrauką plaukų temon. Bet kad ir kaip ten bebūtų, šios merginos plaukai atrodo puikiai wub.gif
Atsakyti
sveikos, pasidemonstruosiu savaitgalio pokycius biggrin.gif
pries kiek laiko buvau imetus foto ir klausiau patarimo del dazymo. apie metus sviesinau plaukus kirpykloj sruogomis, bet uzknisa nuauginejimas, plaukai labai greit auga, dazyti reikia daznai, pinigu tam ismesdavau labai daug. merginos cia patare dazyt karameline spalva smile.gif taigi penktadieni nusipirkau 'yellow' firmos 9.31 very light golden ashed blonde dazus krinonoj ir kibom su drauge i darba smile.gif rezultatus matot. siaip esu patenkinta, isskyrus viena dalyka- truputi perlaikem dazus ant saknu doh.gif nespejo tiesiog nudazyti man plauku per visa ilgi taip greitai. tai susirisus plaukus be sklastymo truputi mazosi ryzumas, per daug 'golden' ir per mazai 'ash' biggrin.gif labai tikiuosi kad prasiplaus dar i pilkuma, arba per tolimesnius saknu dazymus susilygins spalva, nes toliau kur eina per visa plauku ilgi, tai super gavosi smile.gif

pries-
user posted image

ir po-
user posted image
Atsakyti