Įkraunama...
Įkraunama...

Klubų sąnariai, kas ir kaip?

QUOTE(irma- @ 2008 12 25, 23:53)
oho  thumbup.gif  super super  thumbup.gif  sveikinam su perliuku  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū labai biggrin.gif
Jau ir sausio pabaigos laukti smagiau bigsmile.gif . Panašu, kad iki sausio galo jau ne vieną grožybę turėsim. Ot mažylė demonstruos savo baltukus kai pagalvėlę nuimsiu wub.gif
Negaliu sulaukti. O kaip jūs šventę praleidot, kaip sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(Katukė @ 2008 12 25, 22:58)
Ačiū labai biggrin.gif
Jau ir sausio pabaigos laukti smagiau  bigsmile.gif . Panašu, kad iki sausio galo jau ne vieną grožybę turėsim. Ot mažylė demonstruos savo baltukus kai pagalvėlę nuimsiu wub.gif
Negaliu sulaukti. O kaip jūs šventę praleidot, kaip sekėsi?

aš tikiu, kad jau smagu bus thumbup.gif

na, o mes tai buvome tik pas anyta nuvažiavę, ten aišku buvo ir daugiau žmonių, tai visi labai tyrinėjo ta įtvarą...žiūri akis išpūtę ir : " o kas čia tokio, kam čia tas dalykas ir tt.." tai kol aš išaiškinau doh.gif po to aišku seke graudulingi padejavimai doh.gif
na, o musų Saulytė visai nemėgsta viešnagių unsure.gif per kūčias buvome pas mano tėvus, tai ačiū dievui išbuvome pora valandų, gerai, kad spėjom pavalgyt lotuliukas.gif nes mažajai nepatiko...turbūt kompanija ne ta lotuliukas.gif pradėjo verkti ir teko pakuotis namo. Na o pas anyta išbuvome gal 4 valandas ir tai dvi- mažė miegojo lauke vežimėly, o kai pabudo irgi nepatiko, kad ne namuose... užtai kai grįžom namo buvo gerai thumbup.gif ir nakti visą išmiegojo wub.gif
Atsakyti
pamečiau Žitkausko tel. registratūros Vilniuje gal kas po ranka turite, norim užsiregistruoti
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2008 12 29, 14:25)
pamečiau Žitkausko tel. registratūros Vilniuje gal kas po ranka turite, norim užsiregistruoti

Jei dar neradai tai tel:2608684 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2008 12 29, 14:54)
Jei dar neradai tai tel:2608684 4u.gif

internete pasimečiau neberandu kur mes buvom Vilniuje meta tik centro polikliniką bet mes ne ten buvom porivačiai o tas tel. tai kur čia jo kabinetas gal galima pavadinimą centro ar klinikos, buvom ten vienąkart daugiau važiavom į Mažeikius, o dabar sausį važiuojam į dukterėčios gimtadienį tai gal išeis du zuikius nušaut vienu sykiu
Mes buvom netoli Centro poliklinikos kiek pamenu, kažkaip šeimos med.centras lyg tai vadinos nu nemeta man info apie jį internete g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadina: 29 gruodžio 2008 - 14:01
QUOTE(mamadina @ 2008 12 29, 14:57)
internete pasimečiau neberandu kur mes buvom Vilniuje meta tik centro polikliniką bet mes ne ten buvom porivačiai o tas tel. tai kur čia jo kabinetas gal galima pavadinimą centro ar klinikos, buvom ten vienąkart daugiau važiavom į Mažeikius, o dabar sausį važiuojam į dukterėčios gimtadienį tai gal išeis du zuikius nušaut vienu sykiu
  Mes buvom netoli Centro poliklinikos kiek pamenu, kažkaip šeimos med.centras lyg tai vadinos nu nemeta man info apie jį internete  g.gif

va jų internetinis adresas http://www.seimosgydytojas.lt/
o telefonas yra registratūros,jei reiki9a pati registratūra sujungia su Žitkausku.O šiaip iki sausio 6d.jis atostogauja,mes pas jį eisim sausio 7d. ir tikiuosi, kad tai paskutinis mūsų pasimatymas su juo 4u.gif
Atsakyti
laba,
o mes eisim sausio 12 dieną ax.gif kad visiškai nuims tai neleidžiu sau dar tuo tikėti, kad po to nebūtų vėl sunku, bet gal ka gero jau prognozuos ax.gif na, šeip ar taip viltis yra... o gal užteks panešioti dar mėnesiuką...o laikas bėgte bėga, galima sakyt nė nepajaučiau kaip mėnuo prabėgo g.gif
tik gaila drabužėlių...ne visus galiu uždėti per tas išskėstas kojytes...tai jau pririnkau maišelį rūbelių, kurių net nebuvom apsirengę unsure.gif
Atsakyti
Aga atsipaipaliojau kai paveikslėlį pamačiau, kad čia buvom važiuojam sausio 16 dieną, susitarėm . O mažoji mano šiandien pasileidusi rankas jau stovėjo thumbup.gif Beje dėkui už info mirksiukas.gif
Atsakyti
ir kur pradingę visos šios temelės lankytojos ir kalbėtojos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2009 01 03, 21:19)
ir kur pradingę visos šios temelės lankytojos ir kalbėtojos?  g.gif

Visos dar švenčia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2009 01 04, 11:44)
Visos dar švenčia tongue.gif

blink.gif lotuliukas.gif tai turbūt ...
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2009 01 03, 22:19)
ir kur pradingę visos šios temelės lankytojos ir kalbėtojos?  g.gif

Jau pašventėm tongue.gif
Nugi dantukus auginom wub.gif , jau porelę turim.
Taip laukiu sausio pabaigos rolleyes.gif kad tik greičiau nusiimt tą nepatogumą ax.gif .
Atsakyti