Įkraunama...
Įkraunama...

Klubų sąnariai, kas ir kaip?

mamytės, o kaip jūs galvojat ar nieko tokio jei savo pupsei masažų padaryčiau (nu ne pati, bet tas kas moka blush2.gif ) gal nepakenktų jei kokia 15 - 20 min pabūtų be įtvarėlio kol masažuotų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2009 01 08, 14:48)
mamytės, o kaip jūs galvojat ar nieko tokio jei savo pupsei masažų padaryčiau (nu ne pati, bet tas kas moka  blush2.gif ) gal nepakenktų jei kokia 15 - 20 min pabūtų be įtvarėlio kol masažuotų... g.gif

na nereikia manau jai jokių masažų pačiai nuspręst ir daryt, taigi greit eisit pas ortopedą ir pasiklausi ar reikalingi ar nea, kad su tais masažais nepadėt, o dar ir pakenkt gali
Atsakyti
mastau.gif
mhm..gal ir teisybė...
kad kažkaip nebesitveriu kaily..
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2009 01 08, 17:00)
mastau.gif
mhm..gal ir teisybė...
kad kažkaip nebesitveriu kaily..

kas čia beliko savaitėlė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadina @ 2009 01 08, 18:01)
kas čia beliko savaitėlė  ax.gif

cray.gif
nu iki sausio 12 jau mažiau nei savaitė...bet bijau ir pagalvot kai reiks dar kokį mėnesį ... cry.gif
praskydau...
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2009 01 08, 14:48)
mamytės, o kaip jūs galvojat ar nieko tokio jei savo pupsei masažų padaryčiau (nu ne pati, bet tas kas moka  blush2.gif ) gal nepakenktų jei kokia 15 - 20 min pabūtų be įtvarėlio kol masažuotų... g.gif

del masazu galiu ir as pasisakyti smile.gif. Jei raumenuku tonusai geri, kojyciu atspirtis pagal amziu gera (cia nusprendzia ortopedas, pediatre arba ankstyvosios reabilitacijos gyd.) tai kistis i vaikucio raumenu raida nereikia, o jei kas nors negerai, tada patys daktarai masaziukus skiria wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2009 01 08, 20:10)
cray.gif
nu iki sausio 12 jau mažiau nei savaitė...bet bijau ir pagalvot kai reiks dar kokį mėnesį ... cry.gif
praskydau...

console.gif be panikos
kaip čia tave paguosti mastau.gif
..viskas bus gerai 4u.gif tuoj praeis tas laikas mirksiukas.gif ir aš vos tvardausi jau. Kuo labiau terminas artėja, tuo lėčiau laikas slenka doh.gif
o dėl masžų g.gif kam tau jų reikia? Nepaskyrė ir nesuk galvos, reikės tada ir galvosi mirksiukas.gif . Nors ir be įtvarėlio, bet kojytės vistiek turi būti tokioj pat padėty, neišvažiuoja iš vietos kauliukas ir išsiguli greičiau. Tikrai tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katukė: 08 sausio 2009 - 22:48
QUOTE(Katukė @ 2009 01 08, 23:44)
console.gif be panikos
kaip čia tave paguosti mastau.gif
..viskas bus gerai 4u.gif tuoj praeis tas laikas mirksiukas.gif ir aš vos tvardausi jau. Kuo labiau terminas artėja, tuo lėčiau laikas slenka doh.gif
o dėl masžų g.gif kam tau jų reikia? Nepaskyrė ir nesuk galvos, reikės tada ir galvosi mirksiukas.gif . Nors ir be įtvarėlio, bet kojytės vistiek turi būti tokioj pat padėty, neišvažiuoja iš vietos kauliukas ir išsiguli greičiau. Tikrai tikrai 4u.gif

aciuks.gif
nu reikia kažkaip tvardytis... unsure.gif šiandien va kai maudėm ji be to įtvarėlio jau visai nemaža wub.gif o kai susirietus būna išsiskėtus tai.... verysad.gif ką ten matysi...taip džiaugiasi kai nuimu...bet kai baigiasi aprengimo procedūra jau toks vaizdas, kad supranta, kad tuoj vėl įpančiosiu, tai retai kada verkia, tik truputį susiraukia ir kai uždedu dar patikrina ar tikrai negali kojų ištiest... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irma- @ 2009 01 08, 19:10)
cray.gif
praskydau...

tu geriau galvok, kad dar nenuims , tada lengviau bus susitaikyt jeigu dar reiks nešiot,o jei nuims,tai bus didesnis džiaugsmas 4u.gif Čia aš sakau iš patirties,nes mes virš trijų mėnesių nešiojom šį įtvarą ir jau užvakar galutinai su juo atsisveikinom thumbup.gif
Atsakyti
irma nelabai tikiu, kad tavo vaikas dar nepriprato prie to įtvaro, jau tikrai nebeturėtų kankinti pančiojimas, čia tik gal pirmom dienom būna, manau man pritars dauguma mamyčių, kurie ilgėliau nešioja. Gal problema kokie pilvelio skausmai ar panašiai. O dėl masažų, tai aš ir maniau, kad vaiką būtinai reikia minkyti jei kaipo kažkuri mamytė rašė jei tonusai raumenukų norma- tai niekas į raumenų vystymąsi iki 6 mėn net nesikiša, tad savos inciatyvos nereik imtis mirksiukas.gif
Baisu ir man kai už savaitės pas Žitkauską lankysimės nes mano panai irgi jau virš metų o dar vaikščiot nenorim įdomu kaip per tuos metus mums ten sekės ir dar visokių problemyčių randu, neramu ir man, bet tvardausi ir raminu, kad viskas gerai, antraip reiktų kur į Vilnių Vasaros gatvėn važiuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2009 01 09, 11:38)
tu geriau galvok, kad dar nenuims , tada lengviau bus susitaikyt jeigu dar reiks nešiot,o jei nuims,tai bus didesnis džiaugsmas 4u.gif Čia aš sakau iš patirties,nes mes virš trijų mėnesių nešiojom šį įtvarą ir jau užvakar galutinai su juo atsisveikinom thumbup.gif

tai taip ir stengiuos galvoti, kad dar nenuims.... unsure.gif
sveikinimai Jums, kad pagliau atkentejot 4u.gif

QUOTE(mamadina @ 2009 01 09, 12:50)
  irma nelabai tikiu, kad tavo vaikas dar nepriprato prie to įtvaro,
. O dėl masažų, tai aš ir maniau, kad vaiką būtinai reikia minkyti jei kaipo kažkuri mamytė rašė jei tonusai raumenukų norma- tai niekas į raumenų vystymąsi iki 6 mėn net nesikiša, tad savos inciatyvos nereik imtis  mirksiukas.gif

priprast tai jau priprato...o dėl masažų taip ir nepagavau minties... hihihi.gif
Atsakyti
Mankstas ir masazus skiria ortopedas jei reikia. Mum reikejo masaziuku, bet turim ir kita problemyte - su pedutem. verysad.gif
Niu, mamos, kita savaite laukiam is jusu geru ziniu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sat: 09 sausio 2009 - 18:04