Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

QUOTE(astuxs @ 2007 02 16, 20:33)
Šiaip leidžiu - nematau didelės jokios problemos, svarbiausia, kad vaikui smagu... 4u.gif

As pritariu, kad kartais - galima, smagu. O jei issiruosei i svecius, ar svente, tai pabaram, kad murziuku buti negerai. g.gif
Atsakyti
aš irgi leidžiu, nors kartais ir auklėju, kad negerai smile.gif
Atsakyti
leidžiu. Tam yra skalbyklė lotuliukas.gif
Atsakyti
ir aš leidžiu... juk vaikai gi 4u.gif tik kartais issitepa kokiu pzv. granatu, ar melynėm kokios, tai biski pabaru kad negražu. bet jie tai nesupranta, kad vieni dalykaiissiplauna o kiti nelabai.. verysad.gif
Atsakyti
as irgi leidziu,na kas tas drabuzis palyginus su pasaulio pazinimu ivairiom spalvom ir demem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2007 02 27, 15:08)
leidžiu. Tam yra skalbyklė  lotuliukas.gif

as pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip man būdavo gaila tos gražios mergytės, kurią kieme vedžiodavo už rankos močiutė, visą šavarutę smile.gif ir kokiom siaubo pilnom akim ji žiūrėdavo ir mano keliais einantį per žemes sūnelį lotuliukas.gif

tegul vaikai turi vaikystę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2007 02 27, 15:08)
leidžiu. Tam yra skalbyklė  lotuliukas.gif

QUOTE(JuliaVa @ 2007 03 06, 23:23)
as irgi leidziu,na kas tas drabuzis palyginus su pasaulio pazinimu ivairiom spalvom ir demem biggrin.gif

QUOTE(Piraniukas @ 2007 03 09, 21:06)
Kaip man būdavo gaila tos gražios mergytės, kurią kieme vedžiodavo už rankos močiutė, visą šavarutę smile.gif ir kokiom siaubo pilnom akim ji žiūrėdavo ir mano keliais einantį per žemes sūnelį  lotuliukas.gif

tegul vaikai turi vaikystę  mirksiukas.gif

visiskai sutinku... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus didziulis kiemas ir sodas (gyvenam nuosavam name), tai neisivaizduoju, kai galima vaikui drausti ropineti, vartytis ant zoles ar smeliadezej kapstytis. Mano dukryte tik sia vasara paragaus visu lauko smagumu, bet tikrai nedrausiu issitepti rubeliu - kartu gelytes ravesim, laistysim, baseine taskysimes. Bus super vasarele!
O i miesta turim keleta kostiumeliu pasipuosti, tuos tai pasaugau.
Atsakyti
aisku ledziu, nes vaikui tik metukai ir jis dar nesupranta, ir visiskai pritariu Piraniukui tegul vaikas turi vaikyste, ji labai greitai baigiasi...
Atsakyti
QUOTE(youste @ 2007 03 12, 13:01)
Pas mus didziulis kiemas ir sodas (gyvenam nuosavam name), tai neisivaizduoju, kai galima vaikui drausti ropineti, vartytis ant zoles ar smeliadezej kapstytis. Mano dukryte tik sia vasara paragaus visu lauko smagumu, bet tikrai nedrausiu issitepti rubeliu - kartu gelytes ravesim, laistysim, baseine taskysimes. Bus super vasarele!
O i miesta turim keleta kostiumeliu pasipuosti, tuos tai pasaugau.

leidziu,jie gi dar nieko nesupranta.laukiu ir as vasareles, kada galesim pirma syk kapstytis smelio dezeje thumbup.gif
Atsakyti
leidziu viska isskyrus paisyma ant rubu, yra skalbianke kuri isplauna, tai ir nepergyvenu jei tenka kelis kart perrengineti, negi leisi purvianiems but, as pati kartais po kelis kart persirengiu kad ir namie budama (bjaurus iprotis rankas brukstelt i kelnes blush2.gif )
Atsakyti