as visada leidziu issitepti, o kam vaika kankinti, kad nesitepliotu, jug ne senoves laikai, galima isskalbti.

tegul vaikai turi vaikystę
as irgi leidziu,na kas tas drabuzis palyginus su pasaulio pazinimu ivairiom spalvom ir demem
Sutinku

Va siand grizom is kiemo, visi rubai (striuke, kelnes, pirstines, net kepure) nukeliavo i skalbianke

Aisku kad leidziu. kai tik pradejo valgyt koseles tai keisdavau kokius 3 kartus per diena. O dabar jau pats valgo, tai issimozoja iki ausu. na ir kas, juk vaikas. Jis mokosi, pazista taip pasauli. kaip paugs ir supras kad negalima terliot , tada ir mokysim tvarkos.

vaikas turi paragauti visko...kas isto jai tik stovesi prie jo ir aiskinsi -cia nelipk ,cia nesesk ....kaip grazu kai vaikas kapstosi smelio dezeja nesvarbu ,kad burna pilna zemiu ir visas nuo galvos iki ausu juodas ,bet uztat laimingas

aš tai nesuprantu, kaip galima neleist
vaikui reikia pažinti pasaulį

Maniškiai visada kaip velniai iš lauko pareina
O ir aš kai buvau maža ,pareinu namo ir klausiu mamos,ar galiu iš balos su vandeniu laistytis.Visada leisdavo,na kartais liepdavo prastesnius rubus apsirengti

pas mus tai yra 2 tipu rubai:
sventiski ir kasdieniniam naudojimui...pvz..einant vaikscioti po parduotuves i kavinuke ar dar kur..tai aprengiame vaika graziais svariais...ir ji kuo puikiausiai zino kad sitie tepami negali buti...o kasdieniniai tai jeibogu...ar man rubu situ gaila ? tikrai ne ...gali nors ir nuo galvos iki koju issiterliot kad tik jai smagu tai ir mums gerai
sventiski ir kasdieniniam naudojimui...pvz..einant vaikscioti po parduotuves i kavinuke ar dar kur..tai aprengiame vaika graziais svariais...ir ji kuo puikiausiai zino kad sitie tepami negali buti...o kasdieniniai tai jeibogu...ar man rubu situ gaila ? tikrai ne ...gali nors ir nuo galvos iki koju issiterliot kad tik jai smagu tai ir mums gerai

Tepliotis leidžiu iki soties. Tik mano mažiuke labai švarute... Visada surenka visas šiukšleles, jeigu kur tik randa, o jeigu apsilaisto, bėga pasiimti rankšluostį ir valosi
Jeigu neišeina nusivalyti, sako, kad "sapia" (šlapia) ir neatsoja tol kol neperrengiu. Na namuose švarą vertinu labai ir iki kokių metukų perrenginėdavau labai dažnai, dabar jau nebepuolu, gali ir biški kleckuota pavaikščiot namučiuos, tą dieną. Na, bet matyt jai jau užsiciklino, tas švaros cinkelis. O šiaip vasarą ir į smėlio dėžes einam, ir vaikštom kasdien po lauką, bet ji man ne iš tų, kurios išsiteplioja greit. Labai atsargi visais atvejais..

Aš tai kaip kokia kvailė vis bijodavau , kad neišsiteptu, nenukristų nuo supynių, kažkaip nepasitikėjau savo vaiku. turbūt buvau per jauna ir turėjau per mažai patirties. Kaip dabar gailiuosi
Na su antru vaiku bus kitaip -viską leisiu, bliamba.

Aš leidžiu išsiteplioti.Beto tik dabar tas tepliojimosi gazas pareina