Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

QUOTE(torasama @ 2007 07 23, 14:52)
Yra drabužiai kasdienai ir i, svečius 4u.gif . tad kasdieninius ir velkamės kasdien ar po kelis kartus dienoj.
Kartais ir šventiniai drabužiai tampa kasdieniniais doh.gif
Juk vaiku, nesusodinsi kaip lėliu, ir nesigrožėsi jais lotuliukas.gif
Jiems juk žaisti reikia, o lauke taip smagu thumbup.gif

Ir mes išeiginius pasaugom, o kasdieninius leidžiu terlioti smile.gif
Atsakyti
daviau siandien persika. tai spaude su rankytem, tampe po grindis ir su uzpakaliu ir keliais varinejo is paskos doh.gif galu gale atsisedo ant to vargso persiko cool.gif kelnes, kojines ir maikute nusidaze visom vaivorykstes spalvom cool.gif na bet ka darysi... persirengem ir sumeciau viska i skalbianke rolleyes.gif
iseiginius rubelius stengiuosi labiau pasaugoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastone: 26 liepos 2007 - 16:49
RŪBELIŲ NESAUGOM blush2.gif JUK JIE SKIRTI DĖVĖTI mirksiukas.gif TAIGI KADANGI DIDŽIOJI DALIS DRABUŽELIU PIRKTI PADĖVĖTŲ RŪBŲ PARDUOTUVĖSE ARBA SIŪTI TAI NET NEBAISU KOKĮ NEIŠSKALBIAMĄ IŠMESTI O VAIKUI LAISVĖ ELGESIO thumbup.gif
Atsakyti
kai laksto lauke su vaikais tai natūraliai ir išsiterlina, o kai būnam kur svečiuose tai stengiamės palaikyti švarą, bet kartais ši misija būna neįmanoma biggrin.gif
Taip kad tragedijų dėl tokių dalykų nekeliu.
Atsakyti
Nelabai isivaizduoju ka reiskia, leisti ar neleisti vaikui issitepti? Man regis naturalu, kad vaiaki budami kieme issitepa rubus, o ir sveciuose prie stalo pasitaiko visokiu dalyku...negi ir mums suaugusiems taip nebuna. Zinoma aiskinu savo vaiku, kad negalima valyti ranku ir smakro i suknele, bet jei kur atsiseda neatsargiai, nepasiziurejus, ar ledas, ar vaisiaus sultys nuvarva ant rubeliu tai tragedijos is to niekada nedarau. Siais laikais yra ir skalbimo priemoniu ir skalbykles automatines, tad tegu vaikas buna vaiku smile.gif
Atsakyti
vaikas juk nori zaisti, siust ir jo tikrai neissaugosi lauke su visiskai svariais drabuzeliais, o norint graziai aprengti isiginiais rubeliais, geriau nesivesti jo i tokias vietas, kur zaidzia daug vaikiuku ir mazyliui kyla noras kartu pazaisti smelio dezeje ar kur kitur.kam vika kankinti?
Atsakyti
Aš leidžiu thumbup.gif
Atsakyti
As irgi leidziu laisvai zaisti, dukti ir purvintis smile.gif Tik rubelius reikia parinkti - su vienais i gimtadieni, su kitais pas senelius i kaima... Ir nera problemos smile.gif O tuo labiau yra visai neblogu demiu isemikliu...
Atsakyti
aš irgi leidžiu,gi jis dar vaikas,tegu žaidžia kaip nori,tegu susipažįsta su viskuom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmute_mama @ 2007 08 04, 12:52)
Nelabai isivaizduoju ka reiskia, leisti ar neleisti vaikui issitepti? Man regis naturalu, kad vaiaki budami kieme issitepa rubus, o ir sveciuose prie stalo pasitaiko visokiu dalyku...negi ir mums suaugusiems taip nebuna. Zinoma aiskinu savo vaiku, kad negalima valyti ranku ir smakro i suknele, bet jei kur atsiseda neatsargiai, nepasiziurejus, ar ledas, ar vaisiaus sultys nuvarva ant rubeliu tai tragedijos is to niekada nedarau. Siais laikais yra ir skalbimo priemoniu ir skalbykles automatines, tad tegu vaikas buna vaiku smile.gif

Ir aš neįsivaizduoju, smile.gif Bet nesyk mačiau žaidimų aikštelėse tokią situaciją: vaikas jau ruošiasi nuo "drambliuko" čiuožti, o jo globėja (manau, kad dažniausiai tai būna ne mamos, o auklės ar močiutės doh.gif )už širdies griebias ir šaukia: nečiuožk, išsipurvinsi blink.gif ir pan. Ir niekaip negaliu suprast ko tada tą vaiką kankint į aikšteles, ir apskritai lauką, vedant...geriau ant parketo saugiai augintų verysad.gif
Atsakyti
na turbut as pasirodisiu gan raganiska.bet man nepatinka kad dukra grizta is kiemo, pabuvus vos valanda laiko,purninais drabuziais.ji ira baudziama,bet nemusama.
Atsakyti
QUOTE(vilmute_mama @ 2007 08 04, 09:52)

As pritariu juk tai yra vaikas jis zaidzia,begioja,viska renka jam viskas idomu ir drausti vaikui issimurzinti tai yra kazkas siaubingo,juk tikrai ne akmens amzius yra skalbimo milteliu ivairiu priemoniu issimozoja ir mesk skalbti.Ir seip vaikas lai lieka vaiku lai jis zaidzia laksto ir mozojas. biggrin.gif
Atsakyti