Man didesnis klausimas kyla, kaip nors kelis išsaugot neišteptus
nes jei tik apie tai pagalvoju aprengus, būtinai susitepa taip, kad sunku ir išskalbt
, o svečiuose nauji rūbeliai dažniausiai nukenčia nuo visokių uogų ir vaisių
Mes leidziam zaisti kaip nori, puvinai, ar svariai, tik va dukryte mano pati labai svaruole tai vos tik issipurvina is karto praso pakeisti rubus ir bega plauti rankyciu ir veiduko
labai jau svaruole , nors ir as megstu kai yra svaru
. Bet manau kvaila drausti vaikui ciuozti nuo ciuozyklu nes issipurvins, kapstytis smelyje... ir t.t. kazkoks vaiko kankinimas tada gaunasi
O geriausiai tai kai ji piesia su guasu: biski issitepa rankas ir bega prausti, tada toliau piesia kol vel issitepa, ir vel bega prausti ir taip daug daug kartu...
O rubeliai...rengiam ir paprastus ir grazesnius be progos, koks tikslas iseiginius rubus laikyti spintoje, jeigu greit isaugs
, geriau tegu nesioja negu spintoj prastoves, uzdesi pora kartu ir ziurek jau mazi...
O geriausiai tai kai ji piesia su guasu: biski issitepa rankas ir bega prausti, tada toliau piesia kol vel issitepa, ir vel bega prausti ir taip daug daug kartu...
O rubeliai...rengiam ir paprastus ir grazesnius be progos, koks tikslas iseiginius rubus laikyti spintoje, jeigu greit isaugs
as leidziu terliotis kiek tik nori,rubu nedeficitas tai daznai ir keiciames,labai miegsta dukryte kapstytis smeliuke tadfa buna nuo galvuos iki koju visa smeliota,bet griztam namo ilendam po dusu ir vel svarutes,bet uztat vaikui kiek dziaugsmo,dabar labai nori gerti is dydeliu paduku vyras sako nedak apsipils o as sakau apsipils perengsiu,bet uztat vaikas laimingas
QUOTE(tutifruti @ 2007 08 23, 00:40)
as leidziu terliotis kiek tik nori,rubu nedeficitas tai daznai ir keiciames,labai miegsta dukryte kapstytis smeliuke tadfa buna nuo galvuos iki koju visa smeliota,bet griztam namo ilendam po dusu ir vel svarutes,bet uztat vaikui kiek dziaugsmo,dabar labai nori gerti is dydeliu paduku vyras sako nedak apsipils o as sakau apsipils perengsiu,bet uztat vaikas laimingas 
visu 100%
kam ribot mazylio laisve.tegul terliojas.turiu kelis drabuzelius isejimui kur nors.o seip nieko tokio juk pervilkt visada gali
QUOTE(Martita @ 2007 09 02, 19:31)
Tepliotis leidziu iki valios
, nors kartais pabosta jau ir man dukrele perrengineti po 2, 3kartus. O iseigai taip pat turime pora rubeliu. Man negaila, leidziu jai nevarzomai pazinti pasauli
QUOTE(reksnyte @ 2007 08 23, 22:32)
as ir sutinku,
abu po 10 kartu i dena perengiu
Mano mažylis dar per mažas, kad tepliotųsi, bet manau leisiu ir smėlyje kapstytis ir visa kita, aišku proto ribose. Juk vaikai išauga taip pažindami pasaulį. Nesuprantu tokių žmonių, kur vaikui draudžia žaisti, tam kad neišsiteptų.
oi leidziu isiteplioti,zaidziame ir smelio dezeje ir ant zoles ropoti ,zodziu neriboju vaiko laisves.aisku saikingai.
Mūsų turtas yra teplė
ir mums tai patinka
užtat kokia laiminga auga...
užtat kokia laiminga auga...
Aš leidžiu savo vaikams tepliotis. Tik neleidžiu burnos valytis su rūbais