Įkraunama...
Įkraunama...

Leidžiate vaikui išsitepti rūbus?

QUOTE(romuciukas @ 2007 10 04, 19:30)
mano vaikas nuolat murzinas,bet laimingas biggrin.gif

super pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(romuciukas @ 2007 10 04, 19:30)
mano vaikas nuolat murzinas,bet laimingas biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif kaip galima liept vaikui neišsimurzint - neįsivaizduoju, nebent reikia kaip prievaizdui visalaik būt šalia ir saugot g.gif , bet tada vaikas tikrai nebus labai laimingas verysad.gif . Nors man, kai vaikai išvažiuoja pas močiutę, kartais būna neramu, jog gali grįžt nepanašūs į žmones doh.gif , nes ten leidžia viską, ko tik užsigeidžia, bet tokiems apsilankymams turim spec.rūbus, kurių visiškai negaila - ir tada prašau vartykitės nors ir po dumblyną thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai.. kaip vaikui gali pasakyti, kad neissimurzink, o tuo labiau, kaip jam tai padaryti. Manodukra turbut jau po minutes buna suodina
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 10 06, 17:55)
Tikrai.. kaip vaikui gali pasakyti, kad neissimurzink, o tuo labiau, kaip jam tai padaryti. Manodukra turbut jau po minutes buna suodina

Cia as utinku drinks_cheers.gif kaip galima vaikui neleisti lauke palakstyti,juk lakstant ir griuna ir visko buna,vasara kiek kartu i lauka tiek karteliu ir persirengiam thumbup.gif ir as del to nedarau jokiu problemu!
Atsakyti
Mano mergina tai pati bando nusirengti kai išsimurzina, nemėgsta būt purvina, bet tai nereiškia, kad ji švari būna, tiesiog dažnai persirenginėjam lotuliukas.gif
O šiaip jei vaikas išsipurvina tai nematau nieko blogo, tam yra skalbimo mašina lotuliukas.gif
Atsakyti
Tegul sau murzinasi irnesakyk.gif
Nors esu mačius,kai vaikas 2m. išsitepė drabužėlius šokolodau ir mama jį mušė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2007 10 09, 08:54)
Tegul sau murzinasi irnesakyk.gif
Nors esu mačius,kai vaikas 2m. išsitepė drabužėlius šokolodau ir mama jį mušė doh.gif

Siaubas. Vargsas vaikas... verysad.gif
Atsakyti
Niekada neribodavau savo dukros veiklos. Tai reiškia, kad išsipurvinimas neišvengiamas. Bet visada sudrausmindavau, jei kas nors buvo daroma piktybiškai (aišku nuo tada, kai ji pradėjo suvokti galima-negalima, gerai-negerai). Laikui bėgant ji pradėjo pati suprasti, kad kiekvienai veiklai yra tinkamas apsirengimas. Nori lauke čiužineti ant užpakalio, reikia apsirengti tas kelnes, su kuriomis neini į mokyklą, nes mokykloje, pati nori atrodyti gražiai. Taip problema ir dingo savaime.
Atsakyti
4u.gif norrs ir kaip nenoretum kad vaikutis isiteptu bet vistiek isiteps tai gi tokie jau musu pabirucei bet manau isaugs viskas su laiku 4u.gif
Atsakyti
Nors maniskis dar maziukas, bet jau dabar nesistresinam del issiterliojimu, prasisisiojimu, valgant aptaskytu ne tik seilinuku, bet ir kelniu (ir kaip mazyliai taip sugeba? doh.gif ). Rubeliu turim pakankamai, net dziaugiuosi, kad reikia juos pakeisti.
O siaip tai kam skalbykles israstos, jei vaikas net pasidziaugt gyvenimu negali ? tongue.gif
Atsakyti
Aha, maniškiai irgi sugeba išsitepti per kelias minutes doh.gif Bet jau pripratau, ir visai nekreipiu dėmesio.Bet va turiu pažįstamą, kurios berniukui 5 metai, ir jis niekada nėra išsitepęs bigsmile.gif Jo mama pasakojo, kad visą savaitę eina į darželį su tais pačoais rūbais, nes jie švarūs švarutėliai blink.gif Na pedantas nerealus, kaip ir jo mama smile.gif Jei išsitepa rankas, laiko pakėlęs ir eina į vonią praustis blink.gif Arba jei valgo ką nors rankomis, tai susivinioja į servetėlę biggrin.gif Na pav. agurką raugintą g.gif
Kai mano vaikai žaidžia su juo, tai aš net kompleksuot pradedu, mano tokie murziukai atrodo visada palyginus su juo lotuliukas.gif Bet kartu ir keista, kad vaikas gali būt toks tvarkingas g.gif
Atsakyti
ir mano issiterlioja namie,o vat pas mociute labai svari buna biggrin.gif
Atsakyti