Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Nomore wub.gif tai labai gražu, nuoširdžiai sveikinu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 24, 10:13)
Labas rytas 4u.gif O kokios fainos naujienos cia thumbup.gif nomore 4u.gif  4u.gif Sekmes didziausios, lengvo nesiojimo, vis parasyk, kaip sekas thumbup.gif
LumiLumi - gali imt is manes lasiniu nuo pilvo, nes as po tos savaites low carb high fat jauciuos issiputus baisiausiai verysad.gif Toks vaizdas, kad nieko nenumeciau ir dar priaugau verysad.gif Ir mesa su riebalu jau sunkiai lenda, toks vaizdas, kad praso organizmas poilsio doh.gif Tai esiu salotas vien su naminiais pagamintais alieju uzpilais kokia diena ar dvi doh.gif Nes vakar suvalgiau pusryciams du kiausinius su lasinukais ir laukiau to tikrojo alkio, kad pavalgyt pietus ar bent vakariene..Taip ir nuejau miegot 11 val. daugiau needus lotuliukas.gif O siandien pilvas kaip balionas, vos y kelnes tilpau doh.gif

vat ir man taip buvo, taip persisotinau nuo to riebaus maisto, kad nebenorėjau į maisto pusė visai žiūrėti, norėjosi tik kažko lengvo, bet net pati nežinojau ko
Atsakyti
nomore, didziausi sveikinimai, lengvo Tau nesiojimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

beje, pagal pastojimo dienas idealiai visi atitiko, na tik antra gal sudvejociau del poros dienu, nes tiksliai nezinau kokia diena, bet manau atitinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limma: 24 lapkričio 2013 - 12:05
Nomore, fantastika wub.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 11 23, 22:43)
http://ill.ru/cgi-bi...m.malefemale.pl

čia galima suvesti tėvų gimimo datas ir pastojimo metus ir parodys kokia būsimo kūdikio lytis. Aš suvedžiau savųjų, tai dviejų lytį parodė teisingai, sumelavo dėl trečio.

Man pirmas ir trečias atitiko, vidurinė merginčka- ne biggrin.gif

QUOTE(taša @ 2013 11 24, 00:46)

turesiu ri as tiksla...

Bus 4u.gif Eik į Paleo forumą apie savo blogą pasigirti, laukiu gi biggrin.gif
Atsakyti
Nomore, vakar pasveikinau, bet iš tel. rašiau, tai nebesiplėčiau - ar jūs ilgai planavot, kokios bėdos pas jus buvo, kad 2 metus nepavyko? Bet jetau kaip faina, kaip norėč wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 11 24, 12:23)
vat ir man taip buvo, taip persisotinau nuo to riebaus maisto, kad nebenorėjau į maisto pusė visai žiūrėti, norėjosi tik kažko lengvo, bet net pati nežinojau ko

Ka tada valgei? biggrin.gif 4u.gif Man nesinori jokiu bulku, cukru. Tiesiog zaliu salotu su uzpilu rugsciu kokiu wub.gif Teks gamintis namie su ozkos suriu turbut wub.gif Nes kiausiniai skaniai sulindo pusryciams, bet mesa siom dienom kazkas tokio, ko tikrai nesinori man doh.gif Man ziu karts nuo karto uzeina tokios bangos doh.gif
Einu ieskot nauju salotu receptu, noris man ir kalendros, ir petrazoliu, ir metu lotuliukas.gif Matyt per daug virto maisto valgiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 24, 12:35)
Tiesiog zaliu salotu su uzpilu rugsciu kokiu wub.gif

o aš apskritai kažko noriu, bet nesugalvoju ko. Pusryčiams lovoj gavau vaisių, bet vietoj atsikėlimo pavalgius dar nuparpiau valandikę biggrin.gif o dabar toks durnas laikas, rimtai pietaut dar kaip ir nenoriu, o užkąst norėtųs biggrin.gif

Taip pagalvojau, norėčiau, kad su tais mano siekiamais 2kg nukris ir žandai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 24 lapkričio 2013 - 13:22
Paklausiu čia, gal kas turės sveiką ir protingą patarimą ax.gif 4u.gif
Kartą per pusmetį man "pareina" nugara.... Dabar kaip tik va tas bjaurus laikas- maudžia nuolat, naktį ant kitos pusės tik su didelėm pastangom ir prabusdama apsiverčiu, jaučiu, kad jau rakina, o eiga tokia- po kelių dienų visiškai bus blogai ir teks vaistų griebtis (diclaką ir vitaminą B leidžiuosi pakaitom kas dieną- visą kursą) Nu kaip nenoriu tų stiprių vaistų... Gal kas žinote, kaip ta rakinimą sustabdyt? Pratimais kokiais?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 11 24, 13:22)
Paklausiu čia, gal kas turės sveiką ir protingą patarimą  ax.gif  4u.gif
Kartą per pusmetį man "pareina" nugara.... Dabar kaip tik va tas bjaurus laikas- maudžia nuolat, naktį ant kitos pusės tik su didelėm pastangom ir prabusdama apsiverčiu, jaučiu, kad jau rakina, o eiga tokia- po kelių dienų visiškai bus blogai ir teks vaistų griebtis (diclaką ir vitaminą B leidžiuosi pakaitom kas dieną- visą kursą) Nu kaip nenoriu tų stiprių vaistų... Gal kas žinote, kaip ta rakinimą sustabdyt? Pratimais kokiais?

Šelma, praeitas reikalas, su juosmeniu vargau cool.gif elementarūs tempimo pratimai, kuriems kasrytą turi nepagailėti 10 min.
Patys paprasčiausi.
Aišku, jei yra galimybė praeiti per pusmetį gyd. masažų ar vertikalių vonių kursą - idealu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 24 lapkričio 2013 - 13:37
Šelma, sakyčiau Neurorubiną gerti. Profilaktiškai per metu sporą pakelių reikėtų. Daug irgi negalima. Bet kad tu B leidiesi, gal tai jau ir nebereikalinga?

Nomore, kaip suprantu tavo problema būdavo per žemas progesteronas? Ir kodėl tu žadėjai dupho vėl pirktis, kaip nustatei kad reikėtų, tyrimai? Šiaip, pastojus progesteronas pakyla, ar ne? Siaubas kiek klausimų ne visai į temą. Gal reiktų juos į tą mūsų forumą perkelti...,
Ai, dar pagalvojau, ar vyras tavo irgi rimtai paleo buvo, nepamenu... ax.gif
wub.gif
Atsakyti
Pasičipsinau. Ant ghi keptais svogūnais biggrin.gif Valgydama dar mąsčiau pasikept ir morkų, ir nusipirkt silkės. Bet svogūnai susivalgė ir vieni. Ale silkės vistiek noris, tik kad anksčiau su bulvėm valgydavau, o dabar viena kaži ar valgysis.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 24, 15:18)
Pasičipsinau. Ant ghi keptais svogūnais biggrin.gif Valgydama dar mąsčiau pasikept ir morkų, ir nusipirkt silkės. Bet svogūnai susivalgė ir vieni. Ale silkės vistiek noris, tik kad anksčiau su bulvėm valgydavau, o dabar viena kaži ar valgysis.

Tai saldziu bulviu pasidaryk, arba burokeliu, salieru gumbai skaniai sueina vietoj bulviu thumbup.gif Yra yra tu pasirinkimu ir be bulviu 4u.gif
As tai prisirijau darzoviu curry darbe, silta skrandziui, gera, zodz jau laiminga biggrin.gif
Atsakyti