Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 24, 12:35)
Ka tada valgei? biggrin.gif  4u.gif Man nesinori jokiu bulku, cukru. Tiesiog zaliu salotu su uzpilu rugsciu kokiu wub.gif Teks gamintis namie su ozkos suriu turbut wub.gif Nes kiausiniai skaniai sulindo pusryciams, bet mesa siom dienom kazkas tokio, ko tikrai nesinori man doh.gif Man ziu karts nuo karto uzeina tokios bangos doh.gif
Einu ieskot nauju salotu receptu, noris man ir kalendros, ir petrazoliu, ir metu lotuliukas.gif Matyt per daug virto maisto valgiau g.gif

virtus kiaušinius be nieko, salotas paprastas su pomidoru, agurku ir pan., virta vieštiena kartais sueidavo, bet tuo momentu ir nugrybavus buvau, nes nežinojau kas man darosi, nenorėjau aš nei saldumynų, nei bulkų (pastarųjų aš iš viso niekada nenorėdavau), nei kažkokių kitų nesveikų maistų, tiesiog norėjau kažko paprasto, sakau, buvo sunkus laiko tarpas, nes gyvenime nebuvau valgius tiek daug riebaus maisto, todėl matyt kažkaip per daug pasidarė, bet atsigavau ir dabar žvelgiu paprasčiau į visą šitą reikalą, valgau tik du kartus dienoje, tame tarpe sukramtau kokį mėsos gabaliuką ( kai suima alkis ar kažkas panašaus)

QUOTE(nefifi @ 2013 11 24, 13:03)
o aš apskritai kažko noriu, bet nesugalvoju ko. Pusryčiams lovoj gavau vaisių, bet vietoj atsikėlimo pavalgius dar nuparpiau valandikę biggrin.gif o dabar toks durnas laikas, rimtai pietaut dar kaip ir nenoriu, o užkąst norėtųs biggrin.gif

kai man užeina noras kažką pakramtyti, bet tik pakramtyti - atsigeriu vandens ir to pakanka tam norui numušti smile.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...i.d?id=63179450
gerai,kad tokių straipsnių ir projektų atsiranda wub.gif. Vis atsiras, kas paskaito ir mažiau pirkalios neva, sveikų, produktų g.gif.
Kai nebevartoju visai cukraus, man dabar ir džiovinti vaisiai toookie saldūs. Bt aš mąstau, kad jie yra išmirkyti sirupuose (kalbu apie tokius tamsius abrikosus, neva, naturalesni, Gėrybių ragas prekiauja), nes nesitiki kad tiek cukraus išlaikytų kad toks saldumas jaučiasi schmoll.gif.
Atsakyti
Nefifi, Purpur, pradanginau jūsų citatas, tai atsakau taip - man buvo progesterono trūkumas, 1 laipsnio endometriozė, šansai pastoti menki, oi menki... Bandėm jau kone tris metus, pasirodo, o ne du. Dėl endo, tai jau kažkada sakiau, kad gydytoją per eilinę patikrą (kokie trys mėnesiai su paleo buvo) konstatavo, kad endometriumas normalaus storio. O dupho sakiau, kad reikės vėl eiti pikrti, nes niekaip nesulaukiau mmm, ir maniau, kad vėl hormonai išvažiavo į lankas. Pradėjus paelo pradėjo pamažu stotis ciklas į vietą, dar kelis mėnesius gėriau duphą, po to jau ebegėriau, ciklas buvo ilgokas, bet viskas vyko. Paskutinis ciklas buvo visai pavyzdinis, ir kai jau ensulaukiau aš tų mmm, tai pikta palikau labai. O progesteronas turi daugėti, tikiuosi, taip ir yra, bet sėdžiu ir nervuojuos, nes jei jo per mažai, gali tekti laukti kito karto. Žodžiu, reikėjo man dar su tuot estu palaukti, nes dabar, kai žinau, tai kažkokia panika puola, kiekvienas maustelėjimas blogu ženklu rodos doh.gif doh.gif
Atsakyti
nomore: laikom kumstukus, kad tik viskas gerai butu! saugok save.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 24, 16:51)
Nefifi, Purpur, pradanginau jūsų citatas, tai atsakau taip - man buvo progesterono trūkumas, 1 laipsnio endometriozė, šansai pastoti menki, oi menki... Bandėm jau kone tris metus, pasirodo, o ne du. Dėl endo, tai jau kažkada sakiau, kad gydytoją per eilinę patikrą (kokie trys mėnesiai su paleo buvo) konstatavo, kad endometriumas normalaus storio. O dupho sakiau, kad reikės vėl eiti pikrti, nes niekaip nesulaukiau mmm, ir maniau, kad vėl hormonai išvažiavo į lankas. Pradėjus paelo pradėjo pamažu stotis ciklas į vietą, dar kelis mėnesius gėriau duphą, po to jau ebegėriau, ciklas buvo ilgokas, bet viskas vyko. Paskutinis ciklas buvo visai pavyzdinis, ir kai jau ensulaukiau aš tų mmm, tai pikta palikau labai. O progesteronas turi daugėti, tikiuosi, taip ir yra, bet sėdžiu ir nervuojuos, nes jei jo per mažai, gali tekti laukti kito karto. Žodžiu, reikėjo man dar su tuot estu palaukti, nes dabar, kai žinau, tai kažkokia panika puola, kiekvienas maustelėjimas blogu ženklu rodos  doh.gif  doh.gif

Ryt pasidarykite progesterono tyrimą. Net ir pastojus jo gali trūkti, kas neleidžia vaisiui įsitvirtinti. Aš visą pirmą trimestrą duphastoną gėriau.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 24, 17:02)
Ryt pasidarykite progesterono tyrimą. Net ir pastojus jo gali trūkti, kas neleidžia vaisiui įsitvirtinti. Aš visą pirmą trimestrą duphastoną gėriau.

Aš tai žinau, būtent dėl to ir pergyvenu.
Kaži, o aš galiu tą tyrimą be siuntimo pasidaryti - nueiti į laboratoriją, sumokėti, ir gauti atsakymą?
Atsakyti
Pyykina sad.gif nusipirkau Maxėj silkės filiuką (persūdytas), pasikepiau su morkom ir svogūnais ir išsiviriau paragaut saldžią bulvę. nesuvalgiau nei to, nei ano, bulvės tai išvis šlykštuma, geriau jau jokios nei tokia.

Hm, pagalvokim, ką valgiu šiandien - kriaušę, didelį mandariną ir bananą pusryčiams. Kava.
Kepti svogūnai ir 2 virti kiaušai su majonezu.
Ir dabar silkė su daržovėm.
Nekažkas, nors riebalus, manau, surinkau.
QUOTE(nomore @ 2013 11 24, 17:06)
Kaži, o aš galiu tą tyrimą be siuntimo pasidaryti - nueiti į laboratoriją, sumokėti, ir gauti atsakymą?

jeigu tu LT, tikrai taip - į bet kurią laboratoriją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 24 lapkričio 2013 - 17:22
QUOTE(nomore @ 2013 11 24, 17:06)

galite. sorpo, endemik ir kt. laboratorijos mirksiukas.gif
Atsakyti
nomore, wub.gif sveikinimai, laikau ir aš kumščius.
Aš irgi norėč smile.gif
O dėl nugaros, man irgi pastovios problemos. Bet tik vieną kartą leidausi vaistus. Kitais kartais kažkaip vien su pipiriniu pleistru ir visokių šildančių tepalų įtrinimais apsieinu. Reiks tuos tempimus pasibandyt
Atsakyti
Pagal cronometrą (kiek mano anglų žinios leidžia dėl produktų paruošimo) tai aš toli nuo paleo realybės - anglių 107proc, riebalų 65, baltymų - 83. Ai, bala nematė, jei nelenda riebiau, tai nelenda.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 24, 18:06)

Man geriausiain sorpo patinka. Per porą valandų atsakymą el.p. atsiunčia. Kaina gal didesnė nei kitur.
Atsakyti
Sveikinu visas,ir dekoju už jūsų pasidalinimą informacija,įdemiai perskaičiau visas temas.Su Paelo draugauju jau trys savaites,super-5kg,per dvi savaites,o su mano oda stebuklai,dingo pigmentines demes,sumažejo plaukuotumas,miegu beveik neprabusdama,ir viskas puikiai,o maistas man tinka,tiesiog pradėjau jausti maisto skonįsmile.gif
Atsakyti