QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 24, 12:35)
Ka tada valgei?
Man nesinori jokiu bulku, cukru. Tiesiog zaliu salotu su uzpilu rugsciu kokiu
Teks gamintis namie su ozkos suriu turbut
Nes kiausiniai skaniai sulindo pusryciams, bet mesa siom dienom kazkas tokio, ko tikrai nesinori man
Man ziu karts nuo karto uzeina tokios bangos
Einu ieskot nauju salotu receptu, noris man ir kalendros, ir petrazoliu, ir metu
Matyt per daug virto maisto valgiau 

Einu ieskot nauju salotu receptu, noris man ir kalendros, ir petrazoliu, ir metu

virtus kiaušinius be nieko, salotas paprastas su pomidoru, agurku ir pan., virta vieštiena kartais sueidavo, bet tuo momentu ir nugrybavus buvau, nes nežinojau kas man darosi, nenorėjau aš nei saldumynų, nei bulkų (pastarųjų aš iš viso niekada nenorėdavau), nei kažkokių kitų nesveikų maistų, tiesiog norėjau kažko paprasto, sakau, buvo sunkus laiko tarpas, nes gyvenime nebuvau valgius tiek daug riebaus maisto, todėl matyt kažkaip per daug pasidarė, bet atsigavau ir dabar žvelgiu paprasčiau į visą šitą reikalą, valgau tik du kartus dienoje, tame tarpe sukramtau kokį mėsos gabaliuką ( kai suima alkis ar kažkas panašaus)
QUOTE(nefifi @ 2013 11 24, 13:03)
o aš apskritai kažko noriu, bet nesugalvoju ko. Pusryčiams lovoj gavau vaisių, bet vietoj atsikėlimo pavalgius dar nuparpiau valandikę
o dabar toks durnas laikas, rimtai pietaut dar kaip ir nenoriu, o užkąst norėtųs 

kai man užeina noras kažką pakramtyti, bet tik pakramtyti - atsigeriu vandens ir to pakanka tam norui numušti