Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Mano įprotis toks svertis kas rytą,ypač kai įtariu kad nebekrenta.Miegu aš ir dabar ir anksčiau gerai net per gerai,galva padedu ant pagalvės ir nėr manęs,ryte gerai keliuosi,kalcį nupirkau šeimynai pagalvojau ir man pravers,streso nėr,kad obuoliuko negalima žinau,bet kaip noris verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 21, 10:25)
Sveikos  4u.gif
Praeitoj temoj kalbėjot apie išsausėjusias lūpas - kaži nuo ko jos čia taip. Man irgi džiūsta jos..nors skysčių suvartoju apie 2l.

man irgi labai labai.
o dar kur prekybos centre-masinoj ar pan-dar ir niezti(suverciu kondicionieriams/sildymui)
Atsakyti
QUOTE(Natarė @ 2013 11 21, 11:45)
Mano įprotis toks svertis kas rytą,ypač kai įtariu kad nebekrenta.Miegu aš ir dabar ir anksčiau gerai net per gerai,galva padedu ant pagalvės ir nėr manęs,ryte gerai keliuosi,kalcį nupirkau šeimynai pagalvojau ir man pravers,streso nėr,kad obuoliuko negalima žinau,bet kaip noris verysad.gif

Rimtai siūlau tavo pačios sveikatos ir nervų labui prašyt šeimynos paslėpt svarstykles, nes tik susigadini sau dieną. Tas 1 kg gali svyruot dėl daug priežasčių, o pamatai didesnį svorį ir sustresuoji. Kad svoris kiek pakilęs, nereiškia, kad pati sustorėjai. Sverkis kas 2 savaites, tada matysi realų pokytį,o ne nuo tą dieną pavalgyto didesnio maisto kiekio ar skysčių.
Atsakyti
jei jau taip sakot reiks nesisvert,tikiuos po savaitės nebus keli kg viršaus,nes dabar pastebėjus kad kyla ieškau priežasčių.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 21, 12:57)
Rimtai siūlau tavo pačios sveikatos ir nervų labui prašyt šeimynos paslėpt svarstykles, nes tik susigadini sau dieną. Tas 1 kg gali svyruot dėl daug priežasčių, o pamatai didesnį svorį ir sustresuoji. Kad svoris kiek pakilęs, nereiškia, kad pati sustorėjai. Sverkis kas 2 savaites, tada matysi realų pokytį,o ne nuo tą dieną pavalgyto didesnio maisto kiekio ar skysčių.

drinks_cheers.gif Man sunkiausia buvo išmokti kas rytą ant svarstyklių nelipti doh.gif Bet, vardan savijautos ir elgesio po svėrimosi (kai pamatydavau nors nedidelį pliusą, tokia būsena užpuldavo "stengiuosi, lieknėju, o jokio tolko, kam tada stengtis fool.gif ) mečiau šitą reikalą- dabar kartą į savaitę tik rolleyes.gif Reiktų dar rečiau, ape dabar, su Paleo kasryta vis lieknesnė prabundu (niekad, taip greitai nesusitraukinėjau), tai smalsu, ar 50 kg pasiekiau jau, ar dar ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 21, 12:46)
man irgi labai labai.
o dar kur prekybos centre-masinoj ar pan-dar ir niezti(suverciu kondicionieriams/sildymui)

Man darbe visa oda niezti, lupos netrukineja, bet aplink irgi kutena visa laika. Kondicionieriai ten yra 24/7 kaip sakant rolleyes.gif Ypac dabar, kai atsalo, ir karsta ora pust pradejo doh.gif
Radau maskarpones induka, taip skaniai suejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 11 21, 12:15)

Aha, labai sunku pasveikti nuo to svėrimosi, juk vistiek kad ir kokia mityba ar dieta būtų, viskas prasideda nuo smegeninės. O tu rimtai 50kg nori pasiekti? su kokiu ūgiu vaikštai? biggrin.gif

Dar vienas pamąstymas, kaip čia suformuluot biggrin.gif Sakykim, koks duonos gabaliukas kcal prasme man svorio nepridės, bet, ko gero, tas gabaliukas įneša į organizmą kažkokį sumišimą ir jau visos dienos tvarkinga mityba išsibalansuoja ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 21, 13:27)
O tu rimtai 50kg nori pasiekti? su kokiu ūgiu vaikštai? biggrin.gif

Dar vienas pamąstymas, kaip čia suformuluot biggrin.gif Sakykim, koks duonos gabaliukas kcal prasme man svorio nepridės, bet, ko gero, tas gabaliukas įneša į organizmą kažkokį sumišimą ir jau visos dienos tvarkinga mityba išsibalansuoja ar kaip?

Apsaugok Viešpatie doh.gif lotuliukas.gif Mano ūgis 185, kaulai stambūs ir raumenukų nemažai- 80 kilogramų tobulas svoris rolleyes.gif Jau 85 pasiekus caca būnų wub.gif

Palik tą duoną ramybėj, išbalansuosi viską tikrai mad.gif Jei griešyt norisi bananą valgyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 11 21, 13:27)

Na, pirmiausia tai kviečiai ar rugiai turi gliuteno, turi antimaistinių medžiagų, kurios trukdo virškinimo sistemai suvirškinti ar įsisavinti maisto medžiagas, ardo plonosios žarnos sieneles, todėl nesuvirškinti maisto gabalėliai gali patekti per sieneles į kraujotaką, o imuninė sistema tuos gabalėlius atpažįsta kaip įsibrovėlius ir sukelia imuninį atsaką ir uždegimą (tai gali pasireikšti, kaip bėrimas, galvos skausmas, sloga ir pan.). Čia šiek tiek plačiau apie tai, kas gali nutikti, jei tas antimaistines medžiagas vartosim.
Dar pridursiu, kad norėdami numesti svorio, išsigydyti kažkokias kamuojančias problemas turime stengtis sumažinti organizmo uždegimą (arba kitaip stresą) iki minimumo. Kol organizme yra uždegimas, kol jis patiria stresą dėl netinkamos mitybos, nuovargio, per didelio fizinio krūvio, emocijų ir pan., tol svoris nekris, nes visi papildomi kilogramai bus laikomi ateičiai. Tad jei jūs vis kas savaitę duonos ar kažko, kas netinka organizmui, valgysite, tai niekada rezultato ir nebus. Panašiai kaip su skalbiniais, jei skalbdami vis pomidorų padažo užpilsite, tai jie niekada balti nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elata: 21 lapkričio 2013 - 12:57
QUOTE(Elata @ 2013 11 21, 12:51)

Nu vat kad tie paslydimai ne vietoj. Sakau guli ant stalo ir saldainiai, ir barankos, nedomina. Bet ta šviežia DUONA doh.gif Šiaip neblogai laikaus (kad man kas būtų pasakęs, kad aš išsilaikysiu kažkokioj spec. mityboj 10 dienų, o kur dar prieš tai 7 savaitės be įprastinių bandelių ar šokolado, nebūčiau patikėjus), bet šiandien tai baisiai ir dujos kaupias ir atsikėliau kažkokia išpampus, gal kad prieš miegą išgėriau 2 stiklines vandens.
Bet kokiu atveju, aš negaliu niekam garsiai sakyti, kad metu svorį, nes sulaukiu visokių komentarų. Tai sakau, kad spuogus gydaus, teisintis nereikia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 21, 12:34)

Beje, vegetarams tai pyragai ar tortai nesiskiria, ar ne? Mėsos juk į tortą nekrausi... nors... biggrin.gif

Taigi kiaušinai biggrin.gif jie gi nevalgo, nes viščiukų gaila biggrin.gif

Radau dar vieną RECEPTĄ...man patiko labai - gal reiks Kalėdoms pasidaryt smile.gif Skaniai atrodo, toks baltas, purus wub.gif
Atsakyti
Kas liečia duoną - nenoriu jos visiškai, absoliučiai, lašiniai eina be duonos kaip niekada smile.gif

Naktį buvo tempa pakilus, eina sau, kaip kratė mane visą, nu ir davė man tas sportas per savijautą blink.gif
Atsakyti