QUOTE(Natarė @ 2013 11 21, 11:45)
Mano įprotis toks svertis kas rytą,ypač kai įtariu kad nebekrenta.Miegu aš ir dabar ir anksčiau gerai net per gerai,galva padedu ant pagalvės ir nėr manęs,ryte gerai keliuosi,kalcį nupirkau šeimynai pagalvojau ir man pravers,streso nėr,kad obuoliuko negalima žinau,bet kaip noris 

Rimtai siūlau tavo pačios sveikatos ir nervų labui prašyt šeimynos paslėpt svarstykles, nes tik susigadini sau dieną. Tas 1 kg gali svyruot dėl daug priežasčių, o pamatai didesnį svorį ir sustresuoji. Kad svoris kiek pakilęs, nereiškia, kad pati sustorėjai. Sverkis kas 2 savaites, tada matysi realų pokytį,o ne nuo tą dieną pavalgyto didesnio maisto kiekio ar skysčių.
QUOTE(nefifi @ 2013 11 21, 12:57)
Rimtai siūlau tavo pačios sveikatos ir nervų labui prašyt šeimynos paslėpt svarstykles, nes tik susigadini sau dieną. Tas 1 kg gali svyruot dėl daug priežasčių, o pamatai didesnį svorį ir sustresuoji. Kad svoris kiek pakilęs, nereiškia, kad pati sustorėjai. Sverkis kas 2 savaites, tada matysi realų pokytį,o ne nuo tą dieną pavalgyto didesnio maisto kiekio ar skysčių.

QUOTE(taša @ 2013 11 21, 12:46)
man irgi labai labai.
o dar kur prekybos centre-masinoj ar pan-dar ir niezti(suverciu kondicionieriams/sildymui)
o dar kur prekybos centre-masinoj ar pan-dar ir niezti(suverciu kondicionieriams/sildymui)
Man darbe visa oda niezti, lupos netrukineja, bet aplink irgi kutena visa laika. Kondicionieriai ten yra 24/7 kaip sakant

Radau maskarpones induka, taip skaniai suejo

QUOTE(Šelma @ 2013 11 21, 12:15)
Aha, labai sunku pasveikti nuo to svėrimosi, juk vistiek kad ir kokia mityba ar dieta būtų, viskas prasideda nuo smegeninės. O tu rimtai 50kg nori pasiekti? su kokiu ūgiu vaikštai?

Dar vienas pamąstymas, kaip čia suformuluot

QUOTE(nefifi @ 2013 11 21, 13:27)
O tu rimtai 50kg nori pasiekti? su kokiu ūgiu vaikštai? 
Sakykim, koks duonos gabaliukas kcal prasme man svorio nepridės, bet, ko gero, tas gabaliukas įneša į organizmą kažkokį sumišimą ir jau visos dienos tvarkinga mityba išsibalansuoja ar kaip?

Apsaugok Viešpatie

Palik tą duoną ramybėj, išbalansuosi viską tikrai

QUOTE(nefifi @ 2013 11 21, 13:27)
Sakykim, koks duonos gabaliukas kcal prasme man svorio nepridės, bet, ko gero, tas gabaliukas įneša į organizmą kažkokį sumišimą ir jau visos dienos tvarkinga mityba išsibalansuoja ar kaip?

Na, pirmiausia tai kviečiai ar rugiai turi gliuteno, turi antimaistinių medžiagų, kurios trukdo virškinimo sistemai suvirškinti ar įsisavinti maisto medžiagas, ardo plonosios žarnos sieneles, todėl nesuvirškinti maisto gabalėliai gali patekti per sieneles į kraujotaką, o imuninė sistema tuos gabalėlius atpažįsta kaip įsibrovėlius ir sukelia imuninį atsaką ir uždegimą (tai gali pasireikšti, kaip bėrimas, galvos skausmas, sloga ir pan.). Čia šiek tiek plačiau apie tai, kas gali nutikti, jei tas antimaistines medžiagas vartosim.
Dar pridursiu, kad norėdami numesti svorio, išsigydyti kažkokias kamuojančias problemas turime stengtis sumažinti organizmo uždegimą (arba kitaip stresą) iki minimumo. Kol organizme yra uždegimas, kol jis patiria stresą dėl netinkamos mitybos, nuovargio, per didelio fizinio krūvio, emocijų ir pan., tol svoris nekris, nes visi papildomi kilogramai bus laikomi ateičiai. Tad jei jūs vis kas savaitę duonos ar kažko, kas netinka organizmui, valgysite, tai niekada rezultato ir nebus. Panašiai kaip su skalbiniais, jei skalbdami vis pomidorų padažo užpilsite, tai jie niekada balti nebus.
QUOTE(Elata @ 2013 11 21, 12:51)
Nu vat kad tie paslydimai ne vietoj. Sakau guli ant stalo ir saldainiai, ir barankos, nedomina. Bet ta šviežia DUONA

Bet kokiu atveju, aš negaliu niekam garsiai sakyti, kad metu svorį, nes sulaukiu visokių komentarų. Tai sakau, kad spuogus gydaus, teisintis nereikia

QUOTE(Elata @ 2013 11 21, 12:34)
Beje, vegetarams tai pyragai ar tortai nesiskiria, ar ne? Mėsos juk į tortą nekrausi... nors...

Taigi kiaušinai

Radau dar vieną RECEPTĄ...man patiko labai - gal reiks Kalėdoms pasidaryt

Kas liečia duoną - nenoriu jos visiškai, absoliučiai, lašiniai eina be duonos kaip niekada
Naktį buvo tempa pakilus, eina sau, kaip kratė mane visą, nu ir davė man tas sportas per savijautą

Naktį buvo tempa pakilus, eina sau, kaip kratė mane visą, nu ir davė man tas sportas per savijautą