Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Niu sveikos :-) Kad pripliurpėt apie moteriškas grožybes. Aš tai ir norėčiau B, bet jei C ir stati - tada nieko prieš biggrin.gif
O aš asmeniškai sporto nemėgstu išvis. Nebėgčiau, kad ir nušaut kėsintųsi biggrin.gif Savo laiku, mokykloj, prisibėgiojau, dabar gana. Niekad dnenorėjau, o galėjau, tai ir vertė per prievartą. Dabar beliko du širdžiai mieli pajudėjimai:šokiai ir jojimas. Dar 2,5 ha prie namų ir visko gana smile.gif
Nepamenu paleo nuostatos dėl karšto rūkymo mėsos, bet vakar parsinešiau iš turgelio šviežiai rūkytą karkutę ir lapnojau su raugintais kopūstais. Bloga nebuvo.
Likau su sergančia mergina namie, išsigėriau neperšaunamą kavytę ir skaitinėju SM. Mmmm gerai..
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2013 11 21, 01:44)
Vadinasi reiks eiti I azijieciu parduotuve ieskoti kokosu aliejaus smile.gif O tas Ghi sviestukas ir kepimui tinka, ane?
O kaip del rukytu mesos gaminiu?
Nepykit, kad taip klausineju, tiesiog man jau viskas susimaise, bandau susidelioti taip, kad suprasciau smile.gif

aha, neisijauciam su tokiais klausimais, kurie buvo atsakyti jau 100 kartu. thumbup.gif
stenkites maitintis kuo naturaliau, tai yra paleo principas ir ji reikia SUVOKTI. Tada nekyla ir klausimu, ta galima ar negalima. Nesuprantu pvz. ka jus matote tose konservuotose darzovese, as jas vadinu supuvusiom blush2.gif Vienintelis nesviezias darzovinis dalykas pas mane yra tik rauginti kopustai. turi tik 2g angliavandeniu ir 0 gr. cukraus. bet ilgai tokiu ieskojau, nes visi ohoho su kokiais kiekiais cukrelio.
rukyti produktai nera sveikas maistas, taip kad ir cia jie netinka.
Sluokit is saldytuvo visokius buteliukus, padaziukus, stiklainiukus... abejoju ar juose kas gero yra.
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 11 21, 09:09)
Man kas labiausiai patinka cardio, kad aš galiu muzikos klausytis su juo ir ritmas "veža" biggrin.gif na, bet aišku, aišku, man ir saldainiai, ir bulkutės patiko... biggrin.gif

Elata, Tu ka manai, kad cardio tai toks pats blogis, kaip bulkutes? kuom tai grindi? smile.gif man isvis atrodo, koks skirtumas koks sportas, svarbu zmogus pajuda. ax.gif

dar idedu linka. cia daugiau vokiskai skaitancioms. o gal ir visa puslapi issiversti galima. Straipsnis apie tai, kodel paleo mityba yra sveikiausia zmonijai ir prie to, moksliniai irodymai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 21 lapkričio 2013 - 08:30
Na tikrai kiek daug priplepėjot,krutinė mano tikrai nesumažėjo esu tarp C ir B tai patenkinta,ir dar nė vieno vyro nemačiau kad skūstusi didele krutine biggrin.gif .Ačiū už patarimus,šakninės daržovės dar yra morkos ir burokėliai juos labai mėgstu gerai jei galiu jų daugint?Ar sutapimas gali taip būti kad dantų apnašų padaugėjo?Ir ar gerai supratau maisto kiekis pas mane geras,didint nebegaliu,kartais valgau 2kartus tada kiekis būna didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 11 21, 09:23)
stenkites maitintis kuo naturaliau, tai yra paleo principas ir ji reikia SUVOKTI.

thumbup.gif
QUOTE(Wallis @ 2013 11 21, 09:23)
Elata, Tu ka manai, kad cardio tai toks pats blogis, kaip bulkutes? kuom tai grindi? smile.gif man isvis atrodo, koks skirtumas koks sportas, svarbu zmogus pajuda.  ax.gif

Ne, ką tu, aš manau, kad viskas tinka, kur judėjimo yra smile.gif Aš tik sakau, kad man mano besaikės treniruotės patikdavo biggrin.gif Nuoširdžiai biggrin.gif aš ir dabar, kai būnu pikta, kartais nueinu į rūsį ant savo eliptinio valandai, nes galiu išsirėkti (neva "padainuoti"), bet jei daugiau nei kartą per savaitę tai darau, jaučiu, kaip pasidarau nervų kamuoliukas: įsitempusi, pavargusi, sunkiau užmigti. Iš pradžių tikrai galvojau, kad nesąmonė, negali būti, kad nuo to, bet pasirodė, kad deja, tiesa.
Ir be abejo, žymiai geriau cardio treniruotė nei jokios. Bet va, turiu draugę, kuri šiaip jau laisvai galėtų į modelius eiti, bet jinai nepatenkinta riebaliukais ant šonų, na tiesiog kūnas nėra tvirtas. Tai ji irgi cardio fanatikė buvo. Ir ką, ir praėjo dveji metai, jokio rezultato. O pas mus tikima, kad jei nori numesti svorio, būtina cardio imtis, nes neva per cardio išdegini daugiau kalorijų nei su svoriais. Bet vėl gi, kaip ir su mityba, kalorijos nėra lygu svorio metimui ar priaugimui, taip ir su sportu, vien išdegintos kalorijos nereiškia krentančio svorio, reikia atsižvelgti į kitus faktorius, hormonus ir organizmo savisaugos instinktą. Tai aš tai draugei nutempiau New Rules of Lifting for Women kopiją ir liepiau pasiskaityti. Nežinau, kiek daug jinai tos knygos perskaitė, bet dabar jau ir su svoriais dirba (dar ir dėl to, kad jai sužadėtinis liepė su svoriais, ne vien cardio biggrin.gif).
Papildyta:
QUOTE(Natarė @ 2013 11 21, 09:44)
Na tikrai kiek daug priplepėjot,krutinė mano tikrai nesumažėjo esu tarp  C ir B  tai patenkinta,ir dar nė vieno vyro nemačiau kad skūstusi didele krutine biggrin.gif .Ačiū už patarimus,šakninės daržovės dar yra morkos ir burokėliai juos labai mėgstu gerai jei galiu jų daugint?Ar sutapimas gali taip būti kad dantų apnašų padaugėjo?Ir ar gerai supratau maisto kiekis pas mane geras,didint nebegaliu,kartais valgau 2kartus tada kiekis būna didesnis.

Joa, maisto kiekis geras, o šiaip jį reguliuokit pagal savo poreikius. Jei jaučiatės alkana, tuomet valgykit daugiau.
Hm, rimtai apnašų padaugėjo? blink.gif
O žinot, kaip mokslininkai nustato iš kaulų, kada atitinkamoj vietoj prasidėjo neolitas ir žemdirbyste imta užsiimti? Pagal dantis: jeigu dantis labai sugadinęs kariesas, reiškia buvo daugiau angliavandenių: grūdų, medaus valgyta, o su hunter-gatherer mityba karieso beveik visai nebūdavo smile.gif
Atsakyti
Kadangi augau valgydama švarų ekologišką maistą dantis turiu gerus,kas kiek laiko lankotės pas burnos higienistą,gal tik taip sutapo ir paleo čia nė prie ko?Kažkur skaičiau straipsnį kad išvis valyt nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natarė @ 2013 11 21, 10:01)
Kadangi augau valgydama švarų ekologišką maistą  dantis turiu gerus,kas kiek laiko lankotės pas burnos higienistą,gal tik taip sutapo ir paleo čia nė prie ko?Kažkur skaičiau straipsnį kad išvis valyt nereikia g.gif

aš burnos higienai einu kas metus. Nežinau, neteko pastebėti, jog daugiau apnašų susidaro. Gal tiesiog kai rečiau kramsnoti tenka, jos su maistu nepasišalina? smile.gif
Atsakyti
Labas
QUOTE(jautiena @ 2013 11 20, 22:01)
ir cardio man psichologiskai yra sunku, o stai svorius kilnot - kaifas!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as is tokiu a la kardio treniruociu tai dievindavau ir lankydavau tik fitness bike mirksiukas.gif o siaip svoriai ir tik svoriai thumbup.gif beje man treneris yra sakes, kad man ir netinka kardio treniruotes, nes mano pulsas per daug sukyla (matuodavom kaskart).
Et, kaip noriu i sporto kluba.....

bet su tais papais tai geras, idomu kas vyram uzauga nuo paleo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ir temelės bigsmile.gif jei man a-b pavirs į c aš būsiu labai laiminga bigsmile.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 11 21, 09:12)
Labas
bet su tais papais tai geras, idomu kas vyram uzauga nuo paleo g.gif  lotuliukas.gif

doh.gif ni dai boch doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 21, 10:12)
bet su tais papais tai geras, idomu kas vyram uzauga nuo paleo g.gif  lotuliukas.gif

nu, reikia vyrų klausti... bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip jus magnio miltelius geriat po valgio visą iškart,nes jį reikia palengva išgurkšnot,ar galima bet kada nesukels gliukozės?
Atsakyti
QUOTE(Natarė @ 2013 11 21, 11:08)
O kaip jus magnio miltelius geriat po valgio visą iškart,nes jį reikia palengva išgurkšnot,ar galima bet kada nesukels gliukozės?

Kadangi magnis atpalaiduoja, aš juos geriu prieš miega. Pas mane ten tik magnio citratas, jokių papildomų medžiagų ar cukraus nėra.
Atsakyti
Niu va. As po pusryciu biggrin.gif Issikepiau pagal Elatos recepta kiausinius su saldziomis bulvemis ir morkomis. Tik batata tominambu pakeiciau. Skanu kaip du medu. biggrin.gif
Atsakyti