QUOTE(Wallis @ 2013 11 21, 09:23)
stenkites maitintis kuo naturaliau, tai yra paleo principas ir ji reikia SUVOKTI.
QUOTE(Wallis @ 2013 11 21, 09:23)
Elata, Tu ka manai, kad cardio tai toks pats blogis, kaip bulkutes? kuom tai grindi?

man isvis atrodo, koks skirtumas koks sportas, svarbu zmogus pajuda.
Ne, ką tu, aš manau, kad viskas tinka, kur judėjimo yra

Aš tik sakau, kad man mano besaikės treniruotės patikdavo

Nuoširdžiai

aš ir dabar, kai būnu pikta, kartais nueinu į rūsį ant savo eliptinio valandai, nes galiu išsirėkti (neva "padainuoti"), bet jei daugiau nei kartą per savaitę tai darau, jaučiu, kaip pasidarau nervų kamuoliukas: įsitempusi, pavargusi, sunkiau užmigti. Iš pradžių tikrai galvojau, kad nesąmonė, negali būti, kad nuo to, bet pasirodė, kad deja, tiesa.
Ir be abejo, žymiai geriau cardio treniruotė nei jokios. Bet va, turiu draugę, kuri šiaip jau laisvai galėtų į modelius eiti, bet jinai nepatenkinta riebaliukais ant šonų, na tiesiog kūnas nėra tvirtas. Tai ji irgi cardio fanatikė buvo. Ir ką, ir praėjo dveji metai, jokio rezultato. O pas mus tikima, kad jei nori numesti svorio, būtina cardio imtis, nes neva per cardio išdegini daugiau kalorijų nei su svoriais. Bet vėl gi, kaip ir su mityba, kalorijos nėra lygu svorio metimui ar priaugimui, taip ir su sportu, vien išdegintos kalorijos nereiškia krentančio svorio, reikia atsižvelgti į kitus faktorius, hormonus ir organizmo savisaugos instinktą. Tai aš tai draugei nutempiau New Rules of Lifting for Women kopiją ir liepiau pasiskaityti. Nežinau, kiek daug jinai tos knygos perskaitė, bet dabar jau ir su svoriais dirba (dar ir dėl to, kad jai sužadėtinis liepė su svoriais, ne vien cardio

).
Papildyta:
QUOTE(Natarė @ 2013 11 21, 09:44)
Na tikrai kiek daug priplepėjot,krutinė mano tikrai nesumažėjo esu tarp C ir B tai patenkinta,ir dar nė vieno vyro nemačiau kad skūstusi didele krutine

.Ačiū už patarimus,šakninės daržovės dar yra morkos ir burokėliai juos labai mėgstu gerai jei galiu jų daugint?Ar sutapimas gali taip būti kad dantų apnašų padaugėjo?Ir ar gerai supratau maisto kiekis pas mane geras,didint nebegaliu,kartais valgau 2kartus tada kiekis būna didesnis.
Joa, maisto kiekis geras, o šiaip jį reguliuokit pagal savo poreikius. Jei jaučiatės alkana, tuomet valgykit daugiau.
Hm, rimtai apnašų padaugėjo?
O žinot, kaip mokslininkai nustato iš kaulų, kada atitinkamoj vietoj prasidėjo neolitas ir žemdirbyste imta užsiimti? Pagal dantis: jeigu dantis labai sugadinęs kariesas, reiškia buvo daugiau angliavandenių: grūdų, medaus valgyta, o su hunter-gatherer mityba karieso beveik visai nebūdavo