Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

sakykit ar galima sanpaulijas sodinti i vazoneli be skyles? ar butinai turi buti nubegimas vandens
Atsakyti
Visiems augaliukams reikia skylutės vazonėlyje
Atsakyti
iš daugybės miniukių išsikovoję teisę likti Chantaspring ir Rob's Vanilla Trail.
user posted image

Kaip gaila, ,kad visko negali aprėpt doh.gif biggrin.gif , praeitais metais labai užvaldė streptokarpai. Bet nieko, šiemet kaip kompensacijai papildysiu standartų ax.gif
Tiksliau užaugs kitiems metams biggrin.gif (Tikiuosi )
Atsakyti
dzūke nuostabu, likau be žado wub.gif wub.gif wau kiek žiedų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 02 balandžio 2014 - 16:48
QUOTE(dzūkė @ 2014 04 02, 11:59)
iš daugybės miniukių išsikovoję teisę likti Chantaspring ir Rob's Vanilla Trail.

Kaip akis džiugina tokie vaizdai wub.gif thumbup.gif
Gražuoliukai wub.gif Tik gal nevisai miniukai g.gif O Chantaspring ne treileris? Rob's Vanilla Trail pas mane "miniuko" įvaizdį jau seniai praaugo irnesakyk.gif Laiku nesužiūrėjau, tai dabar jau gal 7-galvis drakoniukas... unsure.gif Tik galvos nemažos, žydi, gaila "kapoti" blush2.gif
Atsakyti
dzūke, ir aš - be žado swoon.gif Aukščiausio lygio parodos verti vaizdai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū wub.gif

Rimmuse, na taip, Rob's Vanilla Trail priskirta p.mini, bet ji pas mane visad būdavo labai kompaktiška ax.gif .
Atsakyti
Aš jau įsitikinau, kad daugelio veislių kompaktiškumą lemia vazonėlis mirksiukas.gif O maniškė Rob's Vanilla Trail erdvės gavo, tai tuo ir naudojasi lotuliukas.gif (išskyriau standarto vazonėlį blush2.gif ) Ir kol "galvos" tarpusavyje nesipyksta, leisiu plėstis, nes man gražu žydinčios kupetos ax.gif Šiaip ar taip ji svyrantis treileris
Atsakyti
Mano šešetukyj auga. Seno augalo užskurdusias 4 viršūnes sukišau į 7 ar 8, tai ojojoij kaip patiko. Matysim kaip toliau bus.
Atsakyti
koks grozis pas dzukaite; tiek dzuke ir tiek Rimmuse abi mergaites saunios augintojos 4u.gif
mergaites zinau kad viena labai toli gyvenate, o kita siek tiek arciau manes as is Birstono, bet esme tame, kad mane ant sanpauliju uzvede kriksto mama, ji jas myli ir as pamilau blush2.gif wub.gif esme ta kad as noreciau isigyti baltai zydincia sanpaulija, gal sakau dzuke pro sali vaziuoja ir turetu kazka pasiulyti smile.gif Buciau dekinga.
Atsakyti
Dzūkė nevažiuoja pro šalį ir nieko tokio negali pasiūlyt sad.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti ką čia auginu? doh.gif
?????

Kiek pamenu *Alyvuoge* domėjosi lietuviškomis veislėmis, gal kartais čia dar užsuka? g.gif
Atsakyti