sakykit ar galima sanpaulijas sodinti i vazoneli be skyles? ar butinai turi buti nubegimas vandens
iš daugybės miniukių išsikovoję teisę likti Chantaspring ir Rob's Vanilla Trail.

Kaip gaila, ,kad visko negali aprėpt
, praeitais metais labai užvaldė streptokarpai. Bet nieko, šiemet kaip kompensacijai papildysiu standartų
Tiksliau užaugs kitiems metams
(Tikiuosi )

Kaip gaila, ,kad visko negali aprėpt

Tiksliau užaugs kitiems metams

dzūke nuostabu, likau be žado
wau kiek žiedų

QUOTE(dzūkė @ 2014 04 02, 11:59)
iš daugybės miniukių išsikovoję teisę likti Chantaspring ir Rob's Vanilla Trail.
Kaip akis džiugina tokie vaizdai

Gražuoliukai

dzūke, ir aš - be žado
Aukščiausio lygio parodos verti vaizdai

Ačiū
Rimmuse, na taip, Rob's Vanilla Trail priskirta p.mini, bet ji pas mane visad būdavo labai kompaktiška
.

Rimmuse, na taip, Rob's Vanilla Trail priskirta p.mini, bet ji pas mane visad būdavo labai kompaktiška

Aš jau įsitikinau, kad daugelio veislių kompaktiškumą lemia vazonėlis
O maniškė Rob's Vanilla Trail erdvės gavo, tai tuo ir naudojasi
(išskyriau standarto vazonėlį
) Ir kol "galvos" tarpusavyje nesipyksta, leisiu plėstis, nes man gražu žydinčios kupetos
Šiaip ar taip ji svyrantis treileris

Mano šešetukyj auga. Seno augalo užskurdusias 4 viršūnes sukišau į 7 ar 8, tai ojojoij kaip patiko. Matysim kaip toliau bus.
koks grozis pas dzukaite; tiek dzuke ir tiek Rimmuse abi mergaites saunios augintojos
mergaites zinau kad viena labai toli gyvenate, o kita siek tiek arciau manes as is Birstono, bet esme tame, kad mane ant sanpauliju uzvede kriksto mama, ji jas myli ir as pamilau
esme ta kad as noreciau isigyti baltai zydincia sanpaulija, gal sakau dzuke pro sali vaziuoja ir turetu kazka pasiulyti
Buciau dekinga.

mergaites zinau kad viena labai toli gyvenate, o kita siek tiek arciau manes as is Birstono, bet esme tame, kad mane ant sanpauliju uzvede kriksto mama, ji jas myli ir as pamilau

Dzūkė nevažiuoja pro šalį ir nieko tokio negali pasiūlyt