Kažin ar žiedų gausa labiau priklauso nuo veislės ar meilės? Pas mene vos po 1 stiebelį ir keli žiedeliai ant jo

Paspalvinam temą, kol už lango pilka

Tikrai spalvota

Rum Punch

Suasigąžinau Jan-Madam, galvoju šio neaugit, nes žiedai labai panašūs. Bet kaip jis prašosi su šiuo žiedeliu būt mylimas

Suasigąžinau Jan-Madam, galvoju šio neaugit, nes žiedai labai panašūs. Bet kaip jis prašosi su šiuo žiedeliu būt mylimas

Mda, perėjau seniau lankytus forumus temas ir pasijutau išdavikė, kad liko vos kelios gėlytės. Permečiau akimis savo senąsias sanpaulijų foto ir kažkaip...įtariu, kad tas virusas dar gyvas.

Oij, kaip gyvas
Aš ir permečiau albumus, kiek auginta!!!
Likęs gal trečdalis
Šiandien pamerkiau 18 lapų, nu tokia palaima

Likęs gal trečdalis

QUOTE(dzūkė @ 2014 04 08, 19:16)
Rum Punch

Žinoma simpatiška gražuoliukė

Tataigi ... Atrodo lyg ir vietos nėra, lyg ir kelios panašios, lyg ir naujų norisi

Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2014 04 08, 19:40)

Guli ir man prieš akis kaip tik 18 pavadinimų sąrašas

QUOTE(dzūkė @ 2014 04 08, 19:40)
Mano "sąrašas" kol kas mažiau nei 18, bet dalis jų turėtos, puoselėtos ir kažkuriuo metu neišsaugotos... žodžiu panašu, kad bus veiklos. O čia dar temos pradžioj kadais savo paliktą pradėtą blog'iuką radau. Grožis neišpasakytas, tik likę datos akis bado.

Ir aš norėjau susigrąžint turėtas, bet gavosi kitaip
, iš 18 tik 2, kažkaip panorau pamatyt natūroj ir kitų

mergaites gal pasakysite kas ant mano mazosios palanges zydi, vaikuciai persodinti, tai tokie apvarge yra, o ruza zydinti sanpaulija garbanotais lapeliais nesuvokiu kas, labai Aciu kuri patarsite

QUOTE(georgiana @ 2014 04 09, 12:15)
mergaites gal pasakysite kas ant mano mazosios palanges zydi, vaikuciai persodinti, tai tokie apvarge yra, o ruza zydinti sanpaulija garbanotais lapeliais nesuvokiu kas, labai Aciu kuri patarsite 

Iš tokio "didelio" žiedo spręsti, tai tas pats kaip burti iš kavos tirščių...