Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Kažin ar žiedų gausa labiau priklauso nuo veislės ar meilės? Pas mene vos po 1 stiebelį ir keli žiedeliai ant jo schmoll.gif
Atsakyti
Paspalvinam temą, kol už lango pilka ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 05 balandžio 2014 - 22:00
Tikrai spalvota wub.gif
Atsakyti
Rum Punch
user posted image

Suasigąžinau Jan-Madam, galvoju šio neaugit, nes žiedai labai panašūs. Bet kaip jis prašosi su šiuo žiedeliu būt mylimas unsure.gif
Atsakyti
Mda, perėjau seniau lankytus forumus temas ir pasijutau išdavikė, kad liko vos kelios gėlytės. Permečiau akimis savo senąsias sanpaulijų foto ir kažkaip...įtariu, kad tas virusas dar gyvas. biggrin.gif
Atsakyti
Oij, kaip gyvas biggrin.gif Aš ir permečiau albumus, kiek auginta!!!
Likęs gal trečdalis unsure.gif
Šiandien pamerkiau 18 lapų, nu tokia palaima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2014 04 08, 19:16)
Rum Punch
Suasigąžinau Jan-Madam, galvoju šio neaugit, nes žiedai labai panašūs. Bet kaip jis prašosi su šiuo žiedeliu būt mylimas  unsure.gif

Žinoma simpatiška gražuoliukė wub.gif
Tataigi ... Atrodo lyg ir vietos nėra, lyg ir kelios panašios, lyg ir naujų norisi doh.gif O pasižiūri į prasiskleidusį žiedą ir lieka ant palangės ... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2014 04 08, 19:40)

Guli ir man prieš akis kaip tik 18 pavadinimų sąrašas lotuliukas.gif Žinau, kad vietos nebėra schmoll.gif Betgi norisi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2014 04 08, 19:40)

Mano "sąrašas" kol kas mažiau nei 18, bet dalis jų turėtos, puoselėtos ir kažkuriuo metu neišsaugotos... žodžiu panašu, kad bus veiklos. O čia dar temos pradžioj kadais savo paliktą pradėtą blog'iuką radau. Grožis neišpasakytas, tik likę datos akis bado. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš norėjau susigrąžint turėtas, bet gavosi kitaip biggrin.gif, iš 18 tik 2, kažkaip panorau pamatyt natūroj ir kitų ax.gif
Atsakyti
mergaites gal pasakysite kas ant mano mazosios palanges zydi, vaikuciai persodinti, tai tokie apvarge yra, o ruza zydinti sanpaulija garbanotais lapeliais nesuvokiu kas, labai Aciu kuri patarsite 4u.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 04 09, 12:15)
mergaites gal pasakysite kas ant mano mazosios palanges zydi, vaikuciai persodinti, tai tokie apvarge yra, o ruza zydinti sanpaulija garbanotais lapeliais nesuvokiu kas, labai Aciu kuri patarsite 4u.gif

Iš tokio "didelio" žiedo spręsti, tai tas pats kaip burti iš kavos tirščių... unsure.gif
Atsakyti