Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Rimmuse @ 2014 05 10, 12:48)
Myliu lietuvaites  wub.gif

Ir jos tikrai to vertos thumbup.gif
Atsakyti
Mažė, kuri, kiek nukentėjusi dėl šeimininkės negrabumo, vistiek džiugina žiedeliais mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Nu, kokia graži mažylė wub.gif
Atsakyti
Jau maniau, kad taip niekad neišvysiu šių žiedų gyvai doh.gif Pastangos pasiteisino wub.gif
user posted image
Atsakyti
o kokios buvo pastangos? bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmi bandymai įsigyti Lituaniką buvo lapai (vienas jų jau ir įšaknydytas) - neišgyveno doh.gif Pagaliau įsigytas augalas, pagal visus kiaulystės dėsnius, atkeliavo pusiau sumaitotas (netekęs pusės lapų ir su neaiškiu augimo tašku) verysad.gif , nors kiti augalai tame pačiame siuntinyje nė kiek nenukentėjo unsure.gif Ir porą metų augo po truputį, bet nė nesiruošė žydėti. Per tą laiką sugebėjau trejetą ir savų vaikų užsiauginti... Pagaliau vienas iš jų pradžiugino žiedais wub.gif Tiesa, darbe, ne namie schmoll.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai lepūnė Lituanika g.gif jei jau Rimmuse tiek vargo, kol sulaukė žiedų, tai naujokui nėra ko nė svajoti schmoll.gif

Atsakyti
Na, yra dar tos dalykas, kaip "naujoko sėkmė" mirksiukas.gif Yra kas sėkmingai augina... Nors daugelis rašo, kad sunku jai įtikti lotuliukas.gif
Atsakyti
va kur ir yra azartas,kuo labiau spyriojas,tuo labiau norisi,bent jau man blush2.gif
Atsakyti
Tik pradėjus domėtis veislinėmis sanpaulijomis man labai patiko dvi: Морозная Вишня ir Lituanika. Su pirmąją daug vargo nebuvo: ir gavau nesunkiai, ir vaikų daug užaugino, ir auga bei žydi puikiai thumbup.gif O štai lietuvaitė pasirodė su charakteriu doh.gif Gal todėl ir augina nelabai daug kas...
O buvo tokių, kurių taip ir nepavyko nupirktų išauginti, bet nebuvo tokio noro vėl bandyti įsigyti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 10 gegužės 2014 - 19:37
neturiu dar daug rūšių sanpaulijų - tik pradedančioji dar. Tačiau džiaugiuosi kad užkliuvo mano akis už šių gėlių. Darbe šalia koridoriaus pasistačiau dvi gražuoles - green horizon ir maroznaja vyšnia. Tai jau ir lapelių poros pasigedau ir tik spėju dalinti vaikelius. Beprotiškai gražiai žydi green horizon - žiedų kupstas tiesiog neįtikėtinas. o kai ją pradžioj pamačiau su kelias pirmais žiedeliais tokio įspūdžio nebuvo........ gal tiesiog tai buvo pirmas žydėjimas. Kaikas nė nesupranta kad tai sanpaulija biggrin.gif nors va šalia stovi maroznaja vyšnia - tai supranta kad ji ta vadinamoji liaudyje "žibutė". Dabar laukiu žydėjimo Hercoginios. Na jei net vyras (bendradarbis) paklausė darbe iš kur aš tokias gėles gavau tai jau tikrai pasiekimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avijacija: 10 gegužės 2014 - 20:09
Taip, daugeliui veislinės sanpaulijos, ypač pirmą kartą matant jų įvairovę, palieka didelį įspūdį bigsmile.gif

O čia daugeliui pažįstama, bet mano vis dar labai mėgiama wub.gif
user posted image

Ir dar viena mėgstama, nors ir bevardė pramoninukė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 10 gegužės 2014 - 20:31