Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(dzūkė @ 2014 05 18, 11:15)
Storm's Eye

Kieta. bigsmile.gif

Red Lantern ir mano buvo tarp pirmųjų... bet kaip ir daugumos - nebeturiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2014 05 20, 22:18)
Kieta.  bigsmile.gif

Red Lantern ir mano buvo tarp pirmųjų... bet kaip ir daugumos - nebeturiu. blush2.gif

Na jau tikrai. biggrin.gif Ir mano sanpauligė buvo prasidėjusi būtent nuo Red Lantern smile.gif
Atsakyti
Kas pasakys, kodėl man nepavyksta susisiekti su sugardas.lt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaske @ 2014 05 21, 12:44)
Kas pasakys, kodėl man nepavyksta susisiekti su sugardas.lt doh.gif  doh.gif  doh.gif

O kaip bandai susisiekti - e.laišku? Kartais į laišką atsako ir po dviejų dienų.
Atsakyti
E. paštu mėginau, bet nesėkmingai.
Tiesa, iš antro karto, regis, buvau išgirsta thumbup.gif
Atsakyti
Tai gerai, kad pavyko, nors ir iš antro karto smile.gif

Mano pasigyrimai:
Skeeter (fotkint tai nelabai moku, bet realiai - toks grožis wub.gif wub.gif )
user posted image
Strawberry Daiquiri
user posted image
už šitas grožybes dėkinga dzūkei 4u.gif
Atsakyti
ausrazs, nėr už ką, lai džiugina biggrin.gif

Taip, Skeeter man labai patinka wub.gif
Strawberry Daiquiri užsimaniau įsigyt pamačius bukietą žiedų su rausvu krašteliu. Kai vienas žiedas, toks visai paprastas, kai daugiau -gražu wub.gif . Nesigilinau, bet ji turėtų būt su fantazy g.gif Tokia nepastovi wink.gif

Išsilukšteno Lituanika. Kai perkėliau nuo palangės į stovą,atsigavo. Nemėgėja švkiesos g.gif
Nesitikėjau, kad toks didelis žiedas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 22 gegužės 2014 - 08:38
Nors jau esu pavargusi ir apsileidusi sanpaulijų augintoja, viena gėlė nepaisydama mano nuotaikos sugebėjo šiemet ypač gausiai pražysti.

23- речка северка
user posted image
Atsakyti
Na ir grožiu šįryt akis pradžiugint wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(dzūkė @ 2014 05 22, 08:37)
Išsilukšteno Lituanika. Kai perkėliau nuo palangės į stovą,atsigavo. Nemėgėja švkiesos g.gif
Nesitikėjau, kad toks didelis žiedas wub.gif

Aš irgi įsivaizdavau jos žiedus gerokai mažesnius bigsmile.gif
O maniškė pražydo tada kai iškeliavo į darbą ant pietrytinės palangės g.gif Naminė - jokių užuominų apie žiedus nerodo schmoll.gif Nors bandžiau ir ant palangės, ir stove laikyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 22 gegužės 2014 - 09:41
Labai gražu šitoj temoj. Vis užsuku pasidžiaugt kitų žiedais. Kol kas turiu 2 sanpaulijas. Veislinė ir neveislinė.
Čia mano Irish Sweps. Negaliu nepasigrt. Juk graži , ar ne?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2014 05 22, 09:37)

Išsilukšteno Lituanika. Kai perkėliau nuo palangės į stovą,atsigavo. Nemėgėja šviesos g.gif 

Nuostabi wub.gif Vis žiūriu į jos nuotraukas ir augintojams baltai pavydžiu, bet dabar, kai turiu jau ne vis supūnančius lapus, o gražų, tvirtą augalą - jau pradeda kupstuotis - turiu daug vilties, kad ir aš sulauksiu šitų nepaprastų žiedų thumbup.gif Ačiū dzūkei už savybės įvardijimą, pas mane stovi atokiau nuo lango, vis ketinau perkelti arčiau šviesos, bet to jau nedarysiu.
QUOTE(Kerpena @ 2014 05 22, 10:35)
23- речка северка
Koks žavingas treileriukas - pasaka wub.gif
amba41, žinoma, graži thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš su savo mylimukėm blush2.gif
Atsakyti