Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Mergaitės, sakykit o kaip dauginti rob's vanilla trail. Na ta tokia smulkialapė su rožytėmis wub.gif Irgi iš lapelių? ar skirti jau visą tą kerą į dalis?
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2014 08 03, 19:56)
Mergaitės, sakykit o kaip dauginti rob's vanilla trail. Na ta tokia smulkialapė su rožytėmis  wub.gif  Irgi iš lapelių? ar skirti jau visą tą kerą į dalis?

Galima ir taip, ir taip. Kadangi tai treileris, tai manau turėtų būti ir pažastinukų - galima jais.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 08 02, 00:00)
Dar viena mėgėja ilgokai žydėti  mirksiukas.gif (to ūsuoto niekaip nepavyko išprašyti iš kadro)

Tas usuotasis tik pagyvino foto wub.gif .

Sakykit, o motinynis lapelis pats turi sunykti ar ji nukirpti reikia? Nes susiformavo grazus krumas, kuris jau ir pats zydi, bet tas lapas vis zalias ir gyvuoja sau toks atsikises ne i tema blush2.gif .
Atsakyti
Sveikos,

Gal aš pabūsiu naivi 4u.gif , tačiau aš vis tiek užklausiu...
Gal kas turi lapelių parduoti ką nors iš šių:
Ma's Fat Froggie
LE-Abigail
LE-Vach vach vach
LE-Dikaja Orchideja
LE-Dendi
LE-Ivetta
LE-Irslandskoja Zima
LE-Polina Viardo
RS-DON Žuan
RS-Zolotoja Rubka
JAN-Kapriz
JAN-Primadonna
Atsakyti
Sveikos,
Va kokį grožį šiandien radau smile.gif pirma foto iš interneto, bet praktiškai tokia pat. Tiksliau joje spalva matosi. Antra maniškė, bet kažkodėl nusifotkino kaip violetinė, nors yra žydra kaip pirmoj foto smile.gif Paieškojau pavadinimo. Lyg ir Chimera Sharon smile.gif Sorry už klausimą, ber ar čia jau galima vadint veisline? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zemaiteki: 20 rugpjūčio 2014 - 12:29
QUOTE(-auma- @ 2014 08 14, 23:49)

Sakykit, o motinynis lapelis pats turi sunykti ar ji nukirpti reikia? Nes susiformavo grazus krumas, kuris jau ir pats zydi, bet tas lapas vis zalias ir gyvuoja sau toks atsikises ne i tema  blush2.gif .

Taisyklė tokia, kad kiekvieną vaikutį užaugusį prie lapo, reika atskirt ir pasodint atskirai po vieną. Jeigu tik vienas vaikutis, gal pavyks pašalint tik lapą. Nors ištraukus ir atskyrus pasisodintų į naują substratą.
Augina visaip(dėl neišmanymo), bet auga ir dar žydi!! po kelis kerelius vienam vazone. Po to aiškina, kad sanpaulijos dauginamos kerelio dalijimu.
Vienoje erdvėje mačiau, kad pasodino lapą specialiai į gražų vazoną žiūrėdama į ateitį smile.gif Su mintim be jokių persodinimų ten sulaukt ir žiedų.

Zemaiteki, kad chimera tai chimera. Gal ir ta. . Aš kažkada buvau pirkusi parduotuvėje sanpauliją, ant vazonėlio buvo ir vardas. Bet dažniausiai būna be vardų ir vadinam pramoninėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 20 rugpjūčio 2014 - 12:51
Na ant vazonėlio buvo parašyta tik, kad chimera ir nurodytas internetinis puslapis, iš kur parvežta (olandų). Tai jų internetiniame puslapyje būtent ir radau tą pavadinimą, tai manau atitinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 08 20, 12:02)
Sveikos,
Va kokį grožį šiandien radau smile.gif

Grazu, kur "nurovet" ?

QUOTE(dzūkė @ 2014 08 20, 12:51)
Taisyklė tokia, kad kiekvieną vaikutį užaugusį prie lapo, reika atskirt ir pasodint atskirai po vieną. Jeigu tik vienas vaikutis, gal pavyks pašalint tik lapą. Nors ištraukus ir atskyrus pasisodintų į naują substratą.
Augina visaip(dėl neišmanymo), bet auga ir dar žydi!! po kelis kerelius vienam vazone. Po to aiškina, kad sanpaulijos dauginamos kerelio dalijimu.
Vienoje erdvėje mačiau, kad pasodino lapą specialiai į gražų vazoną žiūrėdama į ateitį smile.gif Su mintim be jokių persodinimų ten sulaukt ir žiedų.

Aciu uz atakyma. doh.gif Va cia apie mane neismanele, ten ne vienas kerelis tikrai, tai man dabar reikia atskyrti juos...
Einu informacijos ieskoti internetan, nes tikiu, kad profesionales gali erzinti tokie primityvus klausimai.
Atsakyti
Radau Kaune gėlių bazėje Europos pr. :)Dar buvo likusios trys tokios ir dar viena rožinė, bet labai neryški, tai ėmiau šitą smile.gifolandų
Atsakyti
QUOTE(-auma- @ 2014 08 20, 22:55)

Einu informacijos ieskoti internetan, nes tikiu, kad profesionales gali erzinti tokie primityvus klausimai.

Visada kažkurioj srityj būnam naujokės. Svarbu ta informacija pasinaudojama.
Kita sakys, aš darau taip (kitaip) ir man gerai biggrin.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Kukliai pražydo Sangria

https://drive.google...dit?usp=sharing
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeliux1: 25 rugpjūčio 2014 - 12:29
QUOTE(angeliux1 @ 2014 08 25, 12:27)

Labai graži spalva ir žiedo forma wub.gif
Atsakyti