Mergaitės, sakykit o kaip dauginti rob's vanilla trail. Na ta tokia smulkialapė su rožytėmis
Irgi iš lapelių? ar skirti jau visą tą kerą į dalis?

QUOTE(Avijacija @ 2014 08 03, 19:56)
Mergaitės, sakykit o kaip dauginti rob's vanilla trail. Na ta tokia smulkialapė su rožytėmis
Irgi iš lapelių? ar skirti jau visą tą kerą į dalis?

Galima ir taip, ir taip. Kadangi tai treileris, tai manau turėtų būti ir pažastinukų - galima jais.
QUOTE(Rimmuse @ 2014 08 02, 00:00)
Tas usuotasis tik pagyvino foto

Sakykit, o motinynis lapelis pats turi sunykti ar ji nukirpti reikia? Nes susiformavo grazus krumas, kuris jau ir pats zydi, bet tas lapas vis zalias ir gyvuoja sau toks atsikises ne i tema

Sveikos,
Gal aš pabūsiu naivi
, tačiau aš vis tiek užklausiu...
Gal kas turi lapelių parduoti ką nors iš šių:
Ma's Fat Froggie
LE-Abigail
LE-Vach vach vach
LE-Dikaja Orchideja
LE-Dendi
LE-Ivetta
LE-Irslandskoja Zima
LE-Polina Viardo
RS-DON Žuan
RS-Zolotoja Rubka
JAN-Kapriz
JAN-Primadonna
Gal aš pabūsiu naivi

Gal kas turi lapelių parduoti ką nors iš šių:
Ma's Fat Froggie
LE-Abigail
LE-Vach vach vach
LE-Dikaja Orchideja
LE-Dendi
LE-Ivetta
LE-Irslandskoja Zima
LE-Polina Viardo
RS-DON Žuan
RS-Zolotoja Rubka
JAN-Kapriz
JAN-Primadonna
Sveikos,
Va kokį grožį šiandien radau
pirma foto iš interneto, bet praktiškai tokia pat. Tiksliau joje spalva matosi. Antra maniškė, bet kažkodėl nusifotkino kaip violetinė, nors yra žydra kaip pirmoj foto
Paieškojau pavadinimo. Lyg ir Chimera Sharon
Sorry už klausimą, ber ar čia jau galima vadint veisline?
Va kokį grožį šiandien radau

QUOTE(-auma- @ 2014 08 14, 23:49)
Sakykit, o motinynis lapelis pats turi sunykti ar ji nukirpti reikia? Nes susiformavo grazus krumas, kuris jau ir pats zydi, bet tas lapas vis zalias ir gyvuoja sau toks atsikises ne i tema

Taisyklė tokia, kad kiekvieną vaikutį užaugusį prie lapo, reika atskirt ir pasodint atskirai po vieną. Jeigu tik vienas vaikutis, gal pavyks pašalint tik lapą. Nors ištraukus ir atskyrus pasisodintų į naują substratą.
Augina visaip(dėl neišmanymo), bet auga ir dar žydi!! po kelis kerelius vienam vazone. Po to aiškina, kad sanpaulijos dauginamos kerelio dalijimu.
Vienoje erdvėje mačiau, kad pasodino lapą specialiai į gražų vazoną žiūrėdama į ateitį

Zemaiteki, kad chimera tai chimera. Gal ir ta. . Aš kažkada buvau pirkusi parduotuvėje sanpauliją, ant vazonėlio buvo ir vardas. Bet dažniausiai būna be vardų ir vadinam pramoninėm.
QUOTE(zemaiteki @ 2014 08 20, 12:02)
Grazu, kur "nurovet" ?
QUOTE(dzūkė @ 2014 08 20, 12:51)
Taisyklė tokia, kad kiekvieną vaikutį užaugusį prie lapo, reika atskirt ir pasodint atskirai po vieną. Jeigu tik vienas vaikutis, gal pavyks pašalint tik lapą. Nors ištraukus ir atskyrus pasisodintų į naują substratą.
Augina visaip(dėl neišmanymo), bet auga ir dar žydi!! po kelis kerelius vienam vazone. Po to aiškina, kad sanpaulijos dauginamos kerelio dalijimu.
Vienoje erdvėje mačiau, kad pasodino lapą specialiai į gražų vazoną žiūrėdama į ateitį
Su mintim be jokių persodinimų ten sulaukt ir žiedų.

Aciu uz atakyma.

Einu informacijos ieskoti internetan, nes tikiu, kad profesionales gali erzinti tokie primityvus klausimai.
QUOTE(-auma- @ 2014 08 20, 22:55)
Einu informacijos ieskoti internetan, nes tikiu, kad profesionales gali erzinti tokie primityvus klausimai.
Visada kažkurioj srityj būnam naujokės. Svarbu ta informacija pasinaudojama.
Kita sakys, aš darau taip (kitaip) ir man gerai

Sėkmės

QUOTE(angeliux1 @ 2014 08 25, 12:27)
Labai graži spalva ir žiedo forma