Ačiū
Rimmusei už dėmesį ir pagyras
Ir aš bandžiau pati nustatyti pavadinimus, bet tiek daug ,,vienodų'' žiedelių, o pavadinimai skirtingi. Tai nusprendžiau ieškoti didesnių profesionalų už save.
Silvija, visas gėlytes pirkau aš, nes mama nebeišeina iš namų, nebent pas daktarus nuvežam. O pirkau kur tik papuolė: MAX-oje, Ermitaže, gėlių parduotuvėlėse, net pas bobutes turguje. Aišku, kad pavadinimų ant tokių pirkinių nebūna. Tik ant kelių pakuočių radau užrašyta,,Chimera'' ar Rusijos japono, paskyrusio joms savo gyvenimą, pavardė. Sėdėjau prie kompiuterio ir ieškojau kas ta ,,Chimera'' ir t. t. Tad mama viską apie sanpaulijas sužino tik iš manęs. Nuo manęs priklauso į kokias žemes sodiname, kokiomis trąšomis tręšiame. Galima sakyti, kad auginame kartu. Tik mama prižiūri, o aš jų atsitiktine medžiokle užsiimu ir grožiuosi. Jei mano buto nebūtų okupavę kaktusai, tai šios gėlytės būtų sekančios, kurios gyventų pas mane. Nuostabus grožis ir puikus antidepresantas.
Vis dar tikiuosi kada nors išpildyti mamos svajonę-nupirkti geltoną sanpauliją. Kažkada ji tokią matė parduotuvėje, bet nespėjo nusipirkti. Tai vis dar dūsauja kokia nuostabi buvo ir auginti svajoja.
O čia dar viena jos augintinė- mano pati mylimiausia.