Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Rimmuse @ 2014 02 23, 13:50)
Lapų jau seniai nebeskabau. Lapai - energijos šaltinis, vadinasi kuo daugiau lapų - tuo daugiau žiedų. Be to skabant lapus sanpaulijos tampa "palmėmis" - man negražu  schmoll.gif Žinoma, kai lapų mažiau tai  vizualiai žiedai atrodo didesni, jų lyg daugiau  g.gif Bet tai tik optinė iliuzija mirksiukas.gif

Dėkui už patarimus,pradedu tręšti sanpaulijų trąšomis ir lauksiu gausaus žydėjimo smile.gif
Atsakyti
Kur perkat trąšas sanpaulijom?
Atsakyti
Daug kas giris tokius trasus,ir as tokias turiu
user posted image
pirkau senai,geliu parduotuveje,lig senukose ju buna,buteliukas nedidelis,bet uztenka ilgam,nes 1litrui reikia tik 7lasu.Dar kartais toki naudoju
user posted image
Atsakyti
Ir aš naudoju tokias kaip Alionka Schulco bigsmile.gif
Atsakyti
tos kitos trasos tik darzovem,manau netinka gelems g.gif
Atsakyti
sveikos, aš su tokiu klausimų, o ką darot kai nužydi žiedelis? reikia nukirpti? kur su visu koteliu palei pat žemę? o jei ant to pat kotelio keletas žiedukų, tai kirpt kai visi nuvysta? ar tik tuos apvytusius? turiu baltą paprastutę tai tie susirangą rudi labai nekaip atrodo sad.gif

ir antras klausimėlis, šaunuolis mano vyras sugalvoj nupurkšti kambarines gėles.
visom kitom aišku patiko, bet.... va sanpaulijai baigės liūdnai. susiraitė visi žiedeliai. tai ką dabar nupjaut žiedkočiukus , patręšt ir laukt naujų?

ačiū
Atsakyti
Nužydėjęs žiedelis nesunkiai nulūžta (ir vienas, jeigu augalas nusprendė, kad jis peržydėjo). Visas nužydėjęs žiedkotis yra išlaužiamas nepaliekant jokių galiukų. Rekomenduojama laužti, o ne kirpti. Pavienius nužydėjusius žiedelius aš tiesiog nugnybiu mirksiukas.gif
Deja, sanpaulijos purškimo nemėgsta schmoll.gif ... Teks laukti kito žydėjimo verysad.gif Taip pat reikėtų pažiūrėti, kad neliktų vandens lašų augalų centre - gali pradėti pūti (galima išsausinti servetėle)
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2014 02 25, 22:03)
tos kitos trasos tik darzovem,manau netinka gelems g.gif

Sitas tinka ir kambariniams augalams,tiesiog cia kaip vitaminai zmogui,stiprina immuniteta biggrin.gif va jei rusiskai suprantate http://ekosil.ru/
Atsakyti
na jus sakot,jus zinot,nesigincysiu,neturiu tokio,tik pamaciau nupiestas darzoves blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 02 26, 23:36)
Nužydėjęs žiedelis nesunkiai nulūžta (ir vienas, jeigu augalas nusprendė, kad jis peržydėjo). Visas nužydėjęs žiedkotis yra išlaužiamas nepaliekant jokių galiukų. Rekomenduojama laužti, o ne kirpti. Pavienius nužydėjusius žiedelius aš tiesiog nugnybiu  mirksiukas.gif
Deja, sanpaulijos purškimo nemėgsta  schmoll.gif ... Teks laukti kito žydėjimo  verysad.gif Taip pat reikėtų pažiūrėti, kad neliktų vandens lašų augalų centre - gali pradėti pūti (galima išsausinti servetėle)

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sanpaulijos žibučių spalvos ir balta su rožiniais kraštais
Atsakyti
Žydėjimo sezoną pradeda treileriai

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti