Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(alio-nka @ 2014 02 06, 21:05)
Rimmuse kaip  thumbup.gif  o as taip negalu  verysad.gif manesems per daug sviesos ( Langai rytinėje pusėje.)

Mano - vakarinė pusė, todėl pavasario pabaigoje, vasarą tenka nuleisti žaliuzes
Atsakyti
Gėlytės pajuto pavasarį ir štai pirmieji nauji žiedai wub.gif

user posted image
Iš kažkelinto karto pavyko "pagauti" tikrą spalvą

Sonoma Look Twice (B. Borck)

Fotki. com vis dar neveikia taip kaip reikėtų doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, santpauliju myletojos,
gal kas gali pasakyti kur galeciau gauti keleta veisliniu Vilniuj?
Anksciau esu turejus, bet teko atsisakyti sio malonumo, o dabar vel galimybe atsirado smile.gif
Atsakyti
Sveikos myletojos, turiu klausimeli? as nuo gruodzio menesio turiu pasodinus 4 lapelius, ir tresiau ir vis laisciau, gal galite isduoti paslapti kas yra, nes patikrinus lapeli, kuri bandziau istraukti is vazono, apziurejau kruva saknu, taciau lapelis tik saknu gausa leidzia, o soniniu lapeliu, turiu galvoje krumelio neaugina? Kodel? Nebezinau ar man tiketis kazkokio stebuklo ar ismesti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2014 02 14, 19:10)
Sveikos myletojos, turiu klausimeli? as nuo gruodzio menesio turiu pasodinus 4 lapelius, ir tresiau ir vis laisciau, gal galite isduoti paslapti kas yra, nes patikrinus lapeli, kuri bandziau istraukti is vazono, apziurejau kruva saknu, taciau lapelis tik saknu gausa leidzia, o soniniu lapeliu, turiu galvoje krumelio neaugina? Kodel? Nebezinau ar man tiketis kazkokio stebuklo ar ismesti verysad.gif

Nesu labai patyrusi augintoja, bet man rods, laikas netinkamas-ziema, uztat ir neleidzia vaikuciu, va dabar isodinus sudaiginta lapeli jau galima butu tiketis vaikuciu.
Atsakyti
Tikrai taip.laikas netinkamas,bet jei saknis yra,viskas gerai,kantribes,visaip su tais lapukais buna,as dar spalio men pasodinau nemazai(parveziau is Baltarusijos,tai i laika neziurejau,kad netinkamas),tai vieni jau vaikus augina,o kiti tik zalioja sau,bet galvoju toj prasides pavasaris ir jie vaikus uzaugins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 14 vasario 2014 - 19:07
Yra rekomenduojama: norint pagreitinti vaikų augimą - nukirpti maždaug trečdalį lapo. Bet šiaip irgi pritariu išsakytai nuomonei - žiema nelabai vykęs laikas dauginimui schmoll.gif Daugėjant saulėtų dienų, joms ilgėjant turėtų prasidėti augimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 02 14, 22:36)
Yra rekomenduojama: norint pagreitinti vaikų augimą - nukirpti maždaug trečdalį lapo. Bet šiaip irgi pritariu išsakytai nuomonei - žiema nelabai vykęs laikas dauginimui  schmoll.gif Daugėjant saulėtų dienų, joms ilgėjant turėtų prasidėti augimas  mirksiukas.gif

Prie4s keleta metu bandziau si metoda. Turejau tik 1 lapeli ir labai norejau pasidaugint o jis ne uz ka neaugino vaiku o pats vis didejo ir didejo, tai as cia perskaiciau apie tai ka daryt su juo, pjoviau turbut kokius 2 ar 3 kart lapa ,kol siaip netaip isspaude 1 vaikeli, bet ir tas buvo netikes , uzauges nenorejo zydet, taip ir atsisveikinom su juo.
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif , nes is tiesu kur siuo metu mokausi pagal projekta, toje mokykloje tokiu nuostabiu snapauliju yra, vis svarstau kaip cia koki lapeli i rankine isideti wub.gif , na pabandysiu dar palaukti nes is tiesu manieji labai jau graziai tie lapeliai bujoja smile.gif pabandysiu nufotografavus siandien imesti smile.gif
Atsakyti
Gal žiedeliai ir nedideli, bet pakankamai ryškūs mirksiukas.gif
user posted image

O šitos net nepastebėjau, kad žiedai sukrauti... wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos gal galit patarti, auginu sampauliją, praeitais metais žydejo o šiemet vos pora žiedukų išleido ir auga į lapus tik. ką daryt gal kažkuo patręšti?
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 02 20, 21:30)
Sveikos gal galit patarti, auginu sampauliją, praeitais metais žydejo o šiemet vos pora žiedukų išleido ir auga į lapus tik. ką daryt gal kažkuo patręšti?

Na, šiemet dar net pavasaris neprasidėjo unsure.gif doh.gif O sanpaulijom labai svarbu šviesa (dienos ilgumas), todėl jeigu nenaudojant papildomo specialaus apšvietimo, nieko keisto, kad žiedų nedaug. Ir lapų koteliai trūkstant šviesos ištįsta, todėl atrodo didesni. Taip pat pernelyg didelis vazonas skatina pačio augalo augimą į dydį.
Aš saviškes jau patręšiau žydintiems augalams skirtomis trąšomis
Atsakyti