Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

QUOTE(Lu @ 2013 12 25, 14:27)
Pati pirma karta man buvo lygiai tas pats.Isivaizduok,sedim pas drauge sodyboj laimingi ,baliavosim,saslykai kepa,oras fanatastika ir tik staiga is niekur nieko pasidaro ziauriai bloga.Negaliu paeiti,net pajudeti.galvoju stoja sirdis.Pradejau begiot i WC.Poto drauge nuveze i greitaja.Kur padare sirdies kardiograma,spaudima pamatavo viskas buvo ciki.Tai pasake,kad pusles uzdegimas ir israse antibiotiku blink.gif neatlike jokiu kraujo tyrimu.Negeriau as ju.po apsilankymo priimamajame,man pasidare labai ramu.Nes supratau,kad nieko blogo nera.Sirdis nesustos..........
Tik po kurio laiko kai pakliuvau pas gera spec.psihoterapeuta.viska man papasakojo.kad tai buvo pradzia somatines depresijos.
o anksciau ir man atrode,kad nera del ko jaudintis.bet silpna nervu sistema,rinkosi viskas nuo vaikystes,paauglystes ir issoko visu grazumu kai man tebuvo 24m.

Mane metus laiko gyd. Nuo pusles uzdegimo kol ginekologe sako, nu nematau as pas tave jokiu pozymiu situ uzdegimu... rode liaukocitu man slapime, bet tik persalus... nes issiderinus sistemai nervu pradejo pulti ligos viena po kitos... siaip jau nuo ryto vaikstau si raudonomis akimis...
Su greitaja veze kelis kartus prileido raminamu ir paleido...
Kardiologo atsk. Vegatacines adrenalinines krizes. Visu kitu jauna grazi nustok lygu ieskoti...
Po tu kriziu kokia savaite mane kankina silpnumas noriu miego skauda galva...
Kraujas mano idealus.. siaip gal tik skrandzio rugstingumas padidejes ir su virskinimu buna bedu kartais..
Uzeina man kelioneje, po sporto ir t.t. sportuoti neinu nes kala pulsas....
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2013 12 25, 13:51)
Vegatacines adrenalinines krizes.

pirma karta girdziu tokia diagnoze blink.gif kokiu ju tik nera doh.gif
O Antidepresantu nevartojai?
Atsakyti
[quote=Lu,2013 12 25, 15:50]
pirma karta girdziu tokia diagnoze blink.gif kokiu ju tik nera doh.gif
O Antidepresantu nevartojai?
[/quot

Nea as gi salyginai jauna grazi ir visokia kokia kam man tię vaistai biggrin.gif
Nesvarbu, kad pulsas 120 kasdien, dusina, nemiegu... nu gal susijaudino "mergaite" ....
Kali, magni pumpavo... gudobele, dietos liepe laikytis....
Kol jui mate, kad nieko tai israse blokatoriu ir raminamu bet sake po puse tables nakciai....
Tai pati ieskau sprendimu kaip ir rasiau turiu vizita pas psichoterapiauta, kita sav. Pas neurologa...
Nes sirdis sveika... paskui dar skrandi issitirsiu na ir bus viskas...

Dar klausimas bųtų is manes ar tokia savijauta pas jus kasdien ar tarpais? Nes man uzeina kas keli mensiai po savaite si karta jau dvi... negaliu normaliai gyvęnti greitai pavargstu ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute_as: 25 gruodžio 2013 - 15:33
QUOTE(Meskute_as @ 2013 12 25, 16:29)
Tai pati ieskau sprendimu kaip ir rasiau turiu vizita pas psichoterapiauta, kita sav. Pas neurologa...
Nes sirdis sveika... paskui dar skrandi issitirsiu na ir bus viskas...
Dar klausimas bųtų is manes ar tokia savijauta pas jus kasdien ar tarpais? Nes man uzeina kas keli mensiai po savaite si karta jau dvi... negaliu normaliai gyvęnti greitai pavargstu ir t.t.

Tikiuosi,kad viskas issispres.pritaikys gydyma ar vaistais,ar terapija ir bus viskas ok.
3kart tpfu,bet dabar as jauciuosi gerai.Tik kartais nerimas kankina.Ir siaip kokie pasvaigimai.Anksciau labai ju bijodavau,siai dienai moku nusiraminti ir nebebijoti.Bet pradzioj as kentejau tokias busenas,kaip tavo aprasytas,apie menesi.Kol nebesugebejau dirbti ir pakelt tos busenos per pazystamus vaziavau pas spec.psicha pritaike gydyma vaistais.Tada gana greitai atsigavau.
Poto dar keli atkritimai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 25 gruodžio 2013 - 15:44
QUOTE(Lu @ 2013 12 25, 17:43)
Tikiuosi,kad viskas issispres.pritaikys gydyma ar vaistais,ar terapija ir bus viskas ok.
3kart tpfu,bet dabar as jauciuosi gerai.Tik kartais nerimas kankina.Ir siaip kokie pasvaigimai.Anksciau labai ju bijodavau,siai dienai moku nusiraminti ir nebebijoti.Bet pradzioj as kentejau tokias busenas,kaip tavo aprasytas,apie menesi.Kol nebesugebejau dirbti ir pakelt tos busenos per pazystamus vaziavau pas spec.psicha pritaike gydyma vaistais.Tada gana greitai atsigavau.
Poto dar keli atkritimai buvo.

Aciu uz vilti 4u.gif vienintelis noras kuo greiciau isbristi is sito meslo doh.gif
Atsakyti
Merginos man dar klausimas visas dienas jau spaudimas normos ribose, o puslas tarkim sian ryte jau 115 buvo.... spaudimo vaistu nebegeriu, nes jis idealus.... isgeriau puse tabletes raminamu, vos 10 min.. is pulsas jau 80...iskarto toks palengvejimas nurimau...
Kaip suprantu mano cns isijungia jau kada tik panorejusi praktiskai as jos nebevaldau...
Ar tai ir jusu patirtis? Nes jusu aprasytu alpimu man nebuvo. Ar teisingas pasirinkimas kreiptis pas neurologa? Nes paskaicius tai jie migrenos, stuburo skausmuose ir t.t specializuojasi.
Man esminis klausimas dabar ar liga itakota kazkokio organo sutrikimo ar tiesiog esu hiper jautri be priezasties.
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2013 12 26, 12:03)
Merginos man dar klausimas visas dienas jau spaudimas normos ribose, o puslas tarkim sian ryte jau 115 buvo.... spaudimo vaistu nebegeriu, nes jis idealus.... isgeriau puse tabletes raminamu, vos 10  min.. is pulsas jau 80...iskarto toks palengvejimas nurimau...
Kaip suprantu mano cns isijungia jau kada tik panorejusi praktiskai as jos nebevaldau...
Ar tai ir jusu patirtis? Nes jusu aprasytu alpimu man nebuvo. Ar teisingas pasirinkimas kreiptis pas neurologa? Nes paskaicius tai jie migrenos, stuburo skausmuose ir t.t specializuojasi.
Man esminis klausimas dabar ar liga itakota kazkokio organo sutrikimo ar tiesiog esu hiper jautri be priezasties.

Nervu sistema ,taip iseina pulsa pakelia.Manau,jeigu kokie rimtesni sirdies sutrikimai butu,raminantys nesutvarkytu to reikalo unsure.gif
AS pas neurologa nebuvau.Ejau tiesiai pas psicha.
Pries papuolant pas psicha dazniausiai ir cia esancioms ,ir man paciai buvo istirta viskas.Jokiu sutrikimu,nukrypimu nerasta.Tarkim,man ziauriai skaudedavo nugara,skausmai sirdies plote,skrandzio skausmai.Pradejus vartoti AD visi simptomai isnyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 26 gruodžio 2013 - 21:54
[quote=Lu,2013 12 26, 23:53]
Nervu sistema ,taip iseina pulsa pakelia.Manau,jeigu kokie rimtesni sirdies sutrikimai butu,raminantys nesutvarkytu to reikalo unsure.gif
AS pas neurologa nebuvau.Ejau tiesiai pas psicha.
Pries papuolant pas psicha dazniausiai ir cia esancioms ,ir man paciai buvo istirta viskas.Jokiu sutrikimu,nukrypimu nerasta.Tarkim,man ziauriai skaudedavo nugara,skausmai sirdies plote,skrandzio skausmai.Pradejus vartoti AD visi simptomai isnyko.
[/quot

Pas psichiatra einu kita sav. Nes nebuvo vietu smile.gif bet taipogi einu....
Visiskai sutinku kad sirdies ligu negydo raminantys o cia padejo vos puse tabletes...
Deagnoze man kaip ir aiski reikia tinkamo gydymo...
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2013 12 27, 10:15)

Pas psichiatra einu kita sav. Nes nebuvo vietu  smile.gif bet taipogi einu....
Visiskai  sutinku kad sirdies ligu negydo raminantys o cia padejo vos puse tabletes...
Deagnoze man kaip ir aiski reikia tinkamo gydymo...

Kaip siandien jautiesi?
Idomu,bus ka pasakys abu gydytojai.Tikiuosi,kad cia parasysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 12 28, 00:49)
Kaip siandien jautiesi?
Idomu,bus ka pasakys abu gydytojai.Tikiuosi,kad cia parasysi mirksiukas.gif

ejau privaciai pralaukiau valanda, tada gyd. konvejeryje uzejus klausia nu tai sakyk ko is manes nori??? doh.gif ko as noriu??? kyla klausimu ko as noriu kai uz konsultacija moku 140lt?
Toliau gavau pasiulyma tyrimui uz 400lt... rezonansui galvos... nei vienas gydytojas nesake kad jo reikia, paskambinau dar BP gydytojai, sako tik nesugalvok pinigu metyti...
Zodziu nebesigilinant isejau as is sitos xames... 30 diena einu pas psichoterapiauta, o kolkas pagersiu betaloka.

Tikriausiai pas kita neurologa nebesirasysiu manau mano atveju tiesi kelione pas psichoterapiauta bus tikslingiausia...
Atsakyti
Sveikos mergaitės, reikia jūsų "konsultacijos" smile.gif prieš kelis metus labai susipykau su vyru. Šaukiau...klykiau kaip niekad...kitą dieną darbe stipriai ėmė plakti širdis, galvojau, kad nualpsiu, numirsiu. Išvažiavau namo, kaip tik buvo paskutinė diena prieš atostogas. Atostogavau 2 savaites, atrodė viskas susitvarkė. Pasistačiau lašalinių kursą. Bet kai reikėjo vėl į darbą...negalėjau iš mašinos išlipti sad.gif bandžiau kelias dienas, bet tik priartėjus darydavosi negera. Prabuvau 1 nedarbingumo pažymą pasiėmusi...ir teko pradėti dirbti. Tada kolegė man pasakė, kad tai gali būti depresija sad.gif pasikonsultavau su šeimos gydytoja ir ji pritarė. AD nagėriau, tik vaistažolinius. Paskui išvažiavau atostogų į šiltus kraštus ir atrodė, kad pagerėjo. Prieš metus pradėjau studijuoti. Ir viskas vėl prasidėjo. Tik dabar dar blogiau. Kiekvieną dieną, net ir naktimis svaigsta galva, pykina. Dabar dar ir galvoje, ausyse užia, šniokščia. Visur vaikštau su buteliuku vandens, nes visada troškina, turi būti vėsu, gaivus oras. Kai būna tos visai visai blogos dienos...i tualeta šlapintis varo kas keliolika minučių. Stengiuosi niekur neiti viena sad.gif kad man užeina panikos priepoliai aš tą suvokiu ir jau tokiu stiprių nedasileidžiu. Jau žinau, kad nemirsiu ir tai praeis. Priepolių nebuvo jau 1 ar 2 mėn. Bet ta galva vargina kiekvieną dieną. Tuoj egzaminai o mokytis negaliu sad.gif mergaitės ar ir jūs taip jaučiatės kasdien? Ar viskas būna gerai iki tų atakų pradžios? Vaistų negeriu ir nenoriu pradėti sad.gif ar įmanoma išlipti be jų iš šio liūno ?
Atsakyti
QUOTE(eva26 @ 2013 12 30, 22:20)

As be vaistu niekaip nebuciau islipus.
Sakai,kad ne pirmas kartas tau,Tai kartojasi.Eik pas psicha,gal tau terapijos padetu.Laikykis 4u.gif
Atsakyti