QUOTE(Lu @ 2013 12 25, 14:27)
Pati pirma karta man buvo lygiai tas pats.Isivaizduok,sedim pas drauge sodyboj laimingi ,baliavosim,saslykai kepa,oras fanatastika ir tik staiga is niekur nieko pasidaro ziauriai bloga.Negaliu paeiti,net pajudeti.galvoju stoja sirdis.Pradejau begiot i WC.Poto drauge nuveze i greitaja.Kur padare sirdies kardiograma,spaudima pamatavo viskas buvo ciki.Tai pasake,kad pusles uzdegimas ir israse antibiotiku
neatlike jokiu kraujo tyrimu.Negeriau as ju.po apsilankymo priimamajame,man pasidare labai ramu.Nes supratau,kad nieko blogo nera.Sirdis nesustos..........
Tik po kurio laiko kai pakliuvau pas gera spec.psihoterapeuta.viska man papasakojo.kad tai buvo pradzia somatines depresijos.
o anksciau ir man atrode,kad nera del ko jaudintis.bet silpna nervu sistema,rinkosi viskas nuo vaikystes,paauglystes ir issoko visu grazumu kai man tebuvo 24m.

Tik po kurio laiko kai pakliuvau pas gera spec.psihoterapeuta.viska man papasakojo.kad tai buvo pradzia somatines depresijos.
o anksciau ir man atrode,kad nera del ko jaudintis.bet silpna nervu sistema,rinkosi viskas nuo vaikystes,paauglystes ir issoko visu grazumu kai man tebuvo 24m.
Mane metus laiko gyd. Nuo pusles uzdegimo kol ginekologe sako, nu nematau as pas tave jokiu pozymiu situ uzdegimu... rode liaukocitu man slapime, bet tik persalus... nes issiderinus sistemai nervu pradejo pulti ligos viena po kitos... siaip jau nuo ryto vaikstau si raudonomis akimis...
Su greitaja veze kelis kartus prileido raminamu ir paleido...
Kardiologo atsk. Vegatacines adrenalinines krizes. Visu kitu jauna grazi nustok lygu ieskoti...
Po tu kriziu kokia savaite mane kankina silpnumas noriu miego skauda galva...
Kraujas mano idealus.. siaip gal tik skrandzio rugstingumas padidejes ir su virskinimu buna bedu kartais..
Uzeina man kelioneje, po sporto ir t.t. sportuoti neinu nes kala pulsas....