Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija.

QUOTE(Lu @ 2013 12 13, 21:37)
Kaip labai tave suprantu.man paciai bet koks virptelejimas ar skausmas sirdies plote budavo mirtis.Tiesiog sustingdavau ir laukdavau,kada praeis.
Ar geri antidepresantus?
Ar tikrinai sirdi pas kardiologus?

Aciu uz palikyma. Taip geriu AD jau 4 men, bet permusimu nemazeja. Kardiologai jau tris kart per siuos metus konsultavo, sako viskas ok su mano sirdele. Nesupranta is kur tada rada tiw permusimai? Sie metai man labai sunkus buvo, gal cia pasekmes? Pastaruoju metu dideleje itampoje gyvenu.
Papildyta:
Soriukas uz klaidas biggrin.gif norejau padekoti uz palaikyma, o ne uz palikima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TaiRa** @ 2013 12 14, 01:37)
Kaip aš tave užjaučiu  unsure.gif  4u.gif man jie sumažėjo nuo ad ,dabar į savaite kartą permuša,esu ramesnė nekreipiu dėmesio į juos,nebeišsigastu tiek  smile.gif

Dekoju uz palaikyma smile.gif kokius AD geri? Ar tu tyreisi sirdele? Ar buvo nustate ekstrasistoles? Ka sake kardiologai?
Atsakyti
QUOTE(samba10 @ 2013 12 14, 12:55)
Gal zinote kokius naturalius preparatus, nuo vegetodistonijos? Homeopatinius, zolinius ir pan. 4u.gif

aš dabar geriu mėlynojo polemono arbatą. Teigiamai ji mane veikia.
Atsakyti
devuska,bernas bigsmile.gif fainai.Kiek laiko jam?As irgi mazuliuka auginu bigsmile.gif
o,su tais gyd tai nezinau.man geriausia,kai eidavau kuriems pinigus reikedavo moket.Tada kaip su zmogum,o ne su psichu snekasi.
Manika,tada tikrai streso pasekme tie sirdies permusimai,virpejimai.Pagerk gudobeliu laseliu maz padetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2013 12 14, 15:32)
Dekoju uz palaikyma smile.gif  kokius AD geri? Ar tu tyreisi sirdele? Ar buvo nustate ekstrasistoles? Ka sake kardiologai?

Geriu zolofta,tyriausi prieš kokius 10 metu,nieko nerado,tik lyg vienas vožtuvas blogai užsidarė,paskui tyriausi prieš kokius 5 metus,jau lyg su vožtuvais viskas gerai ir šiaip viskas gerai ,ir kaip čia iš nyko įdomu man doh.gif dėl ekstrasistolių net neužsiminė,tai gal nerado ,sakė viskas gerai g.gif šiandiena biški įtampoje buvau ir iš karto širdis vartėsi,spurdėjo doh.gif stengiausi kiek galėdama nekreipti dėmesio ir praėjo,neužėjo nerimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 12 14, 16:11)
Bskausmeliai tai ten tai šen, iš niekur, kaip bobutei...gyd. turbūt galvoja, kad hipochondrikė, nerimta pacientė

kita vertus kai pagalvoji, tai jei kokia konkreti problema tai vienoj vietoj ir skaudetu, odb kai po visa kuna malasi, man ir taip buvo nu skauda ir viskas, viena diena ta kita diena kitka, idomus tas zmogaus organizmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 12 14, 17:16)
devuska,bernas bigsmile.gif fainai.Kiek laiko jam?

pora mėnesių
Atsakyti
matau prisnekejote daugokai smile.gif o man nakti stresas buvo prabudau ir pasicupinejau maziuko savo lovyteje nerandu, po lova kuiciuosi nera, begu sian ir begu ten nera, issigandau o dar is miegu o sunelis pas vyresneli lovoj miega abu bigsmile.gif pasiguldziau i lovyte tai kad eme sirdis vartytis pakolei nurimau taip sirdele greitai i viska reguoja; as mat pripratus nuo maziuko jauneli vis paciupineti, apklostyti......
ech
o man dar labai prakaituoja galunes ypac kai susijaudinu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 16 gruodžio 2013 - 08:00
tai kaip suprantu, čia visiems skirtingi pojūčiai pasitaiko?
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 12 16, 11:20)
tai kaip suprantu, čia visiems skirtingi pojūčiai pasitaiko?

Skirtingi.Vienoms sirdis verciasi,kitoms prakaituoja galunes,trecioms veidas ar kunas tirpsta ir etc.
Atsakyti
Kažko nepaprasto ir stebuklingo, Krentančio tiesiai į rankas.. Saulės ir sniego verčiančių šypsotis, Begalinės laimės ir meilės.
Linksmų Švenciu!!!
smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Perskaiciau visas temas nuo A-z na buvau tylioji skaitytoja... tiesiog esu idomus atvejis, viskas tesiasi jau ilgus metus slapinimasis nakti, panikos atakos ir t.t gyd. Mane vertina lb idomiai...
Esu jauna, zavi gyvenima susitvarkiusi moteris.. namai, mylintis vyras atrodo belieka tik pavydeti... bet viska atsinesiau is lb lb seniai kai teko nemazai pavargti...
Man neskyre jokio gydimo magnis kalis pasak gydytoju as tik susijaudinau supanikavau...
Ir dabar kai savaite spaudimas laikesi 150 pulsas 100 gavau kazkoki bent minimalu gydyma...
Kankinuosi siaubongai vakare pulsas iki 100 pakyla ir daugiau .... permusinejea sirdele...
Svaigsta galva ir lakstau slapintis kas 5-10 min. Visiems kas gyvena aplink mane tai neatrodo normalu isskyrus gyd....
Apejau kardiploga, pasidariau visus tyrmus,, pati savo iniciatyva uzsirasiau pas psiciatra ir neurologa... nes visiems gyd kaip ir minejau cia eilinis susijaudinima... bet prisiekiu as neturiu del ko jaudintis... mechanizmas isijungia man nieko nedarant....

Taigi visias lb lb suprantu ir uzjauciu... sito savo gyvenimo kosmaro ir kryziaus .....
Kartais atrodo kad isprotesiu, kad nebesinori nieko tik iseiti is sito uzburto rato.
Atsakyti
QUOTE(Meskute_as @ 2013 12 25, 12:58)

Kankinuosi siaubongai vakare pulsas iki 100 pakyla ir daugiau .... permusinejea sirdele...
Svaigsta galva ir lakstau slapintis kas 5-10 min. Visiems kas gyvena aplink mane tai neatrodo normalu isskyrus gyd....
Apejau kardiploga, pasidariau visus tyrmus,, pati savo iniciatyva uzsirasiau pas psiciatra ir neurologa... nes visiems gyd kaip ir minejau cia eilinis susijaudinima... bet prisiekiu as neturiu  del ko jaudintis... mechanizmas isijungia man nieko nedarant....

Taigi visias lb lb suprantu ir uzjauciu... sito savo gyvenimo kosmaro ir kryziaus .....
Kartais atrodo kad isprotesiu, kad nebesinori nieko tik iseiti is sito uzburto rato.

Pati pirma karta man buvo lygiai tas pats.Isivaizduok,sedim pas drauge sodyboj laimingi ,baliavosim,saslykai kepa,oras fanatastika ir tik staiga is niekur nieko pasidaro ziauriai bloga.Negaliu paeiti,net pajudeti.galvoju stoja sirdis.Pradejau begiot i WC.Poto drauge nuveze i greitaja.Kur padare sirdies kardiograma,spaudima pamatavo viskas buvo ciki.Tai pasake,kad pusles uzdegimas ir israse antibiotiku blink.gif neatlike jokiu kraujo tyrimu.Negeriau as ju.po apsilankymo priimamajame,man pasidare labai ramu.Nes supratau,kad nieko blogo nera.Sirdis nesustos..........
Tik po kurio laiko kai pakliuvau pas gera spec.psihoterapeuta.viska man papasakojo.kad tai buvo pradzia somatines depresijos.
o anksciau ir man atrode,kad nera del ko jaudintis.bet silpna nervu sistema,rinkosi viskas nuo vaikystes,paauglystes ir issoko visu grazumu kai man tebuvo 24m.
Atsakyti